logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Sammakoiden eka peli

Pingviinit olivat hiihtäneet etelään ja kohtasivat Amazonin metsissä pitkäjalkaiset sankarit, Turpa Turpeeseen -joukkueen. TT:n kannattajat eivät jaksaneet herätä aamulla ja vihollisella Pittspurg Penguisilla oli tuplamäärin faneja paikalla. Kaksi pingviiniä yhden sammakon pidättelemiseen tarvitaankin. Peli lähti hienosti käyntiin, tiukka vääntö ja lopputuloksena 1-1.

Slannit ovat vaihtolämpöisiä ja 10min ennen peliä tajusin että rosterissa on liian vähän miehiä. Uusi tehtiin pikapikaa. Turpeessa on hyvä hiihtää.

Pingviinit lähtivät hyökkäykseen ensimmäisellä puoliajalla. TT piti hyvin puolustusta, vihollinen joutui  käsittämättömään nyrkkitappeluun ja pingviiniä lakosi kuin heinää.. Pari  pingutappiota ja toinen kulkee niskatuessa lopun ikäänsä. Palloa kantanut vihollinen kaatui goffissa, joten päästiin koettaa pallon hakuakin. Ehtivät kuitenkin nostamaan ensin. Mättö jatkui ja lopulta karkuun maalia kohti yrittänyt jääkarhulla ratsastava pingu (bullcentauri) työnnettiin katsomoon ja pallo pomppi poimittavaksi. Tie kohti maalia oli auki.

Sen jälkeen tehtiinkin pelin tyhmimmät liikkeet.. Hei, mä osaan hyppää joka miehellä! Innoissaan, kato sammakko hyppää sun selän taakse.  Ai siinä voi epäonnistuakin, ei tullut mielenkään. Mätkis pää edellä maahan kun rerollikin käytettiin turhaan tässä ihme liikkeessä.  Pallomies kuitenkin pääsi jo aika lähelle maaliviivaa. Hmm, tää toinen kanssa koettaa irti blockerista. Eihän siinä onnistuttu ja toinen TT nuoli turvetta. Miksi ihmeessä en jättänyt kavereita siihen vaan, eihän hidas kääpiö dodgettele mihinkään. Hyvältä näyttänyt vastaisku ja maalin tekotilanne tuhlattiin,  kun vihollinen pääsi nyt pallonkäsittelijän iholle. Joka toki noppasi sen kuuluisan ykkösen, kun kaikki rerollit oli jo käytetty.

Toisella puoliajalla vihollisen onni kääntyi, aloituspotkusta potkaisivat pallon itselleen! Mitä ihemttä huusi yleisö raivoissaan. Ei noin saa tehdä. Sammakot kuitenkin saivat bullcentaurin kumoon ja joutuivat melkoiseen häkkiin. Vihollinen jätti yhden kulman auki ja siitä heti tilanteen turviin kiidettiin kohti maalia. Yksi hihas lumiukko yritti raapia selkää, mutta komea maalia catcherille! Vielä oli melkein puolet ajasta jäljellä toista puoliaikaa. Vihollinen oli mättänyt puolet sammakoista vaihtoaitioon, tulisi haastava puolustus. Taitavaa puolustusta, vihollinen saatiin lopussa kohtuullisen hyvin laitaa vasten. Mutta hän onnistui dodgeamaan ja sai pallon kolmella goffilla maaliin.Ainiin, nyt vasta tajusin. Mulla oli tuossa diving tackle mies kun yritit Marko karkuun, ensi kerralla ensi kerralla.  Todella tiukka vääntö, 1-1.

Mättö oli kovaa. Yllättävän hyvin sammakot lyövät kääpiöitä ulos alussa, keskivaiheella tasoittui. Ekan puoliajan lopussa pingut terästyivät ja aivan lopussa pingukääppä alkoi syömään sammakkokeittoa. Jengiä oli jonossa lasaretin ovella nenäposkella. Slannit saivat kuitenkin aikaan komeat kolme miestappiota viholliselle.. niskaton, jalaton ja kädetön pingut oli mukava näky. Teempä uuden pingviiniturkin. Kalsarit vähintään.

Pelin sankari oli selvästi Mr krox. Hänen tuima ilme sai vastustajan valmentajan epätoivon valtaan usein.

Stana tätä softaa.. kaikki mun kuvatekstit katosi. En jaksa kirjoittaa uudestaan. Saa arvata mitä pelissä tapahtui :)

Tilastot:

 • Tasapeli 1-1
 • Fanit 5.000 – 11.000
 • Miestappiot: 4 – 5 (KO: 3 – 3)
 • Raha: 10k (heitto) + 10k (tasuri) + 20k (rapsa & rosteri) – 10k (liiga) = 30.000

Vammat:

 • #1 Mr Krox: Enemy CAS (roll 54), Enemy Cas (Badly hurt)
 • #2 Nenärengas: Enemy CAS (roll 57)
 • #3 Nyrkkirauta: CAS miss next game
 • #4 Käsi ylös: Enemy KO, CAS badly hurt
 • #6 Cacther: CAS badly hurt
 • #11 Lineman:  Enemy KO
 • #13 Lineman: CAS miss next game
 • #14 Lineman: CAS  miss nextgame

Rosterit

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.