logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

Peliraportti: Chuck Norris’ Pale Riders vs. Wienertown Militia

Wienertownin ympäristön levottomuuksien seurauksena olivat kaupunkilaiset aktivoituneet. He olivat kurkkuaan myöten täynnä näitä kaikenmaailman posseja, joista suurin osa väitti olevan erinäisiä lainvalvojia (Lady Rangers, armeijan miehet, Mc Cullen klaani sheriffeineen, kuvernöörin miehet). Suivaantuneet asukkaat tarttuivat aseisiin ja päättivät ottaa lain omiin käsiinsä.

Tästä tietämättä ja yleisesti viattomana Chuck Norris poikineen olivatkin yllättyneitä, kun saapuessaan kaupunkiin pitämään vähän hauskaa, heitä kohti välittömästi avattiin tuli. Pojat toipuivat nopeasti ja levittäytyivät. Clint Eastwood ja Jerry Cotton lähtivät laukkaamaan idänpuoleista kujaa pitkin, kun Ken Marlborough ja Ringo Star lähtivät ratsastamaan läntisen vajan suojiin. Porukan uusi tulokas Ned Kelly otti hyvät tuliasemat kadun päädystä laatikkopinon takaa ja Chuck Norris itse lähti etenemään tylysti keskeltä katua.

Kaupunkilaisten vihainen porukka oli melko kirjava. He lähtivät etenemään etelästä kohti pohjoista. Suurin osa jäi kytikselle tai tuliasemiin keskelle. Pieni porukka lähti kuitenkin myös koukkaamaan idän kujaa pitkin.

Kujalla seuraa hurja tulitaistelu. Myös Ken Marlborough toteaa kujan olevan parempi etenemissuunta. Keskustan hirttolavan takan olevat kaupunkilaiset puolestaan tippuivat varsin helpolla, kun Jerry Cotton tiputti heistä toisen kahdella kuudestilaukeavallaan (tupla-ammukset sixshootereilla) ja Chuck Norris tiputti toisen Tomahawkilla.

Ned Kellykin onnistui saamaan ensimmäisen kaatonsa ampumalla Winchesterillään maksimikantamalta (18″) avoimella temppuilevan haulikkomiehen. Poika innostui tämän seurauksena hieman liikaa ja onnistui jumittamaan kiväärinsä. Chuck puolestaan tiputti toisen kyläläisen, joka lymyili kuvassa vasemmalla olevan ladon vieressä olevien laatikoiden takana katkaistun haulikon kanssa. Tässä vaiheessa kylän pikkupoika onnistui nolosti tiputtamaan pyssysankari Jerry Cottonin hevosenselästä hyvin tähdätyn ritsanlaukauksen avulla. Myös varsin onnekas haulikonlaukaus tiputti kahden vaikean suojan takana (hirttolava ja aita) hevosen selässä olevan Ringo Starin. Kalpeat ratsastajat alkoivat hupenemaan.

Ken Marlborough ampui vielä yhden kyläläisen tylysti fannaten, muttei osannut itse varoa ladon takaa ilmestyvän rouvan fannaystä ja tippui. Muut kyläläiset olivat melko lähellä murtumista ja viimeinen haulikkomies ja tuimean näköinen täti olivat vetäytyneet jo melko kauas kaupungin laitamille, yrittäen epätoivoisesti pelata aikaa ja ladata aseitaan. Chuck Norris kävelikin kohti röyheästi keskellä tietä, jolloin luonnollisesti kaikki aseet joko jumiutuivat tai ampuivat ohi. Vastavuoroisesti Norris onnistui tiputtamaan vielä haulikkomiehen.

Ken Marlboroughn tippuminen oli kuitenkin liikaa Chuckille, joka totesi, ettei tämä enää ollut hauskaa. Kalpeat ratsastajat vetäytyivät ja jättivät kaupunkilaiset nuolemaan haavojaan.

Yhteenvetoa:

Pelattiin siten, että tiputin Kalpeista Ratsastajista jätkiä pois niin, että possejen infamy-tasot olivat lähestulkoon samat. Peli oli kuitenkin erittäin tiukka, jännä ja hauska, vaikka Kalpeilla Ratsastajilla olikin vain 6 miestä kun kyläläisillä oli 9. Kyläläisiä tippuikin 5, kun taas kalpeita ratsastajia vaan 3. Chuck Norris kuitenkin epäonnistui Head for the Hills heitossaan ensiksi.

Kyläläisistä ei muistaakseni kuollut kukaan, kun taas Kalpeilla Ratsastajilla oli vähän tukalampaa. Wrangler Ken Marlborough kuoli, joka oli harmillista hänen kalliiden varusteidensa johdosta. Vähän myös jännitti, kun pyssysankari Jerry Cotton heitti ensin ykkösen… ja sitten kutosen. Viiden multiple injuryn tuloksena Jerry Cotton selvisi melko vähillä, mutta pikkupoika oli traumatisoinut pyssymiesparan: -1 Pluckia traumoista ja +1 Expaa kovasta kokemuksesta. Myös Ringo Star karaistui kokemuksesta ja on nyt Fearless ja Grit 4.

Kiitos Niilolle hyvästä matsista.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.