logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Peliraportti: Pieni Talo Preerialla – Chuck Norriksen Kalpeat Ratsastajat vs. McCullen Clan & Indian Hunters

Skenaario: Supply Depot vai mikä lie Frontier kirjasta. Tämä on hyökkäys yöllä, jossa puolustajan jätkät nukkuu talossa keskellä pöytää, paitsi kaksi vartijaa. Hyökkääjät voittaa, jos saavat arvokkaat loot counterit (6kpl) pois talosta ja ulos laudalta, tai ajaa puolustajat haneen.

Kalpeat ratsastajat olivat onnistuneet saamaan useita vihamiehiä suurten saavutustensa johdosta. Näiden kateellisten ja pahansuopien luihujen häikäilemättömyydellä ja röyhkeydellä ei ollut näköjään mitään rajaa, sillä he päättivät hyökätä Kalpeiden Ratsastajien kimppuun heidän kodissaan. Norriksen arvomaailmassa tämä olisi ollut täysin mahdoton yhtälö, mutta Kalpeat Ratsastajat eivät kuitenkaan olleet täysin sinisilmäisiä.

Railakkaan illanvieton jälkeen olivat Kalpeat Ratsastajat sikeästi unessa Sergio Leonen tuvassa. Oli Cassius Clayn ja Lucky Luken vartiovuoro ja aurinko alkoi jo sarastaa. 

 

Edellinen ei-tervettullut vierailija oli jätetty ulkoseinää vasten varoitukseksi muille.

 

Idyllinen maalaismaisema.

 

Cassius Clay on etupihalla valppaana.

 

Sillä välin kun Lucky Luke esittelee kivääriään lähitilan tytölle takapihalla.

 

Yhtäkkiä alkaa kaukaisuudessa vilahtamaan tummia hahmoja varjoista toiseen. Tietäen, etteivät he kykenisi mitään omillaan, olivat McCullenin korruptoituneet kytät ja armeijan sotilaat keränneet voimansa. Sotilaiden aikeista ei vielä ole tietoa – lienevätkö yhtä korruptoituneita, vaiko vaan sinisilmäisiä.

 

Cassius Clay aavistaa jotain ja lähestyy tunkeilijoita. Yhtäkkiä aurinko nousee mäkien takaa ja välkähtää pusikossa lymyävistä kivääreistä. Samassa hetkessä kajahtaa yhteislaukaus kuuden kiväärin ja kahden kuudestilaukeavan suusta kohti uljasta nyrkkeilijäämme. Aurinko oli kuitenkin Clayn puolella, sillä harva hätäisistä laukauksista osui, ja ne jotka osuivat, eivät tehneet mitään!

 

Kalpeat ratsastajat ponnahtivat pystyyn ja Norris karjui: “KAIKKI ULOS!”. Puolet pojista hyppäsivät ulos tuvan takaikkunoista.

 

Samalla Clay jätti etupihalla viholiset sikseen ja pinkoi talliin hakemaan toisten hevosia. Huomatkaa ikkunasta kuikuileva McCullen klaanilainen. Cassius säikähti miestä, eikä onnistunut nousemaan satulaan. Klaanilainen puolestaan säikähti Cassiusta aivan yhtä pahasti ja juuri kun hän oli aikeissa ampua hevoset ja Cassiuksen katkaistulla haulikollaan, tämän jalat lipesivät ja hän putosi maahan iskien tajun kankaalle (ONE DOWN!!!).

 

Clint Eastwoon ja Ringo Star pötkivät etupihalle poikien kanssa iltaa viettäneen Soiled Doven kanssa (joka luonnollisesti seisoi poikien ja noin kuuden viholliskiväärin välissä). Ringon ja Clintin yhteislaukaus katkaistuilla haulikoilla, Lucky Striken fannays ja Jerry Cottonin tuplapistoolit avasivat tulen kovaa vauhtia lähestyvään sheriffiin ja tämän kyydissä olevaan kaveriin. Tulimyrskyssä kaveri sai surmansa samalla kun sheriffi sai haavan. Chuck oli juuri hiplaamassa dynamiittiään, kun kaukaisuudesta tuleva kiväärin tuli pakotti hänet suojiin. Lucky Strike onnistui vielä lassoamaan sheriffin, muttei vetämään tätä satulasta. Tämän jälkeen Sheriffi, Ringo Star ja Clint Eastwood käyttivätkin lähes loppupelin lähitaistelussa. Soiled Dove joutui väliin ja sangen epäilyttävissä olosuhteissa sheriffi osui “vahingossa” tähän ja tiputti tämän pelistä. BUU!!!

