logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Peliraportti: Palkkapäivä – Chuck Norris’ Pale Riders vs. Indian Hunters

Lähes kuukauden rehkimisen tuloksena Kalpeat Ratsastajat olivat ansainneet palkkansa. Paikalliset väistyivät tieltä jengin ratsastaessa kaupunkiin keräämään omansa pankista. Virkailijaa piti tosin “suostutella” hieman, mutta nopeasti pojat saivat omansa.

Chuck Norris, Terence Hill ja Bud Spencer vahtivat pankin edustalla poikien asioidessa sisällä.

Musta mies oli tietenkin jätetty pitämään hevosia Lucky Luken ja Clint Eastwoodin vartioidessa takaovea.

Yht-äkkiä alkoi kaupungin eteläisessä metsässä vilkkua sinisiä asemiehiä. Veroviranomaiset olivat näköjään erimieltä pankkisaamisista ja lähivaruskunnan sotilaita oli lähetetty kaupunkiin.

Samanaikaisesti ilmaantui lisää sotilaita pohjoisesta. Chuck Norris tajusi tilanteen ja lähti poikien kanssa etenemään vihollista kohti harhautusmielessä. Siviliit “tulivat mukaan” vakuuttelemaan sotilaita – kävellen luonnollisesti ampumalinjalla.

Yhteislaukaus kuitenkin lähetti siviilit säntäämään joka suuntaan ja Bud Spencer sai pahanlaisen vekin otsaansa.

Tällä välin Kalpeiden Ratsastajien pääjoukko oli jo noussut satulaan ja tiputtanut sotilaspartion kaksi nuorinta alokasta. Luutnantti ja kersantti joutuivat Clint Eastwoodin, Ned Kellyn ja eteenkin Cassius Clayn “hellään” käsittelyyn…

… jonka seurauksena kersantti ja Ned tippuivat. Seuraavalla vuorolla pojat ratsastivat auringonlaskuun ja luutnanttikin sai kokea Clayn oikean koukun kirpaisevan vaikutuksen.

Tällä välin Terence Hill sai hirttolavan takana lymynneeltä sotilaalta niskalaukauksen muutaman jalan päästä. Chuck Norris puolestaan yritettiin saartaa kolmen miehen ja laatikkokasan väliin, mutta kovapintaisen kung-fu sankarin tomahawk tiputtikin kaksi hyökkääjistä.

Lopputulos oli selvä. Bud Spencer, Terence Hill ja Ned Kelly tippuivat, mutta kaikki toipuivat haavoistaan täysin. Sotilaiden välskäri puolestaan onnistui humalapäissään amputoimaan raajoja vähän turhan innokkaasti, minkä seurauksena 5 sotilasporukan 8:sta jäsenestä kuolivat! AUCH!

Bookmark and Share

2 comments to Peliraportti: Palkkapäivä – Chuck Norris’ Pale Riders vs. Indian Hunters

You must be logged in to post a comment.