logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
High Seas

Peliraportti: The Shrimp Boys vs Eetu’s Ghost Pirates

LOTHS Battle report – Governor’s Island, Defence

Kiinalaiset olivat saaneet saaren haltuun meksikaaneilta! Ovela kuvernööri oli kuitenkin lisännyt jotain baarin juomiin ja kaverimme huomasivatkin kohtalon tulevan kylään. Oli maksun aika kun aavepiraatit vyöryivät saarelle.

Hauska peli, alkuun näytti että puolustajat ottavat tylsän massagren hyökkääjistä. Peli oli hyökkääjille tuskaisen alun jälkeen 5 vs 1 kuolemaa. Tämän jälkeen komea hyökkääjien blunderbuss tasoitti tilit 7 vs 4.  Seuraavaksi miehiä alkoikin pudota arvatusti puolustajilta yksitellen kun vihollisten sitomisen ainoa tavoite oli pidätellä vihollisen pääsyä objekteille ja sillä välin ratsastaa ulos. Puolustajien tappiot paheni loppua kohti ja 4 miestä jäi verissä tantereelle. Kokemusta kerättiin kivasti heroille. Ehkä tappioita olisi voinut vähentää sopivilla perääntymisillä, mutta kiinalainen piraatti ei peräänny!

Ajatus pidätellä vihollisia tytär-objektin luona ja nopeasti hevosille toimi. Samaan aikaan kovimmat lähitaistelijat pitivät tykkiasemat hallussa. Taktikointi oli kiva pohtia, varsinkin miellyttävä päästä käyttämään ukkojen taitoja ja aseita juuri oikeissa paikoissa. Vaikka hyökkääjien blunterbuss templaatti-haulikko tyhjensi parakit, oli heillä seuraavana esteenä granaattimies.  Jo kerran sisälle juossut pomo ottikin askeleen takaisin kulman taakse.

Quartermaster str5 heittokirveellä teki taidokkaasti tilaa hevoslaukan aikana. Hyökkääjä unohti sopivassa paikassa että näillä ratsastajilla on myös musketit ja puolustukseen saatiin hevosen mentävä reikä. Viimeisen kierroksen dropin turvin oli helppo ratsastaa ulos. Joskin tässä vaiheessa tappioita oli tullut jo yli puolet, 11 miestä.  Onnistunut pluck heitto ja voitto kotiin kun pomo ja quartermaster ratsastivat uloslaudalta.

Kommenttina lisättäköön että Eetu sai tässä pelissä vain yhden dropin. Yksi ainoa drop kahdessa edellisessä pelissä hälle.  Aika ostaa uudet nopat? :)

Nyt on tahkottu saarta!

Yhteenveto:

 • Voitto
 • Rahaa: $45,5 = [$40 (3d6x5) + $2 (rosteri) + $3 (raportti) + $0,5 (kuva)]
 • Rahan käyttö:
  • $20 miehistön palkka
  • $5 surgeon hired gun upkeep
  • kasa rogueita keihäillä

Pelatut pelit:

 1. X Marks the spot (Eetu), Lost
 2. Sea battle (Eetu), Draw
 3. Governors island, attack (Eetu), Lost
 4. Governors island, attack (Marko), Won
 5. Governors island, defence (Eetu), Won

Yhteensä 5 scenua pelattu.

Tilastoja, annetaan heidän levätä rauhassa:

 1. peli: 3 OaA, 1 rogue kuoli
 2. peli: 0 OaA
 3. peli: 13 OoA, 2 rogueta kuoli, yhdelle herolle old Battlle wound ja toiselle hand injury.
 4. peli: 5 OoA,  cuttroat ja roguea
 5. Peli: 11 OoA, 4 rogueata kuoli

Yhteensä 32 OoA joista 9 kuolemaa ja kaksi injurya.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.