logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Sammakot lyö ja lujaa

Rotat lepäämässä..

Alunperin seuraavaan blood bowl peliin lähdettiin hieman alakuloisesti kun tiedettiin että kaksi omaa oli kuollut ja yhdellä injury sekä miss next game.  Näille saatiin lonerit, mutta myös vastustajan Hiirijoukkue oli kokenut kovia. Tästähän tuleekin mielenkiintoinen peli kun kaksi rampaa kohtaavat.

Faneja oli paikalla 18.000 ja kaikkien yllätykseksi sammakoita oli paikalla enemmän. Kenties hiiret eivät uskaltaneet luolistaan kirkkaaseen päivän valoon. Hiiret voittivat kolikon heiton ja antoivat hyökkäyksen sammakoille. Sammakot yrittivät, mutta vihollinen sai blitz’n aloituspotkusta ja olivatkin jo seuraavaksi pallossa kiinni. Sammokat katselivat vierestä kun vastustaja teki ekan maalin. Nehän juoksee vasemmalta ja oikealta ohi. Tästä tulee kyllä uskomaton tappio totesi sammakoiden valmentaja.  Seuraavassa aloituspotkussa tapahtuikin ihmeitä ja kaikkien hämmästykseksi yksi hiiri sai kivestä päähän joutuen cas laatikkoon. Hiirten ylivoimaa oli tasoitettu. Sammakot yrittivät singahtaa maalin mutta hiiret juoksivat helposti kiinni. Ei muita ihmeempiä tapahtumia ensimmäisessä puoliajassa. Hiiret tosin kunnostautuivat heittämällä putkeen ainakin 4-5 ykköstä käyttäen kaikki dodgensa ja rerollit. Tämä ehkä esti heidän toisen maalin. Peli 0-1.

Toisessa puoliajassa Hiiret yrittivät taktikoida ja tehdä yhden vuoron maalin. Se ei onnistunut kun saivat kaksi kertaa push back tappelussa. Sen jälkeen heidän gof epäonnistui, Sammakot olivat ryhmittäytyneet taisteluun. Antaa pallo miehen seistä omalla maaliviivalla, me listitään jokainen näistä hiiristä. Kahden vuoron jälkeen hiiriä olikin sellainen läjä vaihtoaitiossa ottamassa lukua että vihollisella oli kentällä enää kolme hiirtä.Vihollinen piti viimeistä ag5 hiirtä oman maalinsa kulmassa mistä saattoi singahtaa 9 ruutua. Kaksi viimeistä hiirtä pääsivät ihme kyllä  irti lukuisista sammakoista. On se hienoa kun blogittomat sammakot lyö ja vihollista kaatuu kuin heinää. Enää yksi vuoro jäljellä, pallo maassa kolmen hiiren keskellä. Kaksi saatiin kumoon, blitzer sammakko noutaa pallon, passaa sen toiselle kaverille joka juoksee heittämään pallon maalissa seisseelle kaverille.  (4 nosto, 3 dodge, 3 handoff, 2 gof, 3 pass, 3 catch) MAAALI!! Wow. Tasan 1-1.

Kiitos mielenkiintoisesta pelistä vastustajalle. Tuskaisan liiga alun jälkeen täytyy kyllä myöntää että tämä peli lämmitti mieltä. Rahaakin heitettiin kutonen ja joukkueeseen saatiin siten kaksi uutta linjamiestä.  Pelin sankari oli mr Krox kahdella cassulla ja MVP:llä, toinen skill ei ole enää kaukana. Sammokot eivät tällä kertaa hypänneet kertaakaan, se on selvästi voimajengi eikä mikään agility teami ;)

Asiavirheet korjattu, kyseessähän on siis hiirijoukkue, niinkuin sain kokea.. Alla Teron näkemys pelistä:

Oli upea peli. Sai taas huomata, että voi heittää todennäköisyydet nurkkaan kun ottaa blood bowlin esiin. 2+ heitoista onnistuin varmaan yhtä paljon kuin epäonnistuin. Rerolleista neljä kuudesta epäonnistui, vaikka kyseessä oli aina 2+ tai 3+ heitot. Mika heitti myös toisen puoliajan hienoa injury-noppaa. Toisen vuoron jälkeen hiiriä oli kentällä 8, kun viitosvuoron jälkeen enää 3, eli viidessä vuorossa hiiriä oli poistunut siis kahdeksan. KO:t menivät tasan  2-2. Lähinnä sen takia varmaan kun Mika heitti pelissä 2 K-O:ta ja 7 CASsia. Lähes todennäköisyyksien mukaan siis.

Ettei nyt menisi pelkäksi valittamiseksi, niin kyllä mä jossain onnistuinkin. En vaan nyt muista, missä..

Ja Mika sai tosiaan vikalla vuorolla kaivettua sen pallon ylös kolmen rotan välistä ja tehtyä maalin. Miksipäs ei?

Tilastot:

  • Tasapeli 1-1
  • Fanit 10.000 – 8.000
  • Raha: 60k (heitto) + 10k (fan)+ 10k (tasuri) + 20k (rapsa & rosteri) – 10k (liiga) = 90.000

Vammat:

  • Kaksi omaa KO
  • #5 Niggling injury, miss next game
  • Vihollisia oli niin paljon vaihtoaitossa että kukaan ei pysynyt enää laskuissa. Kuvat kertoo kaiken. Ainakin yksi kuoli ja pari otti injuryä.

Rosterit

Pelatut pelit

  • TT vs Penguins, Tasapeli 1-1
  • TT vs Humans, Häviö 0-3
  • TT vs Rotat, Tasapeli 1-1
Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.