logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Ice Cold Blood vs. Starry Wisdom Band

Ice Cold Blood (Norse) vs. Starry Wisdom Band (Chaos Dwarfs)

Lopputulos 3-0
Casualtyt 5-1
Yleisöä 15.000 (6.000+9.000)

Malttamattomana kentällepääsyä odottanut norsejoukkue Ice Cold Blood pääsi viimein irti kohdatessaan hassuhattuiset kaaoskääpiöt. Norsejen avausottelu oli siirretty myöhemmäksi, mutta myöskään kyykät eivät olleet sen pahemmin kehittyneet omassa avauspelissään, joten odotettavissa oli tasainen vääntö. Ennakkoon norsevalmentaja oli luvannut tuplata hänen mielestään mitättömiltä näyttäneet FiWA:n lohkon casualtytilastot.

Sää oli mitä mainioin ja paikan päälle raahautui yhteensä 15.000 kannattajaa, hassujen hattujen viedessä niukan ylivoiman. Ice Cold Blood vei teikkauksen ja pääsi hyökkää… siis lyömään ensin.

1. puoliaika

Kyykät asettuivat konservatiiviseen puolisyvään puolustusmuodostelmaan, johon pohjoisen pojat vastasivat ns. “hakataan kaikkea mikä liikkuu” -muodostelmalla. Aloituspotkun ollessa ilmassa jostain katsomosta lensi kivi ja kolautti norsejen tähtijuoksijan pökerryksiin. Kun ainoa pallonpelaaja oli näin saatu pois häiritsemästä oleellista, alkoi tapahtua. Tai no varsinaisesti mitään ei tapahtunut, vaan norsejen mättölinja tyytyi vähän tökkimään käppänöitä pois iholta kunnes lumirölli Örrmrrgh päästettiin irti. Jotain oli kuitenkin pielessä ja rölli löysi itsensä haistelemasta kentän pintaa. Pallo oli sentään onneksi turvassa kaukana takakentällä.

Pelikuva_1

Jatkossa lihamylly alkoi jauhaa ja susihukka Asle pisti vastustajan hobgoblinin poskeensa. Hassujen hattujen valmennusjohto tyytyi naureskelemaan, eikä päästänyt apoteekkaria hoitamaan mitä jäljelle oli jäänyt. Örrmrrgh sen sijaan oli löytänyt kentän pinnasta jotain tooodella mielenkiintoista, eikä peli tuntunut kiinnostavan.

Vähitellen norsejen hyökkäys eteni kohti vastustajan maalialuetta, mutta tunarit onnistuivat jatkuvasti sössimään vaikka mitä ja rerollit kävivät vähiin. Kaaoskäpät puolestaan muodostivat varsin tiukan puolustuslinjan ja jakson loppupuolella keskirajan tuntumassa kentän laidalla oli todellinen härdelli palloa kuskanneen linjamies Erikin ympärillä. Muutama dominotöniminen kuitenkin avasi Erikille väylän juosta laidalta karkuun ja maali näytti lähes varmalta.

Mutta vielä iskivät hatut vihreänahkaisine kätyreineen. Hobgoblin syöksähti irti kasasta ja sai kuin saikin pallonkantajan nurin aivan maaliviivan läheisyydessä. Lisäksi yksi kyykkä ehti myös paikalle häiritsemään norsejen viimeistä vuoroa. Ilman rerollia pelanneet norset saivat loppujen lopuksi raivattua pallon vapaaksi ja aina yhtä mukava pallonnosto onnistui kuin onnistuikin tällä kertaa: 1-0!

Pelikuva_2

Jakson päättävällä mättövuorolla kyykät iskivät takaisin. Linjalle komennettu Sven sai niin pahoja vammoja, että olisi menehtynyt ilman paikalle eksynyttä joukkueen lääkintämiestä. Todellisuudessa lääkintämies oli jo matkalla erätauon kaljajonoon, mutta satuttuaan vahingossa juuri kentän laidalle ei tämä kehdannut kieltäytyä lääkitsemästä kituvaa.

