logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Peliraportti: Bleeding Heart’s War Party vs Antti H’s Cowboys

LoTOW Battle Report 7.11.09 – “Breakthrough”

Intiaanipäällikkö “Bleeding Heartin” vaimo päättikin lähteä yllättäen pojan kanssa Ikeaan ja sitten johonkin lasten konserttiin. Intiaanipäällikkö käytti tilaisuuden hyväkseen ja livahti pelaamaan…

Northern Tribes -possesääntöjä käyttäneet Bleeding Heartin pawneet (Olivat kylläkin preeriaintiaaneja jotka käyttivät metsästysretkillään tiipiileirejä, mutta joilla oli myös – pohjoisempien heimojen tapaan – paikoillaan pysyneitä maamajakaupunkeja.) yrittivät estää Antin lehmipoikia murtautumasta läpi saartorenkaasta. Eli sovimme omasta skenusta, jossa Antin lehmipoikien piti sada enemmistö taistelijoistaan (kuusi yhdestätoista) kuljetetua läpi 4’x4′ laudan voittaakseen. Possejen infamylla oli eroa 72 ja pawneet saivat tasoituksena 3 re-rollia (tosin kampanjasääntöjen mukaan olisi pitänyt saaada vain 2) ja 3 intiaaninuorukaista jousilla, mikä nosti pawneiden määrän peliin kolmeentoista.

Lisäksi rukkasimme ihan huviksemme pelin sääntöjä niin, että kumpikin toimi aina vain yhdellä taistelijalla kerrallaan, jonka jälkeen vuoro siirtyi aina vastustajalle. Heroic Actionien kohdalla sovittiin, että sellaisen julistanut hero sai “mukaansa” vain 2 muuta taistelijaa. Kokeilu toimi erinomaisesti ja lisäsi pelin dramatiikkaa merkittävästi, kun molemmat pääsivät esim. ammuskelemaan vuoron perään. Jokaisen laukauksen tuloksella oli todella merkitystä!

Peli lähti käyntiin hyvin. Pawneet pysyivät hyvin suojissa ja napsivat 2 edennyttä lehmipoikaa jousillaan ilman omia tappioita. Sitten peli tasaantui, kun lehmipojat ryhtyivät ampumaan takaisin tosisaan ja saivat pudotetua parissa vuorossa 3 intiaania. Muun muassa molemmat yhden talon katolla väijyneet intiaanit ammuttiin alas. Pirun Trick Shooterit! Ratkaisu nähtiin kuitenkin keskellä kaupungin pääkatua, kun lehmipoikien palkkaama Prize Fighter iski kanveesiin ensin kimppuunsa rynnistäneen Contrary Warrior (Grit 6 Medicine Shieldilä) “Kills with Powerin”. Seuraavalla kierroksella palkkatappelija sai kimppunsa toisen Contrary Warriorin “Twice deadin” ja 3 muuta pawneeta ja hyökkäykset olivatkin 5-2 pawneiden eduksi, mutta palkkatappelija vei voiton re-rollinkin käytöstä huolimatta ja iskipä vielä ketoon yhden tasoituksena hankitun pawneenuorukaisenkin. Viides kaatunut vaati Head for The Hills -heiton ja pawneet maineelleen uskollisina päättivätkin paeta.

Peli oli ohi ja lehmipojat saivat rauhassa murtautua läpi. Tosin he olivat menettäneet kaatuneina 2 hevosta ja 4 miestä, joista 1 myöhemmin kuoli vammoihinsa. Pawneet olivat taas kärsineet 5 kaatunutta, joista myöhemmin kuoli Society Warrior “Black Dog”.

Yhteenveto:

  • Häviö
  • Rahaa: $31 = [$26 (8d6) + $2 (rosteri) + $3 (raportti)]
  • Rahan käyttö:
    • $18 Repeating Rifle pomolle (heitin ihan itsekseni ekasta etsintäheitosta 10)
    • $10 Society Warrior veitsellä (ja pomon jousella)
Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.