Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Wild West

Peliraportti: The Mexican Lady Rangers vs The Indian Hunter

LOTOW Battle report – Hang ‘em High

US Cavalry miehet olivat baari-illan päätteeksi lynkkamassa paikalle sattunutta viatonta kiinalaista pesulanpitäjää. Lady rangerit eivät voineet katsella moista vääryyttä ja päättivät pelastaa miehen hirrestä.

Ladyt etenivät päättäväisesti kaupunkiin tulituksen alla. Onni oli mukana, ja sivulliset antoivat tukea aina hirttolavalle asti. Hävittiin siis vain yksi tai kaksi droppia pelin alussa. Tämän innoittamana Prizefighter hyökkäsi yksin, huomasi olevansa poljettu maahan! Atakissa hieno tupla ykkönen :) Seuraavalla kierroksella trappays jatkui, ja joukon ylpesy prizefighter makasi maassa kuolleena. Ei sen pitänyt näin mennä, uh.

Peliä oli pelattu 8 kierrosta ja vihollisia oli ulkona kolme  ja ladyiltä vain yksi. Kierroksella 9 saatiin naru poikki ja alkoi perääntyminen. Pomo jäi pidätteleen vihollisia ja sai kimppuunsa  samat vihaiset mihet jotka olivat polkeneet prizefighterin maahan. Pomo selvisi kuin selvisi trapsitä. Nousi pystyyn ja huusi seuraavalla kierroksella time for whopping, pudotti kaksi vihollista ja kiiti kolmannen kimppuun vain huomatakseen että vihollisen iskusta putosi polvilleen. Kaksi kovinta ladya oli ulkona, mutta onneksi pelin kaikki 12 kierrosta oli kuluneet.

Yhteenveto:

 • Voitto
 • Rahaa: 37,5 = [$32 (10d6) + $2 (rosteri) + $3 (raportti) + $0,5 (kuva)]
 • Rahan käyttö:
  • $18 Prizefighter
  • $13 Ranger
  • $4 Hand weapon x2
  • $6 Volunteer

Pelatut pelit:

 1. High noon (Maxxon), Win
 2. Hang ‘em High, Defence (Jaakko), Win
 3. Hang ‘em High, Attack (Jaakko), Win

Yhteensä 3 scenua pelattu.

Tilastoja, annetaan heidän levätä rauhassa:

 1. peli: 1 OaA
 2. peli: 3 OoA
 3. peli: 2 OoA

Yhteensä 6 OoA, missä Prizefighter kuollut ja yhdeltä herolta amputoitu käsi.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.