logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Peliraportti: Chuck Norris’ Pale Riders vs. the McCullen Clan (eli miten John Wayne murhattiin)

Lady Rangersien kohtaamisen jälkeen olivat Chuck Norris miehineen vetäytyneet tukikohtaansa kaupungin laidalle Tex Willeriä hautaamaan ja haavojaan nuolemaan. Levähdys ei ollut kovin pitkäkestoinen, kun jo heti seuraavana päivänä uusi kahakka kolkutteli ovella.

Tekaistun pidätysmääräyksen kanssa Wienertownin uudet tulokkaat, McCullen Clan asteli röyhkeän rohkeasti Sergio Leonen maille. Tämä märkäkorva sheriffi luuli saavansa helpon pidätyksen taistelun uuvuttamista kalpeista ratsastajista. HAH! Chuck Norris ei taistelua pelkää.

Kahakka alkoi Chuck Norrisin edetessä röyhkeästi ja reippaasti kentän keskeltä, missä iso talli ja aitaukset tarjosivat suojaa. Lucky Luke eteni varovaisemmin oikealla metsikössä, valmiina ampumaan vihollista kylkeen. Possen uusi tulokas, lassomies Ken Marlborough oli innokas todistamaan kykynsä ja laukkasi täyttä vauhtia koukkaamaan vihollisen vasemmalta. McCullen klaanin pääjoukko jäi epäröimään tallin taakse, mutta haulikkomies, ja toinen deputeista winchesterin kanssa jäivät pitämään oikean laidan palanutta rauniota, samalla kun klaanin mukana kulkeva juoppo (“upstanding citizen”) lähti pinkomaan metsää pitkin kohti Lucky Lukea.

Chuck Norrisin miehillä oli alkujaan vaikeaa päästä tappelussa niskan päälle, johtuen lähinnä winchesterillä varustetun deputyn hyvästä sijoittelusta. Tämä onnistui ampumaan sekä Jerry Cottonin, että John Waynen tarkoilla laukauksillaan. Vastaavasti Marlborough onnistui vasemmalla fannaamaan yhden McCullen klaanista, joka oli jäänyt avoimelle.

Tilanteeseen turhautuneet Kalpeat Ratsastajat vyöryivät esiin tallin molemmin puolin pyssyt laulaen. Ratkaisevalla hetkellä Chuck Norrisin peacemaker jumiutui, mutta onneksi vasemmassa kädessä oleva tomahawk hiljensi päätään aukovan juopon, joka oli erehtynyt heittoetäisyydelle. Lucky Luke lisäksi pudotti asettaan lataavan haulikkomiehen tarkalla laukauksella. Toinen typeristä klaanilaisista tuli liian lähelle Cassius Clayta (Prizefighter) ja sai turpiinsa. Samalla Bud Spencer, Terrence Hill ja Ken Marlborough rynnistivät vasemmalta kahden “lainvalvojan” kimppuun ja pistivät nämä kylmiksi.

Viimeiset miehet, sheriffi itse, sekä tämän tarkkaa-ampuja deputy (molemmilla winchesterit) päättivät tässä vaiheessa, että ehkä Kalpeat Ratsastajat olivatkin syyttömiä ja ottivat vapaaehtoisesti hatkat.

Kukaan lakimiehistä ei tosin onnistunut kuolemaan ja kokemustakin heille kertyi. John Waynellä ei käynyt yhtä hyvä tuuri, eikä hän toipunut kaulaansa saamasta osumasta. Kokeneiden miesten huvetessa uhkaavasti, päätti Sergio Leone kaupata “lakimiesten” jälkeensä jättämät aseet ja palkata muutaman uuden apulaisen: nuoren ja villin Ringo Starin (Greenhorn), sekä räikeästi pukeutuvan tarkkaa-ampujan Ned Kellyn.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.