logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: 11TT teloi tasapelissä

Tähtipelaaja Hubris Rakarth vahvisti 11TT:n rivejä ottelussa

KKVKL2517-kausi jatkui ja dark elf -joukkue 11 Tapaa Tappaa pelasi toisen ottelunsa. Lopputuloksena pelistä Starry Wisdom Bandia vastaan käteen jäi tasapeli, mutta haltijat pääsivät kunnostautumaan telomisrintamalla pieksemällä kolme vihulaista sivuun myös seuraavasta ottelusta. 11TT:n joukkueenjohdosta viestitettiin, että lahjoituksia otetaan vastaan SWB:n seuraavalta vastustajalta.

Koska SWB on liigan vanhoja joukkueita ja kokoonpanoltaan huomattavasti 11TT:tä arvokkaampi, liittyi 11TT:n riveihin tähtipelaaja Hubris Rakarth. Lisäksi vaihtopenkillä pelurit saivat nauttia tyttösten herättelystä ja jonkinmoisiä lisäharjoitteitakin rerollin muodossa oltiin kuulemma tehty. Viime ottelun peruina 11TT:n riveissä oli myös kaksi journeymania, kun omat pelurit makasivat lasaretissa toipumassa vammoistaan.

Jopa 30.000 kaaoskääpiövoittoista katsojaa näki, kun 11TT asettui ensimmäisenä hyökkäämään. Takakentän pallottelun jälkeen joukkue päätti lähteä kohti vastustajan maalia, kunnes stara-Rakarth näytti “kykyjään” tuplakallojen muodossa keskialueella, eikä valmentajan huutelu luonnollisesti mitään auttanut. SWB:n juuri joukkueeseen hommattu bull centaur näki paikkansa blitzata pallonkantajaa, mutta loppujen lopuksi  päätyi keräilemään kamojaan kassuboksissa apoteekkarin avusta huolimatta (-ST, reroll -AV).

11TT:n hyökkäys jatkui ja lopulta pallo oli jo maaliviivan tuntumassa. Joukkue suunnitteli jo ajan pelaamista kellosta pois, mutta toinen jäljellejäänyt kokeneempi bull centaur ei yksinkertaisesti suostunut kaatumaan ja blitzer Nälkäännäännyttäjä joutui viimeistelemään maalin viidennellä kierroksella.

SWB sai neljä vuoroa aikaa tasoitukseen ja sen se myös käytti hyödykseen. 11TT:n yritykset kaataa vihulaisen paras maalintekijä bull centaur epäonnistuivat ja lopulta huonosti aseteltu puolustus antoi tämän juosta läpi kohti maalia. Lehmään saatiin vielä yksi kahden nopan blokki, mutta tuloksia ei näkynyt ja tämä jyräsi tasoituksen.

Toiselle jaksolle SWB joutui latomaan kentälle hobgoblin-painotteisen miehistön, kun lehmän lisäksi jopa kaksi kaaoskääpiötä oli saanut maistaa haltianyrkkiä ja makaili lehmän seurana kassuboksissa. Toisaalta myös 11TT joutui turvautumaan molempiin journeymaneihin, kun KO-boksi ei suostunut tyhjentymään. Jaksosta seurasi pitkähkö junnaus keskialueella, kun 11TT ei blitzeillään onnistunut saamaan mitään aikaan pallonkantajan uhkaamiseksi (se pirun lehmä ei vaan kaatunut!) ja siksi joukkue pysytteli puolustusasemissa.  Mainittakoon vielä salamurhaaja Myrkyttäjä, joka ei koko pelissä saanut yhtäkään puukoniskua läpi panssareista. Kaaoskääpiöiden mättöteho tosin alkoi vähitellen löytyä ja KO-boksi täyttyi vähitellen haltioista.  Aivan jakson lopulla SWB:llä oli tilaisuus yrittää vielä maalintekoa, mutta joukkue ei enää lähtenyt sitä kokeileemaan, sillä epäonnistuminen olisi tiennyt lähes varmaa takaiskua haltioiden harppuunahyökkäyksellä. Pisteet siis tasattiin lukemin 1-1.

Mukavana yllätyksenä pelin MVP-palkinto ojennettiin luonnollisesti 11TT:n journeyman Tapsuttelijalle ja rahaakin tuli niin heikosti (40k) että tätä ei voitu edes palkata. Maalintekijä Nälkäännäännyttäjä sentään oppi lyömään vähän kovempaa jatkossa.

11TT:n tilastot:

  • #1 journeyman Tapsuttelija 1 MVP
  • #2 salamurhaaja Myrkyttäjä 1 comp
  • #8 blitzer Nälkäännäännyttäjä 1 TD, 1 cas, 50 edettyä jaardia -> Mighty blow skill
  • #10 blitzer Elävältähautaaja 1 cas
  • #11 linjamies Hirttäjä 1 cas, 30 edettyä jaardia
  • #14 linjamies Hukuttaja 1 comp, 30 edettyä jaardia

11 Tapaa Tappaa roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.