logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Klonetz vs. Zombilauma

Kohta oikealta tulee susimies ja torppaa ulos

Kohta oikealta tulee susimies ja torppaa ulos

Liikakauden toisessa ottelussa Klonetzia vastaan tuli Sportverein Wulffsburg. Ottelu oli varsin tasainen ja olisi voinut päättyä Klonezin voittoon. Peikko oli taas pelin alusta jäässä pari kertaa ja yhteensä pelin aikana ainakin 5 kierrosta (käsittämättönän tyhmä peikko!). Nopeat ihmissidet tosiaan yllätti minut ja ensimmäinen yritys kääntyi nopeasti vastustajan maaliksi (lue tarkempi raportti alta). Oma virhe oli jättää laitaan juoksutilaa, mutta jotenkin ei vaan tuntunut olevan tarpeellista tukkia laitaa, kun susipoju oli puolessa välissä vastustajan kenttää. Sieltä se sitten juoksenteli.

Toisen yrityksen maali meni aika tyylikkäästi, pallo ulos avauksessa ja annoinkin sen goblinille, kun ajattelin tehdä Throw-team-mate maalin, mutta Wulffit sai torpattua goblinin kumoon vaikka tämä käkki peikon takana piilossa.  Toi pallollisen suojaaminen tuntuu olevan minulle vaikeaa. No onneksi pallo tippui sopivasti, joten pääsin vielä pelaamaan nopean juoksu-lyhyheitto-juoksupeli ja TD:n teki Beta-Machine joka nyt arvostetaan kokeneeksi pelaajaksi.

Wulffit sai vielä yhden nopean yrityksen, mutta se meni mönkään jo alkumetreille. Viimeinen vuoropari jätettiin pelaamatta ajan säästämiseksi.

Toinen puoliaika

Toisella puoliaika alkoi niin, että potkin pallon  pihalle ja Wulffit lähti hyökkäämään. Ensin meidän vasempaan laitaan ja sitten takaisin keskelle, jossa onnistuin pussittamaan hyökkääjän ja riistämään pallon. Tilanne oli todella herkullinen, melkien koko wulffijengi oli maissa ja olin jo vapauttanut juoksijan, joka olisi tehnyt lähes varman maalin, mutta vitutusten vitutus, puupäälinja-örkki unohti siirtää pallon kaverilleen ennen tämän blizausjuoksua. Todella surkea tilanne.  Yritin sitten juoksupeliä linjamiehellä, mutta vastustaja sai sen kiinni, koska en taaskaan osannut suojata juoksua tarpeeksi hyvin, ja ko. linjuri oli tietenkin hitaampi ja ilman block-skilliä.

Sitten örkit kutsuttiin sotaan ja peli piti lopettaa, joten fairplay-hengessä annoin vastustajan pelata omat kaksi viimeistä vuoroaan ilman vastusteluja, katsottiin vain kolme go-for-it-heittoa.

Noppajumalista ja ottelun statsit

Pelissä eniten harmitti noi peikon ykköset, ja infernaalisen paskat armoriheitot (4 x mm. tuplaykköset). Blokit ja Dodget sensijaan onnistui hyvin, mut örkit haluaa tappaa. Jotenkin tuntui että tänään oli kyllä paska zäkä muutenkin. Kotimatkalta valmentajan autosta puhkesi renkas, kotona neljän kappaleen jugurttipaketti “räjähti” tiskipöydälle ja kotiruokalan riisikalamössön riisi oli jäänyt raa’aksi.

  • Klapa #7 – Comp
  • Beta-Machine, #2 – TD
  • Speedy #5 – MVP

Vastustajan kirjoittama raportti

Sportverein Wulffsburg kohtasi toisessa ottelussaan hieman kokeneemman örkkijoukkueen nimeltä Klonetz. Peli pelattiin hyvässä säässä taas kerran Lauttasaaren kentällä. Wulffsburgin urheiluseuralle myönnettiin 250 000 kultapalan arvosta tasoitusta, joka päätettiin käyttää kahteen nuoreen neitokaiseen, joiden tehtävänä oli saada tajuttomat pelaajat mahdollisimman nopeasti takaisin kentälle, sekä velhon palveluksiin. Pelin aikana kummastakaan ei tosin ollut yhtään mitään hyötyä. Wulffsburgilaisilla oli lievät etu fanien määrässä. Kreiviparin palkkaamat nekromantikot olivat onnistuneet herättämään 1 000 uutta zombia, jotka saapuivat seuraamaan ottelua, nostaen fanimäärän 7 000:een. Örkkejä paikalla oli vain 5 000.

Örkit voittivat aloituksen itselleen ja päättivät lähteä hyökkäämään. Ihmissusien nopeus tuli kuitenkin yllätyksenä Klonetzille ja ei aikaakaan kun molemmat sudet ja wightit olivat jo pallonkantajan kimpussa. Samaan aikaan zombit pidättelivät muita örkkejä melko onnistuneesti. Ensimmäisen jakson puolessavälissä kreivitär Katarina von Wulff pääsi irtiottoon ja onnistui tekemään maalin, vieden SvW:n 1-0 -johtoon. Sen jälkeen örkit pääsivät uudelleen hyökkäämään ja Nuffle osoitti heille hieman enemmän suosiotaan. Suhteellisen nopean etenemisen seurauksena örkit tasoittivat pelin ensimmäisen jakson lopulla. SvW:n valmentaja kiroili unohtaessaan käskeä velhoa käyttämään loitsujaan örkkien etenemisen pysäyttämiseksi, se kun oli liian myöhäistä siinä vaiheessa kun hän sen muisti.

