Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Flames of War

Flames of War -peliä aloittelijoille KE 19.8 klo 17.00

Jaakko Bjorklund esittelee Flames of War peliä peliä ensi keskiviikkona.

Tule paikalle jos haluat  kokeilla ja tutustua tähän toisen maailmansodan komppaniatason peliin.

Pelin säännöt ovat pääpiirteiltään erittäin helpot. Jaakon mielestä  mielestäni parhaita puolia pelissä on dynaamisuus, yksiköiden kyky tukea toisiaan ja kauniit 15mm miniatyyrit.

Pelin valmistajan Battlefrontin sivuilta (http://www.flamesofwar.com) löytyy paljon hyödyllistä tietoa pelistä, sekä erittäin hyvää taustamateriaalia. Myös foorumi on hyvä, mutta vaatii rekisteröitymisen.

Jaakko tuo paikalle tarvittavat armeijat (Suomi, Ryssä, Neukut) ja ohjeet ja neuvoo säännöissä.

Bookmark and Share

1 comment to Flames of War -peliä aloittelijoille KE 19.8 klo 17.00

  • Pikaista raporttia pelistä. Ensin kiitoksen Jaakolle pelin esittelystä, tankkeja ja miehistöä löyty ja sääntöjä tuli opittua hyvin pelin kuluessa. Kiitettävän yksinkertainen peli, mutta tarjoaa varmasti myös syvyyttä. Oli erittäin hienoa jyristellä 10+ ryssätankilla kohti saksalaisten linjoja. Venäläisiä kaatui kuin pipoa, kun menin juoksemaan kohti maahan kaivautuneita saksalaisia ss-joukkoja, juu ei se ollut järkevää. Peli oli tasaista vääntöä, jonka kulminaatiopiste oli Riston heittämä curse toisestä pöydästä “joo saletisti kaatuu noi joukot tohon rakettikeskitykseen”, kaatuisihan ne jos raketit osuisi, ei osunut. Syytän myös noppia, vaikka ovat punaisia ne vaan ei toimi, niissä on vikaa, ihan oikeasti, on! :)

    Vastapuolella pelasi Ukko ja Mika, jotka saivat heittää saksalaisilla erikoisnopilla ja siis armottomalla hillolla onnistuivat tappamaan lähitaistelussa kolme venäläistä T34:sta. No joo mielelläänhän tota pelaisi uudelleenkin, kun hieman jo pelistä jotain ymmärtää.

You must be logged in to post a comment.