logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Ice Cold Blood marraskuun Präntti-turneessa

Liigassa toistaiseksi vielä voittamaton Ice Cold Blood lähti hakemaan ylimääräisestä turnauksesta lisäpuhtia liigapeleihin. Lopulta käteen jäi hieman kokemusta, mutta toisin kuin liigapeleissä tähän mennessä, nyt ne vastustajat löi oikeesti!

1. kierros
Ice Cold Blood (Norse) vs. Bedrock Hackers (Dwarf)

Lopputulos 0-0
Casualtyt 2-3
Yleisöä 16.000 (6.000+10.000)

Norset pääsivät hyökkäämään, mutta kääpiöt hakkasivat pohjoisen poikia ulos kentältä uskomattomalla teholla. Etenkin KO-boksissa oli todella tunkua. Kaikesta huolimatta norset pääsivät kahdesti lähes maaliin asti, mutta viime hetkellä hyökkäys pysähtyi. Aivan jakson lopulla kääpiöiden vastahyökkäys kaatui epäonnistuneeseen kiinniottoon.

Toisella jaksolla norset päättivät, että ei meitä nyt niin helpolla hakata palasiksi. KO-boksi tyhjeni ja injury rolleista nähtiin myös stun-tuloksia. Kääpiöiden hyökkäys pysähtyi keskialueen mättöön ja lopulta norseilla oli vielä hieman kääpiöiden ensimmäisen jakson tilannetta vastaava sauma viimeistellä maali. Tämäkin jäi haaveeksi ja lopputulos pyöreät 0-0. Niggling injuryn kärsinyt linjamies Rasmus vapautettiin palveluksesta ja tilalle hankittiin uusi juoksija Espen.

2. kierros
Ice Cold Blood (Norse) vs. Orkamaniaks (Orcs)

Lopputulos 1-0
Casualtyt 1-2
Yleisöä 20.000 (12.000+8.000)

Peli käynnistyi norsejen hyökkäysvuorolla ja örkkien linja sai maistaa nyrkkiä varsin maukkaasti. Norsehyökkäys eteni hitaasti mutta varmasti kohti maalia, mutta örkit saivat rivistönsä kasaan ja alkoivat paukuttaa vastapalloon turpiin. Lopulta norsejen oli tehtävä maali seitsemännellä vuorolla, kun oma kenttämiehitys oli jo sen verran heikossa hapessa. Tauolle mentiin 1-0 johdossa, kun örkit eivät aivan onnistuneet omassa nopeassa hyökkäyksessään.

Toiselle jaksolle puntit olivat tasan, kun norset päättivät palata kentälle KO-boksin suojista. Örkkihyökkäys ei saanut aivan riittävää etenemisvoimaa ja kun norset pysyttelivät kentällä sitkeästi, loppui aika örkeiltä kesken. Voitto siis norseille!

3. kierros
Ice Cold Blood (Norse) vs. Athel Loren Rangers (Wood elves)

Lopputulos 1-2
Casualtyt 5-5
Yleisöä 24.000 (12.000+12.000)

Norset pääsivät jälleen kerran hyökkäämään ja puskajussien ainokainen Guard pistettiin lasarettiin heti ensimmäisellä kierroksella. Haltiat iskivät kuitenkin takaisin vähintään samalla voimalla. Jakson edetessä molempien joukkueiden panssari oli tavanomaistakin heikompaa ja vaikka lyönnit sinänsä olivat harvassa, likimain jokainen niistä johti ukon siirtämiseen ulos kentältä. Pelaajien vähentyessä molemmilla saivat nopeammat vihulaiset edun ja pienen mutta riittävän virheen jälkeen kuittasivat johtomaalin.

Toiselle jaksolle molemmat lähtivät vahvasti varaamiehisenä ja mättö sen kuin jatkui. Norset saivat lopulta yliotteen, mutta haltiat iskivät maalin heittämällä pallon puolesta kentästä maaliviivalle, jonne kurituksesta vironnut kiinniottaja sai juuri ja juuri raahauduttua. Norsejen jäljelläolevilla neljällä vuorolla joukkue pystyi kuin pystyikin rakentamaan jopa kaksi hyvää maalipaikkaa, mutta näistä jälkimmäinen kaatui viimeiseen kiinniottoon ja takkiin tuli lukemin 1-2. Kahden vakavan loukkaantumisen myötä seuraavasta pelistä ovat poissa sekä lumirölli Örrmrrgh että juoksija Petter, joka tuntee saamansa jokaisen osuman myötä jatkossa entistä pahemmin. Positiivisena puolena joukkueen linjamies Erik oppi ensimmäisenä norsena kauan kaivatun Guard-taidon.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.