logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Peliraportti: Vendetta – Chuck Norris’ Pale Riders vs. McCullen clan

John Wayne oli saatettu haudan lepoon, mutta tämän viattoman sankarin murhaajat olivat yhä hengissä. Kosto oli kaikkien Kalpeiden Ratsastajien mielissä, ja muutaman lasillisen jälkeen päätettiinkin ryhtyä tuumasta toimeen. McCullenin pojat olivat asettuneet yöksi Wienertownin lähiseudulla sijaitsevalle tilalle, kun yön pimeydestä karisti yhtäkkiä paikalle Kalpeiden Ratsastajien kuopus Lucky Strike, joka tuikkasi talon tuleen soihdullaan ja karisti pakoon yöhön. Mitään ei ollut tehtävissä ja talo paloi. Kylmän yön jälkeen oli kuitenkin selvää, ettei asia jäisi tähän. McCullenin pojat linnoittivatkin “Alamoksi” ristimänsä raunion parhaansa mukaan ja jäivät odottamaan…

Eipä aikaakaan kun lounaasta erottui ratsastajien pölypilvi, joka kertoi Clint Eastwoodin, Ringo Starin, Lucky Striken ja Jerry Cottonin saapumisesta. Samassa alkoivat jo luodit viuhua kaakosta, josta Lucky Luke, Ned Kelly ja Chuck Norris olivat hiipineet kiväärin kantamalle jalan. Hyökkäys alkoi kiivaana tulitaisteluna kiväärein aukean yli. Chuck Norris lähti etenemään läheisen vajan turvin ja neljä ratsain olevaa hyökkääjää lähestyivät kovaa vauhtia talon suojaisimmasta päädystä, jossa syttyi kiivas tulitaistelu luhistuneen oviaukon läpi. Röyhkeimmät puolustajat, kaupungin juoppo ja yksi deputeista, lähtivät vastaiskuun koukaten kaivon koillispuolelta.

 

Ned Kelly ei meinannut saada osumia pusikosta käsin, joten hän nousi seisomaan hakien parempaa tuliasemaa. Tämän seurauksena hän sai kuulan kalloon tarkkaa-ampujalta. Viisaampi Lucky Luke päätti mennä makaamaan ja ampumaan pensakoin suojista. Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, tulitaistelu oviaukon läpi jatkui kiivaana. Pyssymies Ringo Star kiersikin vajan toiselle puolelle torjumaan kahta kaivon kupeessa olevaa koukkaajaa (mustia kuvassa). Hän onnistuikin tiputtamaan deputyn, jonka seurauksena juoppo syöksyi maihin. Chuck Norris lähti röyhkeästi ylittämään avointa.

 

Chuck otti vastaansa aikamoisen kuularyöpyn, joka ei tosin saanut yhtään haavaa aikaiseksi. Kolmannen osuman kohdalla Chuckin rohkeus kuitenkin petti ja tämä juoksi takaisin vajan taakse piiloon. Tämä sama skenaario toistui vielä kahdesti, ennen kuin sankari vihdoin pääsi aukean yli ja viholliseen käsiksi. Tällä välin oli McCullen klaani kuitenkin rynnistänyt prize fighterinsa johdolla oviaukosta ulos käsikähmään, minkä seurauksena Jerry Cotton tippui ja Lucky Strike ja Clint Eastwood karauttivat karkuun.

Tämän seurauksena Chuck pääsi taas elementtiinsä – taistelemaan yksin viittä vihollista vastaan. Ylemmässä kuvassa ei sheriffiä itseään näy, sillä tämä luikki karkuun taloon saatuaan tomahawkista – jättäen alaisensa tappelemaan. Chuck kuitenkin piti pintansa ja tiputti yhden hyökkääjistä.

Clint Eastwood rynnäköi kaivossa (yhä) piileksivän juopon kimppuun.

 

Samalla Lucky Strike lassosi yhden McCullen klaanista kanssaan tappelemaan.

Tässä vaiheessa taistelu oli muuttunut useaksi pienemmäksi kahakaksi. Lucky Strike taisteli loppupelin omaa käsikähmäänsä yllä näkyvän vihollisen kanssa. Ringo Star yritti olla sankari ja auttaa Chuckia käsikähmässä, mutta tämä tiputettiinkin leikiten satulasta. Kyllä heiveröisen pyssysankarimme pitäisi vaan pysytellä ampumaetäisyydellä. Käsikähmästä selvinnyt juoppo hoiperteli aidan yli ja onnistui fannaamaan tämän takana piilossa olleen Lucky Luken pois, kun Clint Eastwood ratsasti taloon auttamaan Chuckia.

Tällä välin Chuck oli onnistunut irtautumaan taistelusta ja haavoittuneena (2 woundia mennyt) ottamaan suojaa talosta. Talon suoja ja Clint Eastwoodin tuki (joka ei neljännelläkään ampumisellaan osannut osua haulikolla) eivät kuitenkaan auttaneet ja Chuck kaatui hirvittävään luotisateeseen. Tässä vaiheessa Kalpeat Ratsastajat päättivät vetäytyä kärhämästä.

Lopputuloksena oli, ettei McCullen klaanista kuollut tai vakavasti haavoittunut kukaan, kun puolestaan Kalpeista Ratsastajista kuoli uusi kiväärimies Ned Kelly. Muut selvisivät pienin naarmuin (ja kolhiintunein egoin). Rahaa McCullen klaanille tuli kohtalaisen vähän (meni selvästi talon korjaamiseen), kun taas lehdistö ja lähiseudun asukkaat ihastuivat Kalpeiden Ratsastajien uusiin urotekoihin ja palkitsivat näitä avokätisisti.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.