logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl joukkue-esittely: Celtic Chickens

Koska ykkösjoukkueeni valokuvaaminen ja rosterin teko oli varsin pitkästyttävää puuhaa, estraadille astelevat varajoukkue.. Bantam Pollus..  kääpiökanat.  Nuo yrmeät sumuisten vuorten sankarit. Tiimi tunnetaan myös nimellä Celtic Chickens, mutta sininen kasvomaali oli tänään hukassa.  Marko sun kaaos-pingviinit eivät mahda aidoille partaveikoille mitään!

Ps. Bloowbowl liiga on alkamassa näinä päivinä, vielä nopeita ehtii mukaan.

Pss. Jos et näe partaa, katso lähempää.

————————————————–

Tänään harjoituspelissä Celtit kohtasivat Dark Elfit.  Lue alta lisää kuinka partaveikkojen kävi.   

 

Aurinkoisena päivänä uudella stadionilla kohtasivat Celtic Chickens ja Dark Elf joukkueet. Ensimmäisessä puoliajassa kääpiöt saivat aloituksen ja lähtivät hyökkäämään. Viholliset pysättyvät heidän kulun kolme kertaa kunnes lopulta saivat takakentällä pallon haltuun ja nopeilla passilla se olikin jo kohti kääpiöiden kotimaalia. Pientä hidastusta mutta mikään ei auttanut. Tontut nousivat 0-1 johtoon. Toisella puoliajalla tontut lähtivät etenemään, mutta kääpiöiden mieletön aloituspotkun aivan laudan takanurkkaan saivat heiltä pasmat sekaisin.. joukko tuplaykkösiä sinetöivät kohtalon ja kääpiöt poimivat pallon. Vastastajan ystävällisesti neuvoessa, kääpiöt kävelivät maaliin tasottaen pelin 1-1. Peliä oli jäjellä enää 2 kierrosta, vihollisten aloittaessa. Kääpiöt saivat perfect defence muodostelmaan aloitukseen ja nappasivat epäonnisilta vihollisilta pallon juosten helpon maalin. Jea 2-1! Vihollisilta saatiin hautaan yksi blitzer ja toinen missaa pelin. Omista yksi mies myös missaisi pelin.   Tontut joutuvat selvästi mättöpeliin, kääpiöt eivät antaneet tuumaakaan tilaa. Sininen sotamaali on päivän väri! 

 

Bookmark and Share

5 comments to Blood Bowl joukkue-esittely: Celtic Chickens

 • Ai tällaisia kääpiöitä. No jos tällä linjalle mennään tiimeissä, niin mä teen tiimin “Nippon Hunks”, niistä mun kinderukoista.

 • avatar Marko Sysipuro

  Hyvä että ei-kaoottiset “kääpiöt” näyttivät haltioille mistä tipu pissii, koska Pittsburhg Penguinsin (Chaos Dwarfs) lauantainen harjoitusottelu metsähaltioita vastaan oli ihan toinen tarina. Takkiin tuli 1-3 ja peli oli metsähaltioiden hallintaa pelin ensimmäisestä kierroksesta viimeiseen. Kavennuskin saatiin vain juoksemalla epätoivoisesti karhuratsastajalla (härkäkentaurilla) 2 vuorossa 90 jaardia. Eli piti tehdä 6 GFI heittoa. Siinä sitten olikin pingviinien varmaan ainoat vuorot, kun ei nähty tuplaykkösiä tai -kalloja. Eli kuten kaikki “hyvät” valmentajat tekevät, niin virallisessa tiedotteessa syy tappioon laitettiin joukkuetta vaivaavan tuplakallo ja -ykkös -taudin piikkiin, jonka uskotaan hellittävän ennen kauden alkua. :-)

  (EDIT. Tiedoksi vain,että tuo sivun yläreunan tämän kauden linkki on taas viime kauden joukkuelinkkien alla niin, että pitää kikkailla, että sen pääsee avamaan.)

 • avatar jaakko

  Mulla toi ylälaidan linkki toimii ihan kuten pitääkin, mutta keskustelufoorumi on ihan sekaisin (tai sieltä ei löydy mitään viestejä). Ja muuten olisiko mahdollista luoda sellainen sivu, jossa näkyisi kaikki nämä kommentit aikajärjestyksessä. Tyyliin tuohon oikealle linkki “lisää kommentteja”.

  Tosta harkkapelistä lienee turha kommentoida muuta kuin että avauspuoliajan jälkeen homma jatkui edelliskauden kahden vikan liigapelin viitoittamalla tiellä. Ei näköjään jengin vaihto auttanut…

 • avatar Marko Sysipuro

  No nyt ylälaidan linkki näköjään pelittää minullakin. Niin ja tipukelttien kasvomaalaukset ovat loistavia. Joskin tiput lienevät pudonneett pienenä taikajuomapataan, koska noista kuvista ei kääpiöimäinen voima ja kovakalloisuus oikein bvälity. ;-)

 • avatar Mika

  Kiitos, yritin ensin tehdä kelttisymboleita, mutta puoli naamaa sinisenä on paljon parempi peittäen mun onnettomat freehand kuviot. Pelimielessä on harvoin ollut yhtä näppärästi liikuteltavia nappuloita. Celtin isosta kaljusta on loistava tarttua! Troll slayerit ovat varustautuneet Napoleonin ajan tykeille, joten nää käyvät myös historiallisiin peleihin..

You must be logged in to post a comment.