2. puoliaika

Kaaoskäpät lähtivät hyökkäykseen, mutta joutuivat aloittamaan edellisen jakson pohjalta kahden pelaajan vajauksella, eli yhden pelaajan alivoimalla. Kun kentällä ei juuri pallonpelaajia ollut, otti lehmä pallon kätösiinsä ja kirmasi laitaa pitkin kohti maalia. Tämä ei norseille sopinut ja lehmän imettyä pikaisesti turvetta pallo vaihtoi omistajaa. Molemmat kävivät myös tökkimässä yhden vastapelurin katsomoon, mutta yleisö tyytyi pyytämään nimikirjoituksia etenkin yhä tassut veressä haahuilleelta Aslelta.

DSCN2913

Lehmä päätti iskeä vastaan ja yrittää uhata pallonkantajaa, mutta seuraukset olivat kohtalokkaat pelin lopputuloksen kannalta. Rerollin ollessa jo mennyttä lehmä kaatui yrittäessään tönäistä linjamies Olavia. Tämä iski nyrkillä nenään ja lehmä valahti liikkumattomana maahan. Pitkällisen elvytyksen jälkeen lääkintämies onnistui saamaan lehmän taas hengittämään, mutta seuraavaankaan otteluun tällä ei olisi enää asiaa.

Lehmän kentältähäipymiestä innostuneena norset päättivät esitellä pallopelitaitoja, joita kukaan ei heillä edes uskonut olevan. Berserker Magnus the Mad juoksi pallon kanssa puoleen kenttään, antoi sen linjamiehelle ja tämä jatkoi eteenpäin päättäen heittää pallon. Toinen linjamies nappasi kiinni ja kirmasi saman tien maaliin: 2-0!

Lehmän menetyksestä kaaoskääpiöt eivät enää toipuneet ja loppupelissä norset pääsivät keskittymään olennaiseen. Örrmrrgh oli herännyt talviunestaan ja pisteli kynnellään kääpiöpeltiä lunastukseen oikein urakalla. Jossain välissä kaikkien jäljelläolevien vastustajapelaajien maatessa kentän pinnassa norset kävivät kuskaamassa pallon vielä kertaalleen maaliin: 3-0. Tämä toki siksi, että vastustajat saatiin vielä kertaalleen pystyyn hakattaviksi. Kummempia tapahtumia ei kuitenkaan enää nähty. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että kivestä päähänsä saanut norserunner Petter ei kentälle vaivautunut koko ottelun aikana.

Poikkeuksellisesti ottelun tähtiraati palkitsi parhaana susihukka Aslen. Kunniasta otettuna tämä oppikin tönimään jatkossa hieman varmemmin. Yleisö ilmeisesti piti näkemästään ja molempien joukkueiden fanikrääsää meni kaupaksi oikein olan takaa. Ice Cold Bloodin johtoporras kaivoi vielä takataskustaan vanhat säästöt ja palkkasi seuraavaan peliin mukaan uuden karvaturrin, ulfwerener Gnupin.

Ottelutilastot

 • Maalit 3-0
 • Casualtyt 5-1

Pelaajakohtaiset tilastot

 • #1 Snow Troll Örrmrrgh 1 kaato
 • #2 Ulfwerener Asle 2 kaatoa, MVP
 • #7 Lineman Erik 1 TD, 135 edettyä jaardia
 • #9 Berserker Magnus the Mad 1 kaato, 30 edettyä jaardia
 • #11 Lineman Sven 1 syöttö, 30 edettyä jaardia
 • #12 Lineman Thomas 1 syöttö, 30 edettyä jaardia
 • #14 Lineman Olav 1 kaato
 • #15 Lineman Sigurd 1 TD, 30 edettyä jaardia
 • #16 Lineman Rasmus 1 TD,  15 edettyä jaardia
Bookmark and Share

1 comment to Blood Bowl: Ice Cold Blood vs. Starry Wisdom Band

You must be logged in to post a comment.