logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

Lotow kampanjan huipennus – Armahduspäivä

Vuoden mittainen Lotow kampanja koki eilen huipennuksen kun Wienertown posset kohtasivat Armahduspäivässä. Kaupungin pormestari oli kutsunut posset armahtaakseen heidät kaikista niistä rötösistä mitä vuosina 1878-79 oli kaupungissa ja sen ympäristössä tapahtunut.palkinto-1878-79

Matkalla kaupunkiin kohtasivat vihaiset kiinalaiset pesulanmiehet ja hurjat Kiowat. Tällä välin Ronin Cowboyt, Markon lawmenit ja Antin Outlwat tekivät tiedustelua kaupungissa. Kaupunki oli kuitenkin liian pieni heille kaikille ja Wienertownissa nähtiin ampumista monella tyylillä. Lopulta Antti Outlawt vievät tämän 1 vs 1 vs 1 pelin.

Sillä välin kiinalaiset koettivat pysäyttää Kiowien ryöstämän postivankkurin kaupunkiin johtavalla tiellä.  Varsinainen massataistelu, 17 kiinalaista vastaan 17 intiaania. Intiaanit kuitenkin puskivat kiinalaisista läpi.  Melkein kiinalaiset onnistuivat ampumaan varkkurin hajalle tavoitelleen tasapeliä, mutta nopat eivät olleet heidän. Uskomattomassa hired gun taistelussa Chineze railworker ja Prizefighter vastaan Kiowien tolppamies lähitaistelussa hired gunit hävisivät! Alamäen alku oli käsillä, taistelun tuoksinnassa kiinalaiset unohtivat käyttää rerollejaan sopivassa paikassa ja Chineze swordin lisäominaisuus unohtui myös. Opetus, lue rosteri ennen peliä ja käy läpi mitä hemmoilla on, tai hanki vaan yhdenlaisia ukkoja samanlaisella aseistuksella :)

Alkukahakkojen jälkeen Posset marssivat uljaasti kohti kaupunkia jokaiselta suunnalta, heidän tiedustelijat kuitenkin huomasit pormestarin yllätyksen. Äijällä on gatling gun vankkurissa piilossa, kunnon armahdus!

Otetaan pormestari vangiksi, siitä saa isot lunnaat tuumi kaikki posset yhtäaikaa. Meksikaani posse A Tiro Limpio huomasi tilaisuudensa tulleen kun Ronin Cowboyt lähti lassottamaan pormestaria. Mutta lasso osuikin Meksikaanien pomoon. Jose Suaresiin, joka naruissa solmussa ollessaan joutui vaan ihmetteleen että mitä *%&! mä en voi tapella! Tällä välin Markon Pony Express ratsastaja oli kiitänyt jo etäisyydelle pormestarista selviydyttyään Kiowa sankarista. Antin Lucky Lucylla ja Poker Marylla oli vaikea valinta tarvottuaan vaikeassa maastossa pelin kaksi ensimmäistä kierrosta, suoraan sanottuna vyötäroään myöten suossa, kumman kimppuun mennään, Meksikaanien vai Kiowien. Meksikaanit olivat hyvissä asemissa, joten Antin Outlawt’sta puolet kävi A Tiro Limpion kimppuun ja puolet suuntaksi kohti Kiowia.

Ronin lassotus sai Josen täysin yllätetyksi ja pormestari oli vapaa ampumaan gatlingunilla tappaen meksikaanien luottomiehen. Antin Outlaw ja Ronin Cowbowden ahdistellessa meksikaaneja kahdelta suuntaa Kiowat ratsastivat kiinni pormestarin vankkureihin. Alkoi sekasortoinen tappelu mihin kaikki kynnelle kykenevät pyrkivät mukaan. Iskuja jaettiin ja pienempiä kahakoita käytiin Antin Outlowien ja Meksikaanien välillä, samoin Ronin Cowboyden ja Eetun Kiowat rokottivat Markon possea. Marko joutui ensimmäisenä pimkomaan karkuun kun Pony Express mies putosi meleessä ja loppu posse epäonnistui head for the hills testin. Antin Outlaw’t ja meksikaanit pudottivat tosiltaan muutaman miehen pikkukahakoissa kaunpungin takana.

Varsinainen taistelu pormestarin vankkureilla senkuin kiihtyi. Kolme intiaanien tolppamiestä raivosi vastassaan Meksikaanien kaksi grit 7 miestä ja prizefighter, jotka mättivät minkä ehtivät saamatta kuitenkaan mitään ratkaisevaa aikaiseksi. Antti ja Ronin tulitti tappelijoita selkään että haulukoiden piiput sauhusivat, välillä ottaen itsekin osaa tappeluun. Antin katkaistukaulikko komeasti otti alleen 7 taistelija, au.

Taistelu jatkui ja jatkui. Kiowat ottivat kerran saaliin jo haltuun, mutta lopulta pormestari oli vapaa intiaanien kynsistä Prizefighterin viimein onnistuessa. Kiowat ovat kuitenkin nopeita (Eetu oli melkein kolmen edellisen pelin ajan kerännut nopilta mahdollisuutta saada kerrankin drop,  tai neljän jos tämäkin peli lasketaan). Kiowat kuljettivat saalista kujaa pitkin muiden yrittäessä estää heitä.

Perään huusi kaikki muut posset, meksikaani oli vallannut gatling gunin. Nyt lähtee Kiowat autuaammille metsästysmaille. Täh, eihän tästä vehkeestä ole mihinkään.. Kaksi kertaa sillä päästiin kuitenkin latamaan, oli se hieno tunne päästellä.

Meleessä Jose Suarez pudotti vihatuimman vastustajansa ja Kiowien johtaja Hopeanuoli makasi maassa kanttu vei! Antti oli edellisellä kierroksella pudottanut Hopeanuolelta hevosen ja yhden woundin. Meksikaani on tottunut polkemaam miestä maassa.  No nyt lähtee uuteen nousuun, mutta meksikaani posse oli jo vaarallisesti huvennut puoleen. Myös Antin Outlawt alkoivat ottaa testiä. Meksikaanit olivat jo pääsemässä taas kiinni saaliiseen, mutta miehiltä loppui usko.  Miesten ryömiessä kivien ja kantojen alle piiloon, Kiovat jatkoivat taistelua hupenevia Ronin Cowboyta ja Antin Outlawta vastaan.

Pormestarista taisteltiin verisesti ja kiivaasti koko 7 tunnin ajan. Objekti toimi todella hyvin, vaikka alkuun näyttikin että meksikaanit nappaa saaliin. Meksikaanit tekivät myös pari virhettä, vankkureille ei menty massalla, jolloin intiaanien tie olisi ollut paremmin blokattu ja rupesivat heti alussa ärsyttämään Antin Outlawt’ta.  Ensi kerralla, mutisi Joze katsellessaan Kiowien voiton rituaaleja kukkuloilla.

Todella tiukka vääntö, jea! Kiitos Markolle järjestelyistä.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.