Ensimmäinen jakso oli uskomattoman veretön. Friedrich von Wulff onnistui murjomaan yhden linjaörkin tajuttomaksi, mutta siihen se jäikin. Wulffsburgilaisten onneksi kukaan ei muistanut yrittää virvoitella örkkiä ja se jäi koko loppupelin ajaksi vaihtoaitioon. Toisen jakson alussa Sportverein Wulffsburg yritti lähteä hyökkäykseen kaikkien parhaiden pelaajien asettuessa kentän toiselle puolelle. Yhdessä vaiheessa kreivipari meinasi onnistua tunkeutumaan örkkien linjan läpi, mutta lopulta sekin jäi haaveeksi. Sen jälkeen valmentaja käski velhoa käyttämään tulipalloaan. Tulilinjalla oli peikko ja kaksi örkkiä. Tulipallo osui kuitenkin katsomoon, tarjoten örkkikannattajille mukavan hiisipaistin. Yhdellekään pelaajalle ei kuitenkaan käynyt mitään. Velho luonnollisesti teloitettiin välittömästi.

Örkit onnistuivat riistämään pallon ja etenemään hyvin lähelle maaliviivaa. Heillä oli kuitenkin tässä vaiheessa miesalivoima, johtuen siitä, että zombi nimeltä Hans teloi yhden örkin sairaalaan, ei tosin kovin vakavasti. Yksi örkki oli myös aiemmin saatu tajuttomaksi ja yksi blitzer joutui pois kentältä yrittäessään potkia maassa makaavaa golemia. Tästä johtuen kreivipari onnistui wightien ja parin zombien avustuksella pysäyttää örkit ja riistää niiltä pallo. Klonetzin valmentaja oli valitettavasti saanut jumalallisen käskyn poistua paikalta ja pelin täytyi loppua nopeasti. SvW:llä oli 2 erittäin nopeaa vuoroa jäljellä ja vapaa reitti maalialueelle. Matkaa oli peräti 95 jaardia, mutta Katarina pääsi sinne asti aivan pelin lopussa, tuoden joukkueelleen sen ensimmäisen voiton.

Joukkueen perinteiden mukaan pelin parhaana pelaajana palkittiin zombi (#3 Adolf), joka ei tosin tällä kertaa viettänyt koko aikaa nurmen pinnassa.

Statistiikkaa:

Klonetz – Sportverein Wulffsburg
Maalit: 1 – 2
Kannattajat: 5 000 – 7 000
CAS: 0 – 1 (KD: 0 – 2)
Rahaa: (40 000-10 000)+10 000(voitto)+10 000(FAME)+10 000(rosteri)+10 000(raportti)=70 000 gp
Fan Factor: Unohdin heittää, mutta eikös voitto nosta sen aina nollasta yhteen?

Pelaajasuoritukset:
#2 Katarina von Wulff: 2 TD (6 SPP), juoksi 160 jaardia. Oppi Blockin.
#3 Adolt: MVP (5 SPP). Ei tehnyt mitään erityisen hyödyllistä, oli vain zombeille tyypillisesti tientukkeena.
#7 Hans: 1 CAS (2 SPP). Joku sentään murjottiin loukkaantuneeksi asti.

Saaduilla tuloilla ostettiin vihdoin seuraavalle lihagolemille pää ja se saatiin toimintakykyiseksi seuraavaa peliä varten.

Jarno Kettunen

Klonetz, toisen pelin jälkeen

# Player Name Position ma st ag av Player Skills ij cp td in cs vp sp Cost
1 Zane Gort (vet) Blitzer 6 3 4 9 Block, Fend, Ag+1 4 1 1 19 140 kgp
2 Beta-Machine (exp) Blitzer 6 3 3 9 Block, Tackle 2 1 8 100 kgp
3 Tik-Tok (exp) Black Orc Blocker 4 4 2 9 Block 2 1 9 100 kgp
4 Robbie Black Orc Blocker 4 4 2 9 1 2 80 kgp
5 Speedy (exp) Black Orc Blocker 4 4 2 9 Mighty Blow 1 1 7 80 kgp
6 0 0 kgp
7 Klapaucius (vet) Thrower 5 3 3 8 Sure Hands (rr), Pass (rr), Accurate (+1pass), Dump-off (may short pass before block) TAI Safe-throw (en vielä osaa päättä kumpi) 6 2 16 110 kgp
8 General Kraken Blitzer 6 3 3 9 Block 0 80 kgp
9 HARLIE Blitzer 6 3 3 9 Block 0 80 kgp
10 0 0 kgp
11 Trurl Lineman 5 3 3 9 0 0 50 kgp
12 Mordel Lineman 5 3 3 9 1 2 50 kgp
13 Arkax Lineman 5 3 3 9 1 2 50 kgp
14 Chani Goblin 6 2 3 7 Right Stuff, Dodge, Stunty 0 40 kgp
15 Norby Goblin 6 2 3 7 Right Stuff, Dodge, Stunty 0 40 kgp
16 Eddie Tuuounine (exp) Troll 4 5 1 9 Loner, Always Hungry, Mighty Blow, Really Stupid, Regeneration, Throw Team-Mate, Guard 4 1 13 130 kgp
Team Name: Klonetz Re-Rolls: 4 x 60 kgp = 240 kgp
Race: Orc Fan Factor: 2 x 10 kgp = 20 kgp
Team Rating: 172 Assistant Coaches: 0 x 10 kgp = 0 kgp
Treasury: 90 kgp Cheerleaders: 0 x 10 kgp = 0 kgp
Coach: Tapio Apothecary: 1 x 50 kgp = 50 kgp
Team Wizard: 0 x 50 kgp = 0 kgp
TOTAL COST OF TEAM: 1440 kgp
Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.