logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

Peliraportti: Governor’s men vs Chuck Norris’ Pale Riders

LOTOW Battle report – High noon

Uusi lännenkampanja lähti käyntiin ja ensimmäisenä kohtasivat pahamaiset karjapaimenet ja Meksikon kuvernöörin miehet.  Saari oli heille molemmille liian pieni, joten välienselvittely tulisi olemaan verinen.  Posset lähtivät kohtaamaan toisiaan pääkatua pitkin. Meksikolaiset yrittivät Ladyllä  (soiled dove) hämätä vastustajiaan.

Alku lähti hyvin käyntiin, kaksi vihollista putosi. Vastaavasti seuraavilla kierroksilla putosi kaksi omaa. Tilanne oli tasan ja oltiin edetty hyvän matkaa pääkatua kohti suihkulähdettä, jonka taakse vihollisposse oli ryhmittynyt.  Vielä yksi kierros niin päästään riittävän lähelle. Mutta ei, kaikki kolme templaatti-haulikko heroa putosivat ennenkuin pääsivät kantamalle.  Pomo sai hienot kaksi vihollista pudotettua. Lähitaistelussa putosi vielä kaksi meksikaania ja loput juoksivat karkuun minkä kintuistaan pääsivät.  Päivä ei ollut heidän.

Tappion määrä oli 62 taalaa, onko tämä lopun alku? Pelistä saaduilla rahoilla voitaneen juuri ja juuri maksaa palkkio ladyn palveluksista.  Turpiin tuli että sattui, kaksi heroa jäi meksikolaisilta kuolleena torin tuntumaan. Edes ladyn lohdutus ei auttanut ja kuvernööri on raivoissaan. Ensi kerralla lehmipojat eivät juhli hänen baarissa!

Yhteenveto:

  • Häviö
  • Rahaa: $? = [$? (?) + $2 (rosteri) + $3 (raportti) + $0,5 (kuva)]
  • Rahan käyttö:
    • $10 Soiled dove upkeep

Pelatut pelit:

  1. High noon (Jaakko), Lost

Yhteensä 1 scenu pelattu.

Tilastoja, annetaan heidän levätä rauhassa:

  1. peli: 5 OaA, 2 heroa kuoli

Yhteensä 5 OoA joista 2 heron kuolemaa.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.