logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Highway to Hell!: Chuck Norris’ Pale Riders vs. Lady Rangers

Sergio Leone oli juuri toipunut saamistaan haavoista McCullen klaanilaisten käsissä ja oli taas iskussa lätkimään korttia. Kuukauden suurin pokeriturnaus oli alkamaisillaan Austinissa ja Kalpeat Ratsastajat luottivat kovasti siihen, että pelivoitoilla saataisiin pojille uusia leluja. Niinpä pojat lähtivät porukalla kaupungille saattamaan Sergio Leonea puolelta päivin saapuvaan vankkuriin.

Vankkurin lähestyessä huomasi Chuck Norris kuitenkin, ettei kaikki ollut kohdallaan. Vankkuri ei näyttänyt minkäänlaisia hidastamisen merkkejä, minkä lisäksi sillä oli hämmentävän iso vartiokaarti Lady Rangereita mitä erinäisemmillä ratsuilla. Siinä samassa Lady Rangerit avasivat tulen ja taistelu oli yllättäen alkanut.

Lady rangerit ja vankkuri lähestyvät:

 

Kalpeiden Ratsastajien pääjoukko rynnistää lähietäisyydelle tien oikeaa laitaa pitkin. Kiväärimiehet ottivat tukiasemat kyläkaupan katolla ja Sergio Leone, joka ei ollut ratsain, luihuili laatikkokasan takana. Infamyerotuksen avulla tukemaan tullut Soiled Dove ratsasti luonnollisesti etummaisena, estäen vihollisen ampumista.

 

Puolet vihollisista ratsastivat oikeaa selustaa myöten ja kävivät lähitaisteluun Kalpeiden Ratsastajien kanssa. Loput tulivat vasemmalta ja näiden ihanteellinen asettelu vankkurin taakse turvaan kiväärimiehiltä oli Clint Eastwoodin katkaistulle haulikolle kutkuttava kohde. Quickdrawn ansiosta hän saikin läsäytettyä siten, että osui neljään Lady Rangeriin ja näiden hevosiin, sekä vankkureita suojaavaan Lady Rangeriin ja itse vankkureihin. Ei haavoja! Myös Sergio rynnisti laatikoiden takaa esiin fannaten pistooliaan. Jätkät yrittivät hidastaa vankkureita, jotta Sergio Pääsisi kyytiin.

 

Lähitaistelu oikealla laidalla näytti huolestuttavalta. Kalpeilla Ratsastajilla oli kuitenkin selvästi kuuluisuus (Fame) puolellaan yhteenlasketulla kahdeksalla pisteellään. Soiled Dove sijoittui taktisesti 3″ Lady Rangereiden pomosta ja Prize Fighterista, jolloin nämä eivät voineet käyttää Famea. Tämän jälkeen Soiled Dove ja Cassius Clay (Prize Fighter) saartoivat yhden Lady Rangereista ja julistivat Time For A Whuppin’! Lopputuloksena vihollispomo trapattiin, mutta haavoja ei tehty. Ketään muuta ei kuollut kummallakaan puolella ja Kalpeat Ratsastajat pääsivät irtautumaan ikävästä tilanteesta saatuaan dropin. Soiled Dove jäi urheasti pidättelemään Lady Rangereiden pomoa lähitaisteluun (kuollen):

 

Tässä vaiheessa pistolierien sixgunit lauloivat, minkä lisäksi tukitulta tuli katolla olevilta kiväärimiehiltä. Cassius Clay rynnisti kahden tytön kanssa tappeluun (estäen näitä tappelemasta muiden irtautuneiden kanssa). Kolmas tyttö puolestaan trappasi Clayn, mutta tämä ei ollut tästä moksiskaan vaan tiputti kolmesta tytöstä kaksi. Epätoivoinen Meksikaani rynnisti karhuineen (=ratsu) Chuck Norriksen kimppuun jottei tämä heittäisi dynamiitilla, ja sai turpiinsa. Tulitus oli sen verran kiivasta, että vihollinen päätti välttää katua ja lähti kiertämään talojen takaa: 

 

Viholliset pääsivät pahasti talon taakse katveeseen. Lucky Strike kuitenkin melkein onnistui lassoamaan kaverit takas Chuckin (ja tämän dynamiitin) tulialueelle – mikä olisi ollut melko siisti temppu. Nyt kuitenkin täytyi tyytyä vetäytymään hieman lisää, minkä ohella Clint Eastwood ja Sergio Leone roikkuivat edelleen vankkureissa, yrittäen hidastaa näiden vauhtia. Tässä vaiheessa Chuck tajusi tilanteen olevan vakava, sillä vaunuissa oleva tyttö oli saanut katkaistun haulikon ladattua ja oli juuri valmis läsäyttämään tällä lähes kaikkiin Kalpeisiin Ratsastajiin. Nopeasti Chuck sai heitettyä vaunua dynamiitilla, joka tappoi yhden hevosen (hidastaen liikettä), räjäyttäen katon pois ja tappaen haulikkotytön. Cassius jatkoi omaa suoritustaan ja tiputti taas yhden tytön käsikähmässä.

 

Palava vankkuri jatkoi matkaansa kauhistuneiden hevosten saattelemana, mutta Sergio Leone oli epätoivoinen pääsemään pokeriturnaukseen ja onnistui hidastamaan vankkureiden liikettä vielä kaksi tuumaa. Keskellä seurasi hirvittävä tulitaistelu, mutta varsinainen painopiste oli kuitenkin talojen takaa koukkaavissa vihollisissa. Chuck ei katsonut tätä hyvällä ja ratsasti paikalle heittämään toisenkin dynamiittipötkön. Tämä kaatoi puun, jonka takana Rangerit kyyhöttivät suojassa, tappoi hevosen ja tiputti sekä ratsastajan, että tämän kyydissä olleen kaverin. Seuraavalla vuorolla Lady Rangerit kämmäsivätkin Pluck-testinsä ja pötkivät karkuun!

 

META:

Peli meni niin putkeen kun vaan mahdollista. Kaksi Kalpeaa Ratsastajaa putosi verrattuna vihollisen seitsemään ja näistäkin toinen oli väliaikaisesti mukana roikkuva Soiled Dove. William Munny ei saanut mitään vakavia vaurioita, muttei kukaan Lady Rangereistakaan tainnut kuolla. Sergio Leone ehti pokeriturnaukseen ja voitti muhkeasti. Hän pelasi kaikki upkeepien jälkeen jäljelle jääneet rahat ja voitti ne takaisin kolminkertaisena. Näillä rahoilla ostettiin pojille uusi kivääri ja hevonen, sekä tietenkin lisää dynamiittia ja Chuckille komea Heavy Fur Coat.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.