logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Tunti Turpaan vs. Klonez

Blood Bowl liigaraportti 7.10.2009

Tunti Turpaan (Undead) vs. Klonez (Orc)

Voitto 1-0

Orkit saivat fanit puolelleen kun pelissä oli 19.000 katsojaa. Orkit lähtivät hyökkäykseen ensin,  saivat pallon ja yrittivät läpi muurista. Epäkuolleet onnstivat rakentamaan linjan pariin kertaan uusiksi. Ovela orc huoma raon laidassa ja sinkaisi sinne yrittäen heittää melkein paitsioon juosseelle kaverilleen. Eipä onninut ja pallo pyöri heittäjän varpaissa. Epäkuolleet ryntäsivät pallon ympärille häkki muodostelmaan. Eiväthän ne edes tajunneet palloa nostella ja kolme vuoroa siavat örkit mättää ennenkuin saivat siirettyä  luurankoja sen verran sivuun että pallo saatiin omille. Komea syöttö goblininne joka juoksi maaliviivalle vain kaatutakseen aivan viivalle (failed go-for-it). Koko muu örkkitiimi katso silmät pyöreinä mitä tapahtui. Epäkuolleet kiisivät nopeasti pallon luo ja gobblin oli viety paareissa kentältä missaten ensi pelin. Ensimmäisen puoliajan aikana palloa ei kuitenkaan enää saatu maasta ylös.

Toisella puoliajalla Yksi vihollisten black orc sai kivestä päähän ja joutui K.O. boxiin aloituksesta. Toisessa laidassa epäkuolleet pinkaisivat orcien puolustuksesta läpi, kun unohtivat selustan pahasti auki.  Maaliviivalla epäkuolleet aloittivat voiton tanssin, että otas tästä gobbo mallia. Tanssi maaliviivalla kestikin melkein koko toisen puoliajan koska orkit keskittyivät keskikentän pelaajien mättämiseen. Muumio ja skeleton kuolivat, mutta regeneraatio pelasti.  Huh, se olisi sattunut. Vasta aivan pelin lopussa Trolli lähti hättyytteleen pallonkantajaa, joka katsoi parhaaksi tehdä maalin.

Kuljetut matkat:

  • Undead: Xun Ghoul 15 ruutua, teki maalin
  • Undead: Zhi Ghoul 6 ruutua

Rahaa:

  • Roll 5, voitto 10k rosteri 10k ja raportti 10k = 70 000 gp
  • Ostettiin Ghoul, minkä jälkeen kasaan jäi 50k gp edellisessä pelissä kertyneitä rahoja.

Rosteri:

Pelit:

  • Tunti Turpaan (Undead) vs. Wisdom Band (Chaos Dwarfs): 0 -0, Tasapeli
  • Tunti Turpaan (Undead) vs. Pelkkää voittoa (human): 2 -3, Tappio
  • Tunti Turpaan (Undead) vs. Klonez (Orc): 1 – 0, Voitto
Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.