logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Old West: Taistelu Wienertown’n herruudesta

Old west peliraportti (2 vs 2 dominion)

Kampanjasivusto:  http://www.fiwa.fi/2009/sotapelit/old-west-kampanja/

Kaupunki on liian pieni meille kaikille!

Kerhohuoneella nähtiin tänään kiivas taistelu Wienertownin herruudesta kun peräti 4 possea yrittivät saada kaupungin pimut haltuun. Scenuna oli Dominion missä oli kolme pimua objektina kaupunkia läpi kulkevalla tiellä. Kaksi objektia kolmesta vaadittiin voittoon. Se kellä oli ukkoja lähimpänä  objektista 3 tuuman alueella pelin lopussa saisi sen haltuun.

The Mexican Lady Rangers tulivat komeasti junalla paikalle The McCullen Clan apunaan. Kiinalaiset radanrakentajat ihailevat heidän uutuuttaan kiiltäviä aseita. Idästä hyökkäsivät sekä Chuck Norris’ Pale Riders että Juliette Lewis and her Magpies of the NorthEast. Röyhkeät rosvot!

Aivan pelin alussa yksi klaanilainen oli mennyt reteesti  liian lähelle Chock Norrisia ja sai kuulan otsaansa talon katolta. Todella tiukkaa vääntöä, alkuun tapahtui tasaväkistä ampumista. Rosvot tosin ratsastivat alkuun ladon takan tietämättä mitä tehdä. Puolen välin jälkeen rosvot lähtivät hyökkäykseen kahdesta suunnasta.

Epäonninen sheriffin klaanilainen jäi näkyviin ja Chuck Norris komeasti heitti dynamiitilla myös sheriffin pois peleistä joka sattui seisomaan piilossa talon kulman takana vieressä. Se kirpaisi kun sheriffi otti peräti 6 woundi heittoa sisään. Seuraavalla kierroksella kuoli vielä yksi klaanilainen lisää kun taistelivat Juliette Lewista vastaan. Tämän jälkeen loput McCullen Clanin jäsenistä pakenivatkin ja tilanne oli Ladyn rangerit yksin vastaan kaksi vihollispossea.

Pian tämän jälkeen nähtiinkin kunnon tappelua missä Lady pomo ja prizefighter ja pari muuta meksikaania jäivät pahasti piiritetyksi. Taistelua oli epäonnista ja pomo keräili useaan otteeseen maassa, mutta vihollisia onnistuttiin sentään ampumaan tasaisesti pois pelistä. Muutmeksikaanit putosivat meleestä ja pomo jäi yksin tappeleen. Taktiikka oli pitää loppu posse piilossa jotta ei tule tappioita ja siten pakollista karkuun heittoa.

Loput rangerit tulivat taloista esiin tultiin aivan viimeisillä kierroksilla ja toki kaksi kuolikin. Mutta karkuun ei lähdetty ja tapeltiin viimeiseen mieheen. Kaksi vihollista pudotettiin, mutta lopulta lady pomo keräili kanveissa.

Jos tuuri olisi ollut toiseksi viimeisellä vuorolla mukana pomon tappelussa, myös Chuck Norris posseineen olisi joutunut ottaan testin lähtisikö karkuun. Siinä lehmipoikien epäonnistuessa olisi ollut mahdollisuus tavoitella voittoa. Tänään ei ollut Ladyjen päivä. Nelinpelissä on tärkeätä että samalla puolella olevat posset suojaavat toisiaan sillä taktisesti on parempi että viholliset hyökkäävät yhdessä heikomman kimppuun ja siten ajavat heidät pakoon, minkä jälkeen on varsin haastava 1 vs 2 tilanteesta selvitä.

Hieno peli! Ensi kerralla säädetään siten että vuoroja on vain 8 :)

The Maxican Lady Randers yhteenveto:

 • Häviö
 • Rahaa: 35,5 = [$30 (12d6) + $2 (rosteri) + $3 (raportti) + $0,5 (kuva)]
 • Rahan käyttö:
  • $6 Prizefighter upkeep
  • $6 Volunteer
  • $15 Rifle scope

Pelatut pelit:

 1. High noon (Maxxon), Win
 2. Hang ‘em High, Defence (Jaakko), Win
 3. Hang ‘em High, Attack (Jaakko), Win
 4. Hang ‘em High, Defence (Antti H.), Win
 5. Hang ‘em High, Attack (Antti H.), Win
 6. Hang ‘em High, Defence (Sampo), Win
 7. Hang ‘em High, Attack (Sampo), Win
 8. Dominion, 2 vs 2 (Tatu, Antti, Jaakko), Lost

Yhteensä 8 scenua pelattu.

Tilastoja, annetaan heidän levätä rauhassa:

 1. peli: 1 OaA
 2. peli: 3 OoA
 3. peli: 2 OoA, prizefighter dead, herolta meni käsi
 4. peli: 4 OoA, pomolle old battlewound ja henchman kuoli
 5. peli: 7 OoA, kaksi +3 ampuvaa henchmania r.rifleillä kuoli
 6. peli: 0 OaA
 7. peli: 0 OaA
 8. peli: 7 OaA, 2 henchmania kuoli

Yhteensä 24 OoA, missä 5 henchman ja Prizefighter kuollut ja kahdelle herolle injury.

Bookmark and Share

1 comment to Old West: Taistelu Wienertown’n herruudesta

 • avatar Tatu Purhonen

  joo, 2 virhettä tuli tehtyä, joista toinen maksoi sheriffin, joka kuitenkin käveli tuostakin räjähdyksestä ilman haavaakaan, käytti varmaan 7/9 elämäänsä siinä.

  Peli olisi ollut kyllä lainvoimainen varmuudella, jos loput poijjaat ei olisi luovuttanut sitten tuon spektaakkelimaisen räjäytyksen seurauksena.
  ensi kerralla sitten teille turpiin.

You must be logged in to post a comment.