 

Puolet hyökkääjistä jäivät kiväärien kanssa etupihalle tuliasemiin (alla olevassa kuvassa tallin kaukaisempi puoli). Loput puolestaan lähtivät kiertämään tallia ja yrittämään tätä kautta Kalpeiden Ratsastajien selustaan. Cassius Clay lähti saattamaan hevosia aukean yli kavereille (kuvassa taustalla).

 

Clay toi hevoset talon eteen, jossa Lucky Strike ja Chuck Norris olivat kiivenneet katolle, jossa he olivat harjanteen takana osittaisessa suojassa lukuisilta kivääreiltä. Ensiksi Chuck hyppäsi katolta satulan selkään, jonka inspiroimana Lucky Strike toisti tempun, ampaisten samalla vihollista kohti ratsain. Taustalla tappelu sheriffin, Clintin ja Ringon välillä jatkuu.

 

Tien yli kehkeytyi hirvittävä tulitaistelu, mutta hyökkääjät painoivat voimalla päälle. Chuck ja Cassius ratsastivat paikalle auttamaan (alla olevassa kuvassa), mutta vihollisia oli liikaa. Cassius jäi trappiin ja tämä revittiin satulasta. Chuck ja muut kolme Kalpeaa Ratsastajaa välttivät samaisen kohtalon irtautumalla.

 

Taistelun painopiste siirtyi tilan etupihalle, jota Kalpeat Ratsastajat olivat pyrkineet välttämään vihollisen noin kuuden 24″ kantaman kiväärin (verraten omiin kahteen 18″ kivääreihin) johdosta. Nyt kaikki Kalpeat Ratsastajat kuitenkin syöksyivät esiin samanaikaisesti. Tilanteesta seurasi hirveä fannays, sekä erinäisten haulikoiden luotiryöppy. Oheisessa mylläkässä muutama hyökkääjistä ammuttiin, samoin kuin Sergio Leone ja kaksi Kalpeiden Ratsastajien hevosta. Sheriffi saatiin vihdoin trapattyä ja hengiltä.

 

Johtajansa menetyksen myötä McCullen klaani, joka oli jo kärsinyt suuria tappioita ja pyrki välttämään Norrista, vetäytyi. Armeijan pojat, jotka olivat melko heikossa asemassa omillaan ja uupuneita nelituntisen kahakan seurauksena päättivät (viisasti) vetäytyä muiden mukana.

Kalpeat Ratsastajat olivat tiputtaneet seitsemän vihollista, joista muistaakseni viisi oli McCullen klaanilaisia ja kaksi armeijan miehitä. Lisäksi yksi klaanilainen oli poistanut itsensä pelistä tippumalla. Kalpeita Ratsastajia oli tippunut neljä yhdestätoista (Terence Hill, Sergio Leone, Cassius Clay ja infamy erotuksen tasoittamiseksi otettu Soiled Dove). Kukaan ei kuollut ja tason nousuja sateli vähän kaikille Norriksen miehille. Tästä yhteenvetona:

Cassius Clay: Stealth skill

William Munny: +1 Pluck

Terenche Hill: Kid done good (Hero)

Lucky Luke: Pistolier skill

Jerry Cotton: Trick Shoot (pistol) skill ja Repartee skill

Ringo Star: Toinen woundi

Chuck Norris: +1 Attack

Rahoilla ostettiin pari dynamiittipötkylää ennakoiden seuraavaa matsia tiukkoja Lady Rangereita vastaan, sekä yksi hevonen.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.