logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: 11TT ei tappanut, vaan pallotteli

Tähtiblitzerit Pakastaja ja Nälkäännäännyttäjä

11 Tapaa Tappaa vs. Wulffsburg Sportverein 4-0 (cas 1-3)

Dark elf -joukkue 11 Tapaa Tappaa teki perjantai-iltana debyyttinsä KalloKukkulan VeriKulhoLiigassa voitokkaasti. Avausottelussa taipui Necromantic-joukkue Wulffsburg Sportverein selkein 4-0 lukemin 12.000 kannatussuhteittain tasaisesti jakautuneen fanin edessä. Jobinpostia toi kahden pelaajan, noitahaltia Viiltäjän ja linjahaltia Sakinhivuttajan, loukkaantuminen ja poissaolo seuraavasta ottelusta.

Kauniissa säässä pelattu ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin 11TT:n hyökkäyksellä. Nopeasti pelattu syöttö/juoksukuvio oikealla laidalla ja pallo löytyi Wulffsburgin maalista jo toisella vuorolla. Maalintekijänä noitahaltija Viiltäjä. Heti perään blitzer Elävältähautaaja kipitti aloituspotkun ollessa vielä ilmassa vastustajan kenttäpuoliskolle ja nappasi pallon ennen vastustajia. Paikalle pallonriistoa yrittänyt susikaksikko pysähtyi kuin seinään (kallo, kallo – reroll – kallo, pow+kallo) ja Elävältähautaaja kiitti viimeistelemällä lukemiksi 2-0 kolmen vuoron jälkeen. Onkos tämä näin helppoa, mietti 11TT:n valmennusjohto.

No ei ole. Noihinkin vastustajan epäonnen takia triviaaleihin maaleihin oltiin saatu palamaan jo kaksi rerollia ja yksi oli enää jäljellä. Loppujakso mentiinkin tasaisessa keskialueen väännössä ja haltioiden pallonriistot jäivät pitkään näkemättä. Linjahaltia Sakinhivuttaja onnistui juoksemaan sen yhden askeleen liikaa puolustuksessa ja seurauksena makaa lasaretissa seuraavan pelin ajan joskin ilman pysyviä vammoja. Lohtua haltialeiriin toi blitzer Pakastajan onnistuminen telomaan yksi vihulaiszombi loppupeliksi ulos.

Viimein Wulffsburg päätti yrittää haltiapuolustuksen läpäisyä ihmissuden uskaliaalla frenzy-blitzillä läpi linjojen. Homma olikin onnistua, mutta viimeinen väistö ennen kipitystä kohti maalia epäonnistui ja pallo pomppi katsomoon. Avulias yleisö heitti pallon kohti Wulffsburgin maalia ja vaikka haltioilla olikin ongelmia noukkia palloa ylös, saatiin Wullfsburgin nopeat pelaajat pidettyä maassa ja lopulta Elävältähautaaja viimeisteli illan toisen maalinsa ja lukemiksi 3-0 ennen puoliaikaa. Yleisö vielä viihdytti hieman mellakoimalla antaen Wulffsburgille pienen mahdollisuuden kavennukseen, mutta omalle maalilinjalle asettunut haltiapuolustus selvitti tilanteen.

Toiselle jaksolle 11TT lähti jopa kahden pelaajan ylivoimalla, kun Wulffsburgin pelaajat kieltäytyivät jättämästä KO-boksia. Aggressiivinen pallonriistopeli jäi kuitenkin jälleen haaveeksi, kun noppa päätti alkaa tarjoilla ykköstä ja kalloa haltioille enemmänkin. Rerollit oli siis kulutettu taas jo alkuunsa. Keskialueen mättöpeli kääntyi näiden seurauksena hienoisesti Wullfsburgin eduksi, kun kentällä yhä höyrynnyt ihmissusi raateli noitahaltia Viiltäjän yhden pelin sairaslomalle ja myös linjahaltia Hirttäjä sai jättää kentän liukasteltuaan kumoon.

Haltiapuolustus kuitenkin piti ja lopulta pallo vaihtoi pariinkin kertaan omistajaa pelaajarykelmässä ennen kuin se päätyi jälleen katsomoon. Haltiablitzer Nälkäännäännyttäjä oli parhaiten hereillä ja poimi marjan. 4-0 loppulukemat syntyivät pelin viimeisellä vuorolla muiden haltioiden vältellessä enää turhaa kontaktia.

Kotiyleisö ilmeisesti odotti pelistä ennemmin veri- kuin maalijuhlaa ja voitot jäivät marginaaliseksi (20-10+10+10+10). Säästöjen kanssa joukkueeseen saadaan kuitenkin palkattua erityisen kaivattu poppamies. Kaikkien yllätykseksi ottelun raati oli ollut jopa paikalla matsissa ja pelin parhaaksi pelaajaksi valittiin kahden maalin blitzer Elävältähautaaja. Tämä oppikin väistelemään hieman paremmin. Poissaolojen takia seuraavaan peliin joukkueeseen liittyy kaksi pelaajakokelasta, mutta näiden jatkon suhteen tuskin kenelläkään on suuria kuvitelmia.

11TT:n tilastot

  • salamurhaaja Myrkittäjä 20 edettyä jaardia
  • juoksija Skalpeeraaja 1 comp, 35 edettyä jaardia
  • noitahaltija Viiltäjä, 1 TD, 35 edettyä jaardia, miss next game
  • blitzer Nälkäännäännyttäjä 1 TD, 60 edettyä jaardia
  • blitzer Pakastaja 1 cas, 1 comp, 5 edettyä jaardia
  • blitzer Elävältähautaaja 2 TD, 1 MVP, 80 edettyä jaardia
  • linjahaltia Polttaja 1 comp
  • linjahaltia Sakinhivuttaja miss next game

Joukkueen roster pelin jälkeen

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.