logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Warhammer Historic

Peliraportti: Chuck Norris’ Pale Riders vs. The Mexican Lady Rangers

Alkufluffia:

1881: Wienertown

Wienertownin Armahduspäivä oli tullut ja rankkasateen lailla huuhtonut pois kaupunkiin vuoden mittaan pinttyneen saastan. Maailma oli kuitenkin muuttunut ja uudet tuulet puhalsivat idästä… tuoden mukanaan synkkiä pilviä. Itärannikon suurten satamakaupunkien kautta siivilöityi jatkuvana vanana länttä kohti Wanhan Maailman köyhät ja ei-halutut. Yksi näistä uusista tulokkaista, röyhkeydessä ja ahnaudessa pohjaton muodikkaasti pukeutunut lihava pohatta oli juuri perustanut karjatilan intiaanireservaatista riistetyille mailleen. Tämä mies oli Sergio Leone – käärme paratiisissa.

Mukanaan Leone toi kovimmat lehmipojat, joita lännestä löytyi tiluksiaan ja tuhatpäistä karjalaumaansa vartioimaan. Tätä hyvien, pahojen ja rumien miesten raavasta joukkoa johtaa pahamaineinen Chuck Norrisin, joka oli huhujen mukaan taistellut paitsi sisällisodan, myös intiaanisotien molemmilla puolilla.

Norriksen testosteronia tihkuvien lehmipoikien joukkoa paikalliset alkoivat nopeasti kutsumaan pelonsekaisella kunnioituksella Kalpeiksi Ratsastajiksi, tuomionpäivän kuolemanenkeleiksi. Järkevät Wienertownin asukkaat ymmärtävät onneksi pitää etäisyyttä näihin kivenkoviin tappajiin, sillä vain tulevaisuus näyttää, mitä miehiä nämä Kalpeat Ratsastajat ovat.

Peliraportti: Hang ‘em high

Sergio Leonen vastaanotto Wienertownissa ei todellakaan ollut paras mahdollinen. Kuvernöörin miehet, jotka olivat saaneet pahasti turpaan Sergio Leonen miehiltä näiden edellisen kaupunkikierroksen aikana, olivat käyneet kielimässä huonosta kohtelustaan heitä astetta kovemmille Lady Rangerseille – mammanpojat.

Eipä aikaakaan kun tytöt jo kävivät väijyttämässä Sergio Leonen tämän yöllisen huussikäynnin yhteydessä ja karjaparoni oli kaupungissa köyden jatkeena. Raivopäinen Chuck Norris ja tämän kalpeat ratsastajat eivät moista röyhkeyttä suvainneet, eikä aikaakaan, kun pelastusyritys oli käynnissä.

 

Kahakka alkoi molempien osapuolien etenemisellä – CNPR kaupunkia kohti ja Lady Rangersit kohti kaupungin laitamaa, jossa he hakivat hyviä ampumapaikkoja. Kuvernöörin miehet, jotka oli juottaneet itsensä hyvään kuntoon laskivat alleen ja poukkaroivat koko kahakan ajan peittäen ampumalinjoja.

CNPR otti hyvät asemat kaupungin reunalla olevan aidan suojaan ja tulitaistelu alkoi toden teolla. Hirttoköyttä jo kiristettiin Leonen kaulan ympärille, joten lehmipoikien oli pakko jatkaa eteenpäin. Nuori Tex Willer näytti esimerkkiä ja huutaen “Yipe-kay-yee, motherfucker!” hyppäsi aidan yli, juoksi kohti puun takana makaavaa tarkkaa-ampujaa, joka tarjosi sankarille napin silmien väliin.

Laaki ja vainaa... buckaroo luuli itsestään liikoja

Laaki ja vainaa... buckaroo luuli itsestään liikoja

Jengin uusi tulokas, nyrkkeilijä Cassius Clay (prize fighter) suuttui moisesta ja rynnisti välittömästi ampujan – tullen samaten kahden muun tyttelin ja häijyn naismutapainijan (prize fighter) saartamaksi. Clay ei ollut moksiskaan, vaan voitti väännön ja hakkasi kaksi naisista tajuttomiksi.

Apuun rynnistävät kaverit saivat pataan – Bud Spencer sai murtuneen nenän mutapainijalta ja Terrence Hill otti heittoveitsen reiteen naisjoukkion johtajalta. Tässä vaiheessa koko touhu hajosi useiksi erinäisiksi painiksi. Ainoastaan lehmipoikien tarkkaa-ampuja Lucky Luke kykeni ampumaan pensaskätköstään. Tarkka laukaus Winchesterillä katkaisikin hirttoköyden kaikkien yllätykseksi.

Hämmästyksestä toipuva Sergio Leone sai kuitenkin välittömästi niskaansa parin vihaisia naisia, jotka kynsivät tätä oikealta ja vasemmalta. Leone pääsi irtaantumaan ja juoksemaan pakoon, mutta hurjistuneet Rangersit eivät päästäneet takinhelmasta irti. Tällä välin loput lehmipojista alkoivat päästä niskan päälle ja pyristelivät karjaparonin perään. Chuck Norris ja John Wayne ajoivat naisten päällikköä takaa ja vähän satuttivatkin samalla kun Jerry Cottonin ja Lady Rangersien kuopuksen välillä kehkeytyi kauhea käsirysy sivummalla pusikossa. Clint Eastwood ei ollut täysin messissä ja sai pistoolin perän naamaan, mutta Lucky Luke kosti tämän ampumalla tämän teilaajan.

Hirveätä painimista lehmipoikien ja tyttöjen välillä pitkin kenttää... Lucky Luke ja Chuck Norris pomon kimpussa, Clint Eastwood yrittää pärjäillä aidan takana ja Sergio Leonella on tyttö kummassakin kainalossa.

Hirveätä painimista lehmipoikien ja tyttöjen välillä pitkin kenttää... Lucky Luke ja Chuck Norris pomon kimpussa, Clint Eastwood yrittää pärjäillä aidan väärällä puolella ja Sergio Leonella on tyttö kummassakin kainalossa. Prize fighter on saanut oman fanilaumansa.

Ponnistelut eivät kuitenkaan riittäneet ja pojat kiinnittivät liikaa huomiota Lady Rangersien hätyyttelyyn. Haulikoin varustettu tyttöpari saikin Sergio Leonen jälleen kiinni ja hakkasivat tämän pahanpäiväisesti.

Lopputulos:

CNPR ei saanut Sergio Leonea pelastettua (mutta onneksi tämä vain mukiloitiin ja raavittiin pahaan kuntoon)

Fyffeä tuli $24

Tex Willer ei selvinnyt haavoistaan (RIP), mutta muut eivät olleet moksiskaan.

Lähes kaikki loput lehmipojat saivat tason nousun.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.