logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: ICB:lle KKVKL 2517:n avausvoitto

Ice Cold Blood – Kumpulan Kuppala 2-1 (cas 2-0)

Norsejoukkue Ice Cold Blood kohtasi kauden avausottelussaan Nurglen haisulipojat Kumpulan Kuppalan. ICB kokeneena joukkueena lähti peliin selkeänä ennakkosuosikkina, vaikka vastustaja saikin palkattua vinon pinon vahvistuksia avukseen. ICB:n fanit olivat saapuneet suurilukuisena (17.000) kauden avaukseen ja Kuppalan kannattajat (5.000) jäivät selkeästi alakynteen.

Kuppalan hyökkäys lähti nihkeästi käyntiin, mutta myöskään ICB:n mättöpeli ei todellakaan vakuuttanut. Toisella ICB:n vuorolla todella katastrofaaliseen paikkaan sattuneet tuplakallot avasivat norsepuolustuksen keskeltä ja nurgle-häkki pääsi valumaan lähes varmaan maalipaikkaan. ICB:n viimeinen oljenkorsi maalin estämiseen kaatui  frenzyn pakollisen follow uppiin – mihinkäs muuhunkaan – ja Kuppala siirtyi 0-1 yllätysjohtoon. Kuriositeettinä mainittakoon kentällä näiden viiden vuoron ajan riehunut tähtipelaajasahailija, joka mm. kahdesti epäonnistui läpäisemään kovaa norselihaa, mutta kesti myös poikkeuksetta itsensä telomisen ja sai sitten lopulta hoidettua lumipeikon kriittiseksi hetkeksi ulos toiminnasta.

ICB:llä oli neljä vuoroa aikaa tasoitukseen, minkä edelliskauden aikana kehitetyillä pallonpelikyvyillä ei pitäisi olla temppu eikä mikään! Nyt joukkue pääsi vihdoin vähän myllyttämisen makuun ja mm. lumipeikko Örrmrrgh teloi yhden löyhkäävistä Nurglen sotureista pihalle, joskin tämä kasasi itsensä vaihtoaitiossa onnistuneesti. Myöskin Kuppalan maalin tehnyt Rotter sai maistaa nyrkkiä ja jäljellejäänet (vähäiset) osat lahoavat yhä jossain päin kentällä. Kuppala pisti kuitenkin kampoihin ja lopulta ICB joutui turvautumaan heittopeliin. Kaikkien epämääräisten otusten läheisyydessä tämä ei ollut todellakaan helpoimmasta päästä, mutta heittäjä Havard näytti kykynsä ja juoksija Espen nappasi pallon käsiinsä. Espen odotteli vielä vuoron takakentällä ennen maalintekoa, koska halusi antaa vihulaisille vähemmän aikaa toipua KO-boksista. Tasoitus 1-1:een kahdeksannella vuorolla.

Suunnitelma ei aivan onnistunut, sillä Kuppalan KO-boksi tyhjeni kun taas norseja ilmestyi sinne yksi lisää vikan vuoron Kuppalan hakkaamisen seurauksena. Seurauksena molemmat joukkueet lähtivät kymmenellä pelurilla toiselle jaksolle. ICB:n hyökkäystä häiritsi nurgletiimin blitz avauspotkun jälkeen, mutta tästä selvittyään norset lähtivät hitaasti avaamaan itselleen paikkaa maalintekoon. Kuppalan löyhkä tuntui vain voimistuvan toiselle jaksolle ja mm. Örrmrrgh vietti käytännössä koko jakson tekemättä yhtään mitään parin hukatun blitzin lisäksi. Lopulta jakson loppupuolella vasemmasta laidasta avautui paikka ja linjamies Henning pääsi 110 jaardin juoksullaan kirmaamaan 2-1 johtomaalin. Tämä jäi myös voittomaaliksi, sillä Kuppalan kahdella viimeisellä vuorolla ei tapahtunut käytännössä yhtään mitään ja myös ICB:n nyrkeistä oli puhti poissa.

ICB:lle voittoja ottelusta jopa 90.000 kultanokaretta ja fanimääräkin lisääntyi. Juoksija Petter oppi skillin Side Step.

ICB:n tilastot:

  • #1 lumipeikko Örrmrrgh 1 cas
  • #4 heittäjä Havard 1 comp, 50 edettyä jaardia
  • #5 juoksija Petter 1 MVP
  • #6 juoksija Espen 1 TD, 30 edettyä jaardia
  • #14 linjamies Olav 15 edettyä jaardia
  • #15 linjamies Sigurd 1 cas (tappo)
  • #16 linjamies Henning 1 TD, 110 edettyä jaardia

Rosteri pelin jälkeen

Bookmark and Share

1 comment to Blood Bowl: ICB:lle KKVKL 2517:n avausvoitto

You must be logged in to post a comment.