logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

BloodBowl: 11TT joutui vääntämään kunnolla Klonetzin kanssa

Tiukkaa vääntöä toisella jaksolla

Tiistai-illan kliimaksi oli fanien pitkään ja hartaasti odottama kohtaaminen Noppakerhon areenalla: 11 Tapaa Tappaa vs Klonetz. Avausjakson suvereenin esityksen jälkeen 11TT joutui koville toisella jaksolla, mutta puolustus piti ja lopussa taululla komeilivat 1-0 lukemat.

11 Tapaa Tappaa (Dark elves) vs Klonetz (Orcs) 1 – 0 (cas 2-2)

Kauniissa säässä paikalla 21.000 katsojaa, joista tasan kaksi kolmasosaa örkkivivahteisia. Avausjaksolla 11TT hyökkäsi ja aikansa örkkipeltiä tuloksettomana koputeltuaan päätyi tönimään vihreitä katsomoon (jossa tosin yleisökin piti silkkihansikkaat kädessä). Aivan lopussa katsomoon päätyi myös Klonetzin peikko, mutta tämä regeneroi yleisön kovimman haltiakörmyn aiheuttamat muuten fataalit vammat. 1-0 osuma jakson lopussa ja tauolle.

Klonetz sai koko rosterinsa pl. yksi ulosajettu blitzeri toiselle jaksolle ja tästä muodostuikin kovin erilainen näytös. Pallo putosi örkkien kannalta oikein mukavasti ja häkki oli kasassa alta aikayksikön. Kun vielä 11TT:n ensimmäinen vuoro päättyi lähes saman tien tuplaykkösiin ja pari haltiaa häipyi kentältä heti alkuunsa, oli örkeillä selkeä etulyöntiasema. Kaikesta huolimatta haltiapuolustus onnistui alivoimalla nyhjäämään örkkien kanssa keskