logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Puuhastelutorstain jatkoa.. Team Ogre

Blood Bowl liigan lähdettyä käyntiin eri teamien vertailu ja tähän astiset saavitukset & tappiot saivat eilen aikaan paljon iloista keskustelua kerhohuoneella. Tästä inspiroituneena tehtiin tulevaisuutta odottamaan Team Ogre.

Joskin koska Ogren pelaajavalintalistassa nämä värikkäät hahmot eivät pääse oikeuksiinsa, mallintavat vihreät sankarimme örkkejä. Jotta vastustajan on helpompi tunnistaa vastustajansa, on valmentaja  laatinut nimilaput kullekin kaulaan. Possut on peikko ja sankarimme ogre on toki musta örkki.. joukkoon on mahtunut myös muutama star player. Valmentajalla jolla on ollut huono päivä, myös nopeasti tunnistettavissa.

Jos pohditte valmistajaa niin nämä aarteet löytyivät BR-lelujen alennusmyyntilaarista. Kustansivat extra alennuksen jälkeen 9 euroa yhteensä. Enää 25mm aluslevy-baseen hieman maalia ja ruohoa pintaan niin jengi on valmis radalle

Bookmark and Share

4 comments to Puuhastelutorstain jatkoa.. Team Ogre

 • avatar Tero Särkijärvi

  Jaa, ostit Mika taas leluja. Vieläkö uutiskynnys ylittyy?

 • Toi on kyllä häpäisyä kutsua noita örkeiksi. Laitetaan lisää viivoja Mikan kohdalle koston suloiseen kirjaan.

 • avatar Marko Sysipuro

  Jos Mika sun Blood Bowl -hammasta kolottaa kaikkien KKVK-liigan ulkopuolelle jääneiden joukkueiden peluuttaminen, niin piankos rykäiset kasaan rennon päivän mittaisen miniturneen Nahkahousuntielle…

  Mistä tulikin mieleeni, että kenellä muulla tulee nahkahousuista mieleen saksalaiset olutfestarit eikä esim. Jim Morrison. :-)

 • avatar jaakko

  Nahkahousuista tulee todellakin mieleen baijeri ja Oktoberfest. Täältä sivustolta voinee vielä jossain välissä lukea miksi.

You must be logged in to post a comment.