logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Peliraportti: Dead Men Walkin’ – Chuck Norris’ Pale Riders vs. Random Cowboys

Tiukan väännön päätteeksi intiaaneja vastaan olivat Antin lehmipojat kerääntyneet surevin mielin Boot Hillille hautaamaan väännössä edesmennyttä toveriaan. Pastori oli juuri lausumassa herkkiä sanoja haudalla, kun kaukaisuudessa voimistui selvä ratsujen töminä!

Chuck Norris poikineenhan metsästä laukkasi vimmatun lailla. Nyt tuli hautausmaalla kyyhöttäville lehmipojille kiire!

Samanaikaisesti Kalpeiden Ratsastajien jalan oleva osasto hyökkäsi hautausmaalle toisesta suunnasta. Dakota Dave ja Terence Hill ottivat tuliasemat talon katolta samalla kun Sergio Leone ja Lucky Strike suojasivat etenemistä sixguneillaan. Cassius Clay luonnollisesti eteni avoimella.

Lehmipaimenilla ei juurikaan näyttänyt olevan kunnioitusta kuolleita tai eläviä kohtaan, joita molempia käytettiin suojana.

Tuomiopäivän neljä ratsastajaa (Chuck Norris, Ringo Star, Jerry Cotton ja Lucky Luke) lähestyvät vihollisia vinhaa vauhtia. Tiukassa tulitaistelussa ratsastajat tiputtavat nopeasti yhden lehmipojista ja ajavat näiden tarkaa-ampujan suojaan. Selustaa suojaava Clint Eastwood heittää tomahawkin ikkunasta ja poistaa täten talossa lymyävän ampujan.

Hämminki hautausmaalla on kova. Hajanaista tulta tulee kohti pankkia samalla kun Cassius lähestyy uhkaavasti. Cassius ottaa vähän alkulämmittelyä hakkaamalla kylän lapsia. Sergio Leonekin yrittää urheasti edetä, mutta joutuu syöksymään pankkiirin taakse suojaan. Infamy eron johdosta lehmipaimenilla on mukana toimittaja (sinipukuinen), joka kirjoittaa kärkevää kolumnia Wienertownin levottomuuksista).

Kylän asukkaat yrittävät urheasti palauttaa rauhan possejen välillä tekemällä ihmismuurin ratsuväen tielle. Tulitaistelu kuitenkin yltyy: Ringo Star laukkaa suojaan, mutta Jerry Cotton tiputtaa vihollisen tarkalla ampumisellaan.

Ratsuväkeä ei pystytä pysäyttämään.

Kalpeiden Ratsastajien rynnistäessä hautausmaahan vihollinen juoksee paniikissa karkuun minkä kykenee. Muutamaa ammutaan juostessa selkään ja pari ressukkaa ei pääse karkuun vaan jää lähitaisteluun. Kovimmat lehmipojat yrittävät ratsastaa hyökkäykseen ja yksi käy Cassius Clayn ja kaksi maassa makaavan Sergio Leonen kimpuun. Sergio pyörii maassa ja pysyy juuri ja juuri hengissä (2 woundia ja 3 fortunea). Cassius tiputtaa oman vastustajansa ja tulee auttamaan Lucky Striken kanssa. Seuraavalla vuorolla dropin ja Time for a Whuppin’! turvin tilanne kääntyykin 3 vs. 1 tilanteeseen ja saarrettu vihollispomokin saa surmansa.

Kaksi viimeistä vihollista pääsee pötkimään karkuun ja reportterin annetaan mennä kirjoittamaan mehevää tarinaansa Kalpeista Ratsastajista. Alla olevassa kuvassa näkyy taistelun saldo: 8 lehmipoikaa on tiputettu, 2 lehmipoikaa ja reportteri selviää. Kahdeksasta tippuneesta lehmipojasta muistaakseni 5 kuolee!

Jäjlelle jääneet lehmipojat luikkivat karkuun, eivätkä enää palaa Wienertowniin lukuunottamatta kahta selvinnyttä sankaria: Rat Mikea ja Fat Flanegania. Nämä kaksi näätää hakeutuvat välittömästi Chuck Norriksen puheille ja värväytyvät samantien Kalpeisiin Ratsastajiin! KURJIMUKSET!

Taistelun laannuttua nousi Chuck Norris satulasta tarkastelemaan tuhoja. Saappaan päällä tämä käänsi yhden lukuisista kuolleista ympäri katsoakseen vihatun miehen kasvoja.

Mitä ihmettä! Eihän tämä ollutkaan Sheriffi McCullen! Kalpeat Ratsastajat olivat saaneet vihiä McCullen klaanin läsnäolosta hautausmaalla kyseisenä sunnuntaina ja tulleet kostamaan näiden yöllisen hyökkäyksen Ratsastajien kotiin. Tieto oli näköjään väärä ja viattomat lehmipojat olivatkin joutuneet Kalpeiden Ratsastajien vihan kohteeksi.

Sori vaan kovasti!

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.