logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Kosto! – CNPR vs. McCullen clan

Kosto elää!

Paitsi että ryöstösaalis oli viety, oli McCullen klaani jälleen murjonut Chuck Norriksen miehiä. Edellisessä koitoksessa oli murhattu paitsi Fat Flanegan, myös Kalpeiden Ratsastajien työnantaja ja kovin kortinpelaaja Sergio Leone (card sharp). Lisäksi Lucky Strike oli ryöstetty, joten wranglerimme joutui nöyryyttävästi kulkemaan nyt jalan ja ilman lassoa.

Haavojen parannuttua ja dynamiittivaraston täydennyttyä Kalpeat Ratsastajat lähtivätkin sotapolulle. Voitonhurmioiset klaanilaiset löytyivät helposti läheisestä Smallvillestä, jossa pojat olivat rietastelleet ja tuhlailleet rahojaan silmittömästi. Klaani oli ottanut tukikohdakseen kylän suuren majatalon, jossa osa porukasta nukkui vielä krapulaansa pois. Tehtävä oli luonnollisesti Vendetta.

Tällä kertaa taistelu tulisi olemaan reilu 1 vs. 1 toisin kuin viimeksi. Lisäksi tällä kertaa Chuck Norris oli varmistanut, että kyseessä todella oli McCullen klaani, eikä jotain sattumanvaraisia cowboyta, jotka oltiin vahingossa teilattu edellisen kerran kun lähdettiin klaanin perään.

Kalpeat Ratsastajat jakaantuivat kahtia. Etelästä eteni jalan oleva osasto, joilla oli lähes kaikki kiväärit ja prizefighter Cassius Clay.

Idästä puolestaan tömisti Norriksen johdolla ratsuosasto. Itä oli myös parhaiten suojattu talon ikkunoiden tulitukselta.

Rietasta menoa talossa: lähes kaikki ovat sammuneita ympäri taloa (aloittavat makaamassa). Lisäksi sheriffi on tuonut taloon sisään muulinsa ja sattumanvaraisen Pinkerton-miehen. Ei mitään tapoja!

Ensimmäiset vuorot etenivät siten, että ratsuosasto lähestyi uhkaavasti majatalon länsipuolelta. Pienet ikkunat olivat ensimmäinen määränpää, sillä näiden avulla pystyi taloon ampumaan katkaistuilla haulikoilla ja heittämään sisään dynamiittia. Tämän välttääkseen, McCullen klaani joko haki kaikki talon sisältä löytyvät katveet tai rynnistivät ulos etuovesta – suoraan kivääreiden eteen! Trickshooterit onnistuivat ampumaan yhden klaanilaisen joka yritti ampua yläikkunoista, mutta kukaan ei uskaltanut ampua pinkerton-miestä alaikkunasta. Lisäksi parvekkeella majaillutta deputyä välteltiin kuin ruttoa, sillä miehellä oli kivääri, katkaistu haulikko ja DYNAMIITTI!

Taistelu siirtyi etupihalle. Chuck Norris otti paalupaikan ja ryntäsi avoimelle. Hän saikin osakseen melko paljon huomiota, mutta ei kuollut. Useimmat muut ratsastajat räimivät minkä pystyivät parvekkeella makaavaa deputyä, joka selvisi juuri ja juuri hengissä, mutta piti munat maissa ampumisen sijasta. Pari sattumanvaraista kyläläistä tippui ampumiseen, mutta sheriffi lähestyi uhkaavasti.

Chuck viskasi sheriffiä dynamiitilla, mutta välissä oleva kyläläinen otti pötkön kiinni ilmasta! Lopputuloksen voi arvata. Kun sheriffin muuli oli vielä ammuttua alas ja Kalpeat Ratsastajat saivat dropin, oli tilanne melko hyvä. Sheriffi saarrettiin ja pudotettiin murskaavasti Chuckin, Cassius Clayn, Datoa Daven ja Lucky Striken toimesta. Vastavuoroisesti O’Hooligan (prizefighter) tiputti Rotta Mikon ja Terence Hill ja Ringo Star tiputtivat kylän juopon.

Tappioiden kasaantuessa päättivät loput McCullen klaanista vetäytyä taistelusta suosiolla. Tappiot olivat (muistaakseni) 6 pudonnutta klaanilaista vs. Rotta Mikko (joka kuoli).

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.