logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

KKVKL:n kauden 2517 avausvoittaja on ratkennut

Eli ”Pittsburgh Penguins” (Chaos Dwarfs) aloittaa kautensa 4.9. klo 12 FiWAn historiallisella Nopat ja Taktiikka ry:n Lauttasaaren kentällä varmalla avausvoitolla. Pingviini-lumiukko kokoonpanoa vastaan asettuu peliohjelmajärjestyksestä hieman poiketen joukko nurmen alla möyryäviä (jump) pikkuliskoja eli ”Turpa Turpeeseen” (Slann). Pingviinit kertovat saaneensa varman tiedon otteluvoitostaan ottelun tuomarilta Ville Viluiselta. Myös pingviinien valmennusjohto vahvistaa asian.

- Olemme panostaneet 110 prosenttisesti ottelutuomariin, joten olemme luottavaisia avausvoiton suhteen. Pahoittelemme, että tieto voitostamme vuosi julkisuuteen ennen peliä.

Terveisin,

PPP – Pittsburgh Penguinsin Propagandaosasto

PS. Blood Bowl Liiga on alkanut!

Bookmark and Share

3 comments to KKVKL:n kauden 2517 avausvoittaja on ratkennut

 • avatar Mika

  Muaahha! Lisko on nopea ja edes pakkanen ei voi hyydyttää näiden kylmäveristen otusten menoa.. pingviinit syödään aamupalaksi.

 • avatar Marko Sysipuro

  Entäpä jäädytetty kenttä? Taitaa tulla vaihtolämpöisille kova peli, kun yrittävät kaivautua jään läpi.

  Mietin vielä, että pitäisikö tunkea Minotaur mukaan aloituskokoonpanoon. Harjoituspelissä metsähaltioita vastaan alun pari huonoa nopanheittoa antoi metsähaltioiden puumiehelle etulyöntiaseman, josta PP ei sitten koskaan toipunut. Ei kiinnostaisi kokea samaa esim. Kroxigoria vastaan. Härkäpään kanssa olisi paremmat saumat lyöntipelissä. “Wild Beast” ja “Loner” tosin ovat inhottava kombo ja ei ainakaan pienennä noppatuurin merkitystä pelissä.

  Mietin, mietin,…

 • avatar Mika

  Nopeet menivät vasemmalta ohi ja ehtivät pelata meitä ennen ekan avauspelinsä loppuun. Emme olleetkaan ensimmäisiä.. Tai sitten vaan oltiin hitaita.

  Tiukan väännön jälkeen tämä Chaos kääpiöt ja Slann peli päättyi tasapeliin 1-1. Slann oli hyvässä vedossa vaikka tekikin pari todella typerää mokaa, yli hyvä mahdollisuus voittaa peli. Ruumiita tuli molemmin puolin reilusti, tilastot 4 – 5 henkilövahinkoa. Tarkempi raportti kuvineen tulee perästä.

You must be logged in to post a comment.