Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Yhdistys tiedottaa

FiWA – Suomen historiallisten sotapelien liitto.

FiWA (Finnish Wargames Association) on sotapeleistä kiinnostuneille ihmisille tarkoitettu yhdistys, jonka tavoitteena on tarjota puitteet pelaamiselle (kerhohuone, turnauksia, esittelypelejä) sekä yhdistää eri sotapelien ja pelaamisen harrastajia.

etusivu

FiWAn toiminta-ajatuksena on tarjota sotapeleistä, pelaamisesta ja historiasta kiinnostuneille ihmisille puitteet yhteisen harrastuksen toteuttamiseen. Yhdistys järjestää pelipaikan, tarjoaa pelejä, organisoi tapahtumia ja mahdollistaa monipuolisen peliharrastustoiminnan ja joukon uusia samanhenkisiä ystäviä.  Lisäksi tavoitteena tukea ja kehittää harrastustoimintaa Suomessa, sekä olla mukana kansainvälisessä toiminnassa International Wargames Federationin tapahtumissa.

FiWAn kerhohuone sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Pelitilan 8 pelipöytää ja yhdistyksen pelit ja maastot ovat vapaasti jäsenien käytettävissä kerhopäivinä ja erikseen sovittaessa.

Kerhohuone on avoinna:

  • Maanantaisin klo 17-22
  • Keskiviikkoisin klo 16-22
  • Lauantaisin klo 12 ->

Osoite: Lauttasaarentie 48 C , 00200 Helsinki (sisäänkäynti sisäpihan kautta).

Sähköposti: info (at) fiwa.fi

FiWA järjestää turnauksia, pelitapahtumia ja uusien sotapelien esittelytilaisuuksia. Näistä voidaan mainita mm. DBM:n SM-kilpailut (myös kisamatkat MM-kilpailuihin *), Warmachine ja Flames of War -turnaukset, sekä WWI lentosota kampanjapeli Canvas Eaglesin säännöillä. Lisäksi kerhohuoneella pidetään figuurien ja maaston rakennus- ja maalauspäiviä sekä suunnitellaan uusia pelejä ja skenaarioita olemassa oleviin sotapeleihin.

FiWA – Suomen historiallisten sotapelien liitto ry. on rekisteröity yhdistys, joka on perustettu vuonna 2004.

TULOSSA!

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.