Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Historialliset sotapelit

Peliraportti: The Mexican Lady Rangers vs Murkywater Execution Outcomes

LOTOW Battle report – High noon

Pöly oli laskeutunut  Wienertownissa Armahduspäivän jälkeen, mutta virkavaltaa kiirehti yhä paikalle pidättämään rosvoja.

Mexican Lady Rangers partioivat kaupungissa pitämässä järjestystä ja he kohtasivat pelottavan näköisiä pitkätakkisia miehiä lähellä saaren suihkulähdettä. Varovaisesti lähestyneet Lawmen ja Ranger posset luulevat toisiaan rosvoiksi, myös yhteinen kieli taitaa puuttua, ja alkoi kova tulitaistelu suihkulähteen hallinnasta. Lawmenit tulivat urheasti päälle ja jahtasivat kahta yksinäistä naista kentän reunalla.

Luotien viuhuessa huusi prizefighter “Anna mulle suojaa” ja ryntäsi kohti eteentulevaa possea. Naiskolmikko ampui komeasti kolme vihollista, sillä välin kun tuo pieni sivujoukko harhatti vihollisen pomoa. Onnekkaasti noppa oli mukana kun päästiin hyökkäys etäisyydelle, vihollisen templaattihaulikon osumat pelastettiin fortunella.

Aiempi ampumisharvennus hyödytti ladyja lähitaistelussa ja parin kierroksen jälkeen Lawmenit juoksivat lyötyinä takaisin naapurikaupunkiin mistä olivat tulleetkin.

Kiitos pelistä! Lawmenit keräsivät ansaittua kokemusta. Pahoittelen kännykamerankuvien laatua.

Yhteenveto:

 • Voitto
 • Rahaa: 45,5 = [$40 (10d6) + $2 (rosteri) + $3 (raportti) + $0,5 (kuva)]
 • Rahan käyttö:
  • $6 Prizefighter upkeep
  • $13 Ranger
  • $13 Shotgun
  • $4 Hand weapon x2
  • $6 Heavy fur
  • $2 Throwing weapon

Pelatut pelit:

 1. High noon (Maxxon), Win

Yhteensä 1 scenu pelattu.

Tilastoja, annetaan heidän levätä rauhassa:

 1. peli: 1 OaA

Yhteensä 1 OoA.

Bookmark and Share

1 comment to Peliraportti: The Mexican Lady Rangers vs Murkywater Execution Outcomes

 • Murkywater Execution Outcomes

  Toimintaraportti
  Paikka: Salsakuljettajien saari
  Aika: 18xx

  Olimme saaneet vihjeen hämäräperäisistä salsakuljetuksista, joiden tukikohtana käytettiin läheistä saarta. Saavuimme tutkimaan asiaa ja nousimme maihin saaren eteläpuolella. Olimme juuri ihailemassa paikallista arkkitehtuuria, kun joku avasi tulen meitä kohti.

  Wild Bill Hickupin johdolla osa joukosta jäi puolustamaan keskusaukion suihkulähdettä, kun Two-Gun Bob ja Doc Halloween syöksyivät estämään katalien konnien koukkausaikeita. Konnat kaatoivat Docin ja Mr.Redin epäreilulla salajuonella, mutta eivät suostuneet vastaanottamaan lyijyä kuin miehet vaan luikkivat hameet korvissa piiloon Bobin takaa-ajamina.

  Sillävälin vastustaja rynnäköi suihkulähteelle. Jeeves kaatoi yhden konnista haulikollaan, mutta loput pääsivät lähikontaktiin. Pienen kärhämöinnin jälkeen tunnistimme vastustajan Teksasin tinatähdiksi, ja päästimme heidät menemään.

  Lopputulos: Jeeves ylennetty apulaissheriffiksi. Hämäräperäiset salsakuljetukset pysäytetty, asiakkaiden vatsat turvattu. Mr. White etsii uusia haasteita toisaalta.

You must be logged in to post a comment.