logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

26.10 selkkaus Wienertownissa – WIRALLINEN VERSIO

Seuraavaksi WIRALLINEN versio 26.10 tapahtumista Wienertownissa.

Katalat lainvalvojat olivat asettaneet pahan ansan kovassa puutteessa eläville Kalpeille Ratsastajille, sekä Juliette Lewiksen harakoille. Kaupunkiin oli lainvalvojien toimesta tuotu hehkeitä nuoria neitoja, jotka suorastaan paloivat halusta tutustua näihin erämaan sankareihin (siis Kalpeisiin Ratsastajiin) ja kiusaus oli vastustamaton. Samassa kun jengit lähestyivät iloisesti neitokaisia, ilmaantuivat inhat lainvalojat kaupungin vastakkaiselta puolelta piiloistaan pilaamaan päivän. Tätä ei suvaittaisi!

Wienertown kaakosta. Objektiivitytöt (3 kpl) keskellä. Kalpeiden ratsastajien ja harakoiden ratsastava osasto on koukkaamassa voimalla etelästä. Loput etenevät valkoisen talon turvin keskelle kylää. Tässä vaiheessa Tatua vielä hymyilyttää.

Ennen oli piiput puuta ja miehet rautaa! Hiiohoi!

Inhat lainvalvojat etenevät ns. “rykelmänä” hakien turvaa toinen toisistaan.

Kärkietenijät laukkaavat täyttä vauhtia telttakylästä heränneiden juoppojen (upstanding citizens) kimppuun.

Samalla tarkkasilmäiset Lucky Luke ja William Munny ottaa kivääreineen vakiopaikat katonharjalta.

Kalpeat ratsastajat olivat vailla kuolla ennenaikaisesti nauruun nähdessään McCullen klaanin “ratsuosaston”, muulin selässä köpöttelevän sheriffin.

Tällä välin lady rengerit tungeksivat ahtaista raoista vihollista kohti… koko ajan murhaavan tulituksen alaisina.

Tulitus oli liikaa ja suurin osa laumasta karkasi takaisin talon taakse tai katolle piiloon. Ladyjen pomo kuitenkin laukkasi röyhkeästi eteenpäin. Keskuskadulla kehkeytyi tiukkaa tulitaistelua.

Chuck Norris otti ensiksi suojaa lähikaupasta ja onnistui poimimaan täysin avoimelle vastapuoliselle katolle kiivennen farmerin. Kukaan tuskin unohtaa Tatun ikimuistosta hehkumista, että on turvassa yli 10 tuuman päässä, kun Norriksen raskas pistooli ampuukin 12:sta tuumaan. Raivattuaan tien lähti Norris ja Cassius Clay hyökkäämään vihollista kohti tien yli. Toinenkin McCullen klaanin jäsen ei osannut arvioida etäisyyksiä ja käveli iloisesti heittoetäisyydelle asettaan hermostuneesti hipelöiden. Norris nauroi ja veti dynamiittipötkön takintaskusta huutaen iloisesti “Älä koskaan tuo pistoolia dynamiittitappeluun!” Pötkylä osui kohteeseensa ja veti samalla mukanaan sheriffin räjähdykseen. Savun hälvettyä oli jäljellä enää kaunis kraateri – sheriffi, muuli ja deputy tippuivat pelistä.

Tässä välissä keskustassa alkoi jo kehkeytymään mukava ryhmäkahakka.

Juliette Lewiksenkin pojat saivat jotain aikaiseksi ja tiputti kylän juopon käsikähmässä. Kun Kalpeat Ratsastajat olivat jo tiputtaneet klaanilaisia kolme (kaikki Norriksen toimesta) mukaanlukien heidän johtajansa, oli tämä pojille liikaa ja he ottivat hatkat, jättäen Lady Rangerit yksin väistämättömän kohtalonsa kanssa.

Kylän eteläinen pääty saatiin sujuvasti raivattua, mutta pohjoispäädyssä olivat Lady Rangerit linnoittautuneet vaikeasti. Harakat kävivät kuitenkin rohkeasti kimppuun käsikähmään.

Ladyjen pomo, jonko ympäriltä oli raivattu kaikki kaverit, joutui pahaan tappeluun. 4-5 vuoron aikana (joista 3-4 tämä oli saarrettuna ja maassa) tätä potkittiin vähän joka puolelta. Loppujen lopuksi maassa kierivä boilerplaten ja paksun biisonintaljan suojaama pimu saatiin hiljenemään, kun Cassius Clayn oikea suora puhui.

Matsi oli tiukka, mutta Kalpeat Ratsastajat (pienellä Harakoiden avustuksella) olivat kovempia kuin vastapuoli. Rahaa kertyi itse kullekin, eikä vissiin missään possessa mitään hirveän kohtalokkaita kuolemisia tapahtunut.

Omalta puoleltani Bud Spencer heitti veivit, mikä oli harmi. Muut kartuttivat ampumistaitoa ja traaginen pyssysankarimme Jerry Cotton keräsi taas yhden ampumataidon (nyt niitä on peräti neljän) ja rampaantui oikeasta jalastaan (ressukka on rampa ja traumatisoitunut).

Chuck Norriksen teot puhuvat puolestaan ja dynamiitti oli selvästi taalojensa arvoinen. Luultavasti tämä seuraava askel varustelun kierteessä osoitti muillekin dynamiitin tehon, joten eiköhän räjähdysaineita tulla näkemään vastaisuudessakin.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.