logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Turpa Turpeeseen hiihti suossa

Sammakot hyppelivät kentälle täynnä intoa, viime peli oli tiukka ja nyt olisi mahdollisuus voittoon. Joskin kolmea kaveria paikkasi varamies. Paikalla oli sammakko faneja 9000 ja vastustajalla 13000. Taisi olla enne, kun kukaan ei viitsi tulla katsomaan sammakoiden peliä.  Olipas tuskainen peli kuten viereisestä kuvasta näkee, päättyi lopulta 0-3 vastustajalle.

Ensimmäinen puoli aika alkoi sillä että sammakkolineman sai kivestä päähän ja poistui cassu laatikkoon polvilumpia rikki. Vihollisen ensimmäisellä vuorolla toinenkin joutui cassuboksiin, uh.  Vihollinen juoksi ekan maalin 2 vuorossa. Noniin, meidän vuoro hyökätä, alivoima tunnu missään. Äh mä jaksa mitään häkkiä tehdä kun kroxigorikin katseli lintuja.. aaa, ruokaa!.  Singahdan tuosta kohti maalia. No heihän tuollasista epätoivoisista mitään tule, vihollinen noukki pallon ja kiiti maaliin. Kolmaskerta toden sanoo ja yritettiin taas epätoivoista singahdosta. Tässä vaiheessa oli jo kolme..neljä sammakkoa lepäämässä. Vihollinen kiitti, löi pään turpeeseen, noukki pallon ja teki kolmannen maalinsa. Huoh, karua katseltavaa. Vihollinen osasi selvästi pelata.

Toisela puoliajalla sammakoja oli kentällä enää jokunen.. ehkä kuusi. Mutta ihme tapahtui. Maalia ei tehty, mutta ei tehnyt vihollinenkaan. Pallon nosto voi olla vaikeaa. Kroxikorikin ehti kerran koskea palloa (roll6 pomppivaan palloon), mutta n+1 vihaista ihmsitä niittasi hänet kanveisiin. Sammakoita poljettiin maassa, vedettiin jalkoa irti ja . Yleisöllä oli hauskaa. Kummasti vihollisella onnistui jokainen heitto, yhden nopankin blockit. TT taas epäonnsitui about jokaiset dodgensa. Tätä oli selvästi harjoiteltu, ihmiset juhli ja sammakot poistui takavasemmalle kaksi kaveria kuolleena (toinen onneksi vaan varaies)  ja yksi polmilumpio paskana. Rahaakin heitettiin toistamiseen ykkönen. Ei hyvää päivää mikä ottelu :)

Tilastot:

 • Häviöi 0-3
 • Fanit 9.000 – 12.000
 • Miestappiot: 0 – 5 (KO: 1 – 1)
 • Raha: 10k (heitto) + 20k (rapsa & rosteri) – 10k (liiga) = 20.000

Vammat:

 • #4 Käsi ylös, CAS badly hurt
 • #6 Pää turpeessa, CAS miss nextgame
 • #10 Lineman, CAS DEAD
 • #12 Lineman, CAS AG-1
 • #apu Lineman, CAS DEAD

Rosterit

Pelatut pelit

 • TT vs Humans, Häviö 0-3
 • TT vs Penguins, Tasapeli 1-1
Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.