Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Kerhoilta 28.10 – williä länttä, suihkustukia ja pelikehitystä

Karautin kerhohuoneen pihaan. Kyllä syksyn pimeät tulee nopeasti, kun vielä jokin aika sitten viiden aikaan oli valoisaa niin nyt oli jo melkein yö. Ei se voi selittyä pelkällä talviaikaan siirtymisellä. Kun astuin ulos autosta lähes peljästyin, kylmät silmät tuijottivat minua kerhohuoneen lasin takaa. Ei siellä mitään ole ajattelin, kunnes selvästi näin että hahmo liikutti jäyhät kasvonsa lähes kiinni lasiin. Sieraimista tuleva kalmaisa höyry huurrutti lasin peittäne otuksen pistävän tuijotuksen. Pelokkain askelin kävelin lähemmäksi ja kun olin muutaman askeleen päässä portaista ovi lennähti auki. “Moi!” sanoi Risto.

Kerholla tänään lännenmiehet ottivat mittaa toisistaan ja ilmeisesti toinen porukoista oli melkoisesti vahvempi, kun sivukorvalla kuulin tuloksen olleen 5-0 tai jotain sen suuntaista. Asianosaiset laittanevat siitä raporttia. Itse istuskelin tunnin verran Riston kanssa ja jauhoin jargonia sotapeleistä. Sotalammas oli kuulemma pelannut Hearts Of Iron -pelia tietokoneella, valloittaen Uralin, ydinpommittaen Englannin ja vielä koukannut Intian kautta Alexandriaan, tai jotain sen suuntaista. Suihkumoottorikäyttöisiä Stukia 1944, ei hassumpaa. Sovittiin Riston kanssa, että voisi yrittää pelata yhdessä netin välityksellä, tyyliin tunti illassa. On kyllä näitä projekteja muutenki, mutta katellaan. Yritin myös houkutella Ristoa hexa-sotapelaamisen pariin. Mainostin Operational Combat Systemiä, johon perustuvat mm. Case Blue ja Dak2 ja joka on sopiva pelisysteemi myös aloittelijalle :)

Greedyäkin tuli taas pitkästä aikaa hieman kehitettyä. Olen lähes varma, että hylkään DBM-tyyppisen taistelusysteemin ja palaan normaalimpaan, heitä osuma, heitä damage -tyyppiseen malliin, d10 taistelunoppan en kuitenkaan vielä luovu. Kävimme Kenraali Björklundin kanssa hyvä keskustelut pelin mekaniikoista ja sain joukon hyviä idoita. Niin ja Ristokin jeesasi. On se pelinkehittäminen hidasta hommaa. Tällä hetkellä tuunaan luolaston rakentamiseen liittyviä malleja. Pitää varmaan kohta kirjoittaa Greedy Lite -säännöt valmiiksi ja alkaa pelitestaamaan. Onneksi olen Nopat & Taktiika Ry:n hallituksen puheenjohtajana voin määrätä jäseniä pakkotesteihin.

Bookmark and Share

1 comment to Kerhoilta 28.10 – williä länttä, suihkustukia ja pelikehitystä

You must be logged in to post a comment.