logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Kerhoilta 21.10

Aika hiljaista oli tänään kerhoillassa. Niilo ja Marko olivat pelailemassa BB:tä ja tuntui että Markon pygmit ottivat pahasti lukua, no se oli kai odotettua, mutta ainakin 5 jamppaa oli cassu-boxissa pelin toisen puoliskon puolivälissä. Itse testasin kehitteillä olevaan Greedy-peliin uuttta taistelusysteemiä. Kyseessä on DBM:stä otettu idea, eli molemmat heittää noppaa ja lisää taisteluarvonsa. Olin kehittänyt sääntöversioita pari viikkoa sitten ja unohdin ottaa printit mukaan, joten en sitten ihan tarkasti muistanut miten pelin piti toimia. Vaikea testata peliä, jonka sääntöjä ei edes pelintekijä tiedä :)

Tuli sitten myös tuijoteltua meidän EIA-kampanjan karttaa. Ei siitä sen enempää, mutta Ranska kyllä pystyy suojaamaan kotimaansa ja pääkaupunkinsa röyhkeältä Englanti-Itävalta-Venäjä-Preussi -liitolta. Voiko muuten enää epäreilumpaa asetelmaa olla. Otetaan yksi aloitteleva pelaaja joka “pääsee” pelaamaan Ranskaa ja laitetaan toiselle puolelle isoon liittoon kolme pelin ammattilaista, tuhansien taistelujen veteraania vielä vahvistettuna parilla pelaajalla. No onneksi sentään Turkilta saa jotain apua.

Syksy tulee ja illat pimenee.

Bookmark and Share

9 comments to Kerhoilta 21.10

 • avatar jaakko

  Kannattaapi Ranskan muistella kenen hyökkäyksestä koko sota sai alkunsa… Näköjään propagandakoneisto on yhä voimissaan, vaikka Pariisi onkin tosiasiassa menetetty. Seuraavana taitaa ranskalaisten laivastolle käydä “Venäjät”, mutta Turkkihan toki sotii viimeiseen ranskalaiseen…

  BB-otteluraporttia (tai raportteja) odotellessa!

 • avatar Marko Sysipuro

  Siellä mitään hiljaista ollut. Pygmifanit ainakin hurrasivat. Lue vaikka raportistani, mikä on kirjoitettu. Sitten, kun sen vielä osaisi laittaa tänne. Nyt suihkun kautta nukkumaan ja kuudelta ylös. Hetkinen. Sehän on alle 4 tunnin päästä! Jaakko taitaa saada nyt liikaa tasoitusta huomiseen BB-peliin…

 • avatar jaakko

  Tapion pitää pistää sulle kirjoitusoikeudet, niin voit luoda tänne sivuja. Sen verran pitänee siis tarkempaa tietoa odotella, kun raportit yllä vaikuttavat kovin ristiriitaisilta =)

 • avatar Marko Sysipuro

  Juu, on oikeudet. Rappari tulee ihan näillä näppäimillä…

  Eli tässä: http://www.fiwa.fi/fantasia-ja-scifi-pelit/bloodbowl-kkvkl-2516-liigan-fiwa-lohkon-otteluohjelma/verikulhojoukkue-south-beach-pygmies-from-lustria-seikkailee-taas/

  PS. Ja mitä tulee tuohon napo-kampanjaan, niin muistakaa vanha sanonta: “Seuraavan kerran kun Euroopassa on sota, häviäjän on pidettävä Ranska”. Eli olkaapas varovaisia sen Ranskan valloittamisen kanssa. :-)

 • avatar jaakko

  Jaa sellanen peli eilen! Kaaoskäpsillä 75% “varma” maali ja sen ryssimisen johdosta halffareille 83% tsäänssi. No ei näköjään kelvannut sekään, mutta tuon perusteella suht reilulta kuulostaa. Käpsät selkeästi säästävät maalit pudotuspeleihin.

 • avatar Marko Sysipuro

  Mä kyllä pelasin kovin kankeasti (vuosi edellisestä pelistä) ja tein alkeellisia virheitä (3 vuotta edellisestä puolituispelistä). Jos verrataan pelitilanteita ja pelin hallintaa, niin huolimatta siitä vikasta ykkösestä Niilo olisi ansainnut voittaa. Mutta hei, tämä on BB:ia, missä lopputuloksen ratkaisee enimmäkseen Nufflen epäsuosio. (Nufflen suosiossa meistä tuskin on koskaan kukaan.)

 • avatar Marko Sysipuro

  Siis hetkinen…

  Keitä ovat nämä hatuillaan sitä kompensoivien sekundakäpyjen lehdistötiedotteessa mainitut kookospähkinöillä pelailevat pienijalkaiset villit ali-ihmismiehet, jotka eivät kestä paineita ja jotka rakentelevat pelikentälle majoja lyhytjuurisista risuista? Itse en nähnyt tällaisia pelaajia kentällä. Olisi liigan uskottavuudelle ja meille kaikille eduksi, jos sovittaisiin, että pitäydytään vain faktoissa, eikä keksitä omiaan. Reilu peli siis myös lehditötiedotteissa. Kiitos

  Sitä paitsi Tottihan kaatui pelissä tahallaan. Kuka tahansa voi tarkistaa asian Cabalvisonin hidastuksista. Eli pygmien tappio partapätkille oli vain tekninen. Meillä on tästä todisteena myös Tottin valaehtoinen todistajanlausunto. Voiko maali siis olla enää tämän kiistattomampi.

  :-)

 • avatar Niilo Kalakoski

  Hei! Hattuja ei pilkata!

You must be logged in to post a comment.