logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Bloodbowl semifinaali: Tunti Turpaan vs. Karut karpaasit

Tunti turpaan oli hieman yllättynyt pääsystään Bloodbowl liigan semifinaaliin, kenties oikea oppista taktikointia työkiiressä unohtaa aikaisempi peli kokonaan ja huomata olevansa jatkossa. Siispä laitettiin kaikki rahat kiinni ja ostettiin welho. Nyt mennään finaaliin oli päivän motto!

Lopputulos: 0-2

Tuntihan siinä tuli, vastustaja tiesi kuinka luurankojen luut murretaan ja todellakin tuli tunti. Mummy kuoli  regas sentään takas pystyyn, kaksi lurkkia loukkantui joista toinen badly ja 23 pointin stara Gloul kuoli.

Alla oleva kuvareportaasi voi olla liian hurjaa heikkohermoisille.. kaaoksenmiehet polkivat muumioita maassa ja leikettilivät maaliviivalla pallon kanssa kuten kahdesta viimeisestä kuvasta huomaa.

Bookmark and Share

1 comment to Bloodbowl semifinaali: Tunti Turpaan vs. Karut karpaasit

 • Alla Karpaasien valmentajan paras yritys kuvata peliä:

  Karujen Karpaasien hurskaaksi heittäytynyt valmentaja Raaka-Arska suuntasi hyvissä ajoin ennen peliä Herd Stonelle kiikuttaen kivelle lahjuksia kaikille Kaaoksen jumalille. Tämän jälkeen hän lähetti vielä vakoojansa tutkimaan edellisten pelien raportteja ja analysoi sieltä TT:n taktiikoita ja riittävästi analysoituaan pelisuunnitelma alkoikin muodostumaan. Vastustajat näyttivät varsin pehmeiltä, joten päätettiin kokeilla uutta taktiikkaa: “hakataan kunnes ne kaatuu ja sitten potkitaan”. Erityisesti tähti-Ghoulit oli merkattu niistettäviksi. Arska myös aprikoi pitkään kauden aikana kertyneen sotakassansa avaamista, mutta päätti, että rahoja saatetaan tarvita enemmän a) finaalissa, b)pakomatkalla c) voitonjuhlissa. Vakoojien raportoitua, että vihollisjoukkue oli palkannet Velhon hän kuitenkin pyörsi päätöksensä ja kävi maksamassa Shamaanilleen huikean hinnan.

  Yllättävästä menestyksestään häkeltynyt Karpaasijoukkio suuntasi keskuspuiston majoitustiloistaan vieraspeliin TT:n areenalle FIWA:n kerhohuoneistoon. Voitonjuhlat olivat jatkuneet lähes kuukauden päivät, joten Arska oli takavarikoinut kiljukanisterit jo muutamaa päivää ennen peliä ja määrännyt joukkueen tiukkoihin harjoituksiin. Ennen peliä pantiin poika kiertämään, jotta saatiin krapula kääntymään uuteen nousuun ja joukkue alkoi jo lämmittelyssä muuttua hilpeän riehakkaaksi. Minotaurin silmien ympärille sidottiin punainen vaate ja naureskeltiin, kun se törmäili sokkona päin seiniä.

  TT oli siirtänyt pelin viime hetkessä maanalaisiin katakombeihin, johon Karpaasien fanit eivät löytäneet. Paikalle saapui vain 9000 fania (sneikkarit) ja 14000 TT:n fania. Karpaasien pääkannattajajoukkion seuratessa peliä vanhasta muistista Kaislan areenalla tällä kertaa Cabalvision välityksellä. Sää oli katakombeissa koko pelin varsin tasainen, kuten odottaa saattaakin. Sen sijaan jokin muu oli Warpissa herännyt ja kiinnittänyt katseensa valitsemiinsa. Hienoinen myskin tuoksu leijui kolikossa, jossa oli kaksi kruunaa. Karpaasit voittivat aloituskolikon heiton ja päättivät aloittaa hyökkäämällä.

  TT aprikoi hetken puolustuslinjaansa ja laittoi kolme luurankoa eturiviin ryhmittyen muuten syvälle omalle puoliskolleen. Karpaasit asettuivat hiukan agressiivisemmin 9-2 hyökkäysmuodostelmaan. Pallo kaarsi korkealle ja Lesti-Pena siirtyi sen alle ja koppasi pallon kyytiin. Pelin henki alkoi selvitä heti lämmittelyssä, kun linjalurkit pantiin nurin ja Likainen-Tero kenkäisi maassa makaavan lurkin lonkkaluun poikki.(BH) TT:n muumio vastasi täräyttämällä Jeppeä päähän niin, että mies ei pelaa finaaleissakaan. (SI -1AV) Apteekkari seurasi peliä niin jännittyneenä, että unohti paikkailla tajutonta petoa.

  2. downilla Karpaasit nakkasi Zombin katsomoon ja toinen muumio läväytti Vikin lasarettiin.(BH) TT:n voittokulku pysähtyikin sitten tähän lyöntiin ja Karpaasilauma raivasi vähitellen kenttää epäkuolleista hakaten niitä lasarettiin, paiskoen katsomoon ja potkien maassa makaavia. 4. kierroksella salama iski Lesti-Penaan, mutta pallon pomppiessa sopivasti, hän könysi seuraavalla downilla ylös ja muiden Karpaasien siivotessa ympäristöä läväytti 1-0 TD:n.

  TT oli tässä vaiheessa saanut ensimmäisen tunnin turpaan ja kentälle könysi enään 9 undeadia, jotka asettuivat puhkaisemaan Karpaasien oikeaa laitaa. Pallo kaarsi keskelle kenttää ja kun TT ihaili avauspotkua leijui taas myskiä ilmassa ja Karpaasit blitsasivat undeadit kiinni tukkien koko oikean laidan ja Beastman syöksyi kohti palloa. TT keräsi pallon ja päättikin kaartaa vasemmalle. Wighti katseli Tenavaa karpaasien uusinta juniorivahvistusta ja arveli sen kentän heikoimmaksi vastukseksi ja blitsasi kohti. Tenava väisti ja rysäytti kyynerpäänsä Wightin kalloon . Hengetön tähtipelaaja kannettiin reserviaitioon regeneroimaan. TT:n häkki sidottiin nopeasti ja Stara-ghouli huomattuaan reitin tukkeutuneen kurvasikin oikealta muumioiden raivaamasta aukosta keskikentän ylitse. Viikinki-‘toni näki tilausuutensa tulleen ja rysäytti kuuluisan Flying Body Slammin Ghouliin. Kurkkutorvesta kuului rasahdus ja valo Ghoulin silmissä sammui. TT:n kirkkain tähti oli kuollut. TT hiljentyi hetkeksi pelaajansa muistolle. Karpaasit käytti hiljentymisen hyväkseen ja runnoi vastustajat astrograniittiin ja yritti vielä tehdä 8 kierroksella heittomaalia, mutta Tenu-Eki fumblasi syötön re-rollista huolimatta.

  Toisen turpiinottotunnin jälkeen TT:llä oli enää 4 miestä kehässä, joten he olivat varsin helpottuneita tauosta. Kolmannelle tunnille TT sai 8 miestä riviin toisen puoliajan hyökkäykseen. Pallo kaarsi yli päätylaidan ja Karpaasit järjestivät puolustuksensa täydellisesti uudelleen, sillä aikaa kun avustajat palauttivat pallon TT:lle sitoen TT:n linjan. TT väisteli häkin kasaan ja myskiä leijui ilmassa, kun Karpaasit rynnivät häkin kimppun. Pieksivät TT:n kentän ketoon ja poimivat pallon talteen. Likainen-Tero sai suihkukomennuksen tappaessaan kaviokikallaan jo kolmannen TT:n pelaajan. Iso-Rane möyrysi koko pelin keskikentällä muumioiden kanssa nurmipainia vääntäen ollen välillä päällä, välillä alla ja onistuen jopa telomaan yhden muumion lasarettiin, mutta muumio paikkaantui ja palasi uuteen erään.

  Karpaasit keräsivät pallon TT:ltä ja Perse-Reiska pääsi 11. downilla tuulettamaan 2-0 johtomaalia. Linja pantiin kuntoon 4 kerran ja 9 karpaasia ja 8 undeadia kerääntyi riviin. Pallon kaarta ihastellessa ja myskiä haistellessa Karpaasien ryhmittely muuttui jälleen potkun aikana täydelliseksi puolustukseksi. TT löysi sieltä kuitenkin reiän ja puikahti siitä pallon kanssa Karpaasien puolelle. Salama välähti ja Wighti makasi maassa Lesti-Penan kerätessä taas pallon liimanäppeihinsä. TT pantiin ihastelemaan Astrograniitin rakennetta Penan puhkaistessa koko kentän ja jäädessä 7. kierroksella virnuilemaan 5 jaardin päähän maalista. Valmentaja komensi Tenu-Ekin maaliin ja käski Penaa ojentamaan pallon Ekille, jotta tilastoihin saataisiin kaunistelua. Eki ryssi hand offin ja pallo pomppi katsomoon, mistä se nakattiin toiseen katsomoon, josta kolmanteen, josta se lensi keskikentälle hölmistyneen Patti-Matin syliin. Matti kopasi pallon kiinni loppupillin soidessa.

  Tunti Turpaan – Karut Karpaasit

  TD: 0 – 2

  Inj : 2 – 6 (alun perin kirjattu 3. osoittautui tarkistuslaskennassa ulosajoksi)

  Jokin Warpissa oli tyytyväinen näkemäänsä ja kolmelle pelaajalle jaettiin lahjoja suorituksestaan.

  Onnistuin ilmeisesti tienaamaan ainoan mahdollisen tapporahan Blokillisesta Ghoulista 30k ja lunastin sen Kloonien kassasta!

  Olipas mukava pelata kun kaikki heitot menivät putkeen ja vastustajan eivät. Kun pääsi hyvin niskan päälle vastustaja oli pakotettu koko ajan vaikeampiin heittoihin ja lopulta peli oli hyvin yksipuolista. Kiitoksia Mikalle hyvästä asenteesta pelin yksipuolisuudesta huolimatta.

You must be logged in to post a comment.