logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Turpakäräjät: CNPR vs. Juliette Lewis vs. McCullen clan

Kimppakivaa kolmistaan…

Kalpeat Ratsastajat olivat saaneet vihiä suuresta rahatoimituksesta luotettavalta taholta. Suunnitelma oli simppeli, käydään poimimassa rahat talteen vankkurin pysähtyessä lepuuttamaan hevosia.

Sama huhu oli kuitenkin kantautunut muidenkin ahnaiden korviin, vai oliko kyseessä peräti McCullen klaanin lainvalvojien ovela juoni. Joka tapauksessa samanaikaisesti alueelle onnistui eksymään Kalpeiden Ratsastajien lisäksi McCullen klaani ja Pohjoisen Harakat. Voitto menisi posselle, joka saisi ajettua vankkurit turvaan taistelukentältä, tai muulla tavalla kannettua turvaan kassakaapin.

Kalpeat Ratsastajat lähtivät vimmattuun laukkaan kohti vankkureita. Chuck Norris jätti nopeasti muut jälkeen upealla arabialaisella orillaan.

Lewiksen harakoilla oli myös jokunen hevonen, mutta toisin kuin Kalpeat Ratsastajat, he jäivät ynnäilemään jotain lähtöruutuunsa.

Ratsujensa avulla Kalpeat Ratsastajat olivat pikaisesti vankkureiden tuntumassa. Jalan liikkuvat klaanilaiset (sheriffi muulinsa kanssa oli kotona sikaflunssassa) etenivät rauhallista tahtia kohta vankkureita, mutta heidän kiväärimiehillään oli hyvät asemat tulittaa kaikkia, jotka yrittäisivät vankkureille.

Eeppisesti Kalpeat Ratsastajat laukkasivat esiin. Jerry Cottonin ja Chuck Norriksen pyssyt lauloivat samalla kun Lucky Strike ratsasti vankkureiden viereen. Kyydissä ollut Sergio Leone onnistui 6-heitollaan hyppäämään sopivasti vankkureiden kyytiin! Nurkan takaa kuitenkin laukkasi kirottu Juliette Lewis häiritsemään Sergion temppuilua. Tästä seuranneessa käsikähmässä Sergion oli pakko lähteä vankkureilta karkuun ja tuhlata kaikki famensa ja fortunensa.

Tällä välin Harakoiden pääjoukko saapui häiritsemään Kalpeiden Ratsastajien selustaa. Sen sijaan että he olisivat lähteneet hakemaan kulta-aarretta tai rähinöinyt lakimiesten kanssa, nämä *”#¤%%*:set kävivät vihalla rikollistoveriensa kimppuun. Mikä röyhkeys! Näätämäiset Fat Flanegan, Rotta Mikko ja Terence Hill onnistuivat saartamaan prizefighterin ja tiputtamaan tämän.

Taistelu selustassa jatkui kiivaana. Lewiksen Harakat kuitenkin selvästi epäröivät parempiensa haastamista, sillä jätkät liikkuivat päättämättömästi edes-takaisin tulituksen alla, etsien parasta lähestymisreittiä.

Taistelu vankkureista jatkui kiivaana. Useampi mies (ja sitä useampi hevonen) oli jo tippunut Kalpeiden Ratsastajien ja McCullenin klaanin riveistä. Juliette Lewis lähti tyhmästi/rohkeasti ajamaan vankkureita suoraan lainvalvojien rintaman läpi. Chuck juoksi perässä dynamiittiä nakellen ja tuon tuosta klaanilaiset kävivät lähitaistelussa Lewiksen kanssa. Samanaikaisesti tulitaistelu voimistui.

Lopulta US Marshallin, Deputyn ja Prize Fighterin toimesta trapatty Lewiskin tippui. Tämä oli liikaa Harakoille, jotka vetäytyivät tappelusta verisinä. Tämä vapautti loputkin Kalpeat Ratsastajat pieksemään klaanilaisia, mutta tämä oli enää taistelua aikaa vastaan. Suuri osa Kalpeista Ratsastajista oli edelleen kylän väärällä puolella, jossa he olivat ottaneet mittaa Lewiksen Harakoista. Prize Fighterin ohjaamat vankkurit olivat kuitenkin vetäytymässä tasaista vauhtia toiseen suuntaan. Loputkin klaanilaiset lähtivät vetäytymään, samalla suojatulta ampuen.

Vikat vuorot menivät tiukalle. Klaanilaisiakin alkoi tippumaan yhä enemmän ja enemmän heidän yrittäessään hidastaa Kalpeiden Ratsastajien etenemistä. Ratsastajat puolestaan olivat menettäneet kaikki viisi hevostaan, joten hekään eivät tulleet kovin hurjaa vauhtia perässä. Otettuaan tarpeeksi tappioita lainvalvojat olivat vetäytymässä taistelussa, kun sivupöydästä katalasti neuvottiin käyttämään alivoimasta johtuvia re-rolleja moraalin läpäisemiseen. Tämä auttoi ja McCullen klaani sai vietyä vankkurit turvaan.

META:

Matsi oli koetellut kovasti itse kutakin. Lewiksen harakat menettivät 2/3 miehistään, mutta kovin moni ei tainnut kuolla. McCullen klaani samaten oli menettänyt yli puolet miehistään, muttei heilläkään ollut merkittäviä kuolemia ja rahaakin tuli kivasti. Kalpeat Ratsastajat, jotka olivat taistelleet (jälleen) kahdella rintamalla kahta possea vastaan, olivat menettäneet paljon miehiä (mukaanlukien Chuck Norriksen, joka hävisi lähitaistelussa kylän juopolle ja tippui pelistä!). Lopputuloksena yksi uusista Henchmaneista (Fat Flanegan) ja Sergio Leone kuolivat ja Lucky Strike ryöstettiin. Kuolemat eivät paljoa haitanneet, mutta kun jätkillä oli kalliit varusteet ja rahaakin tuli heittämällä vähän, oli Kalpeilla Ratsastajilla edessään vyön kiristäminen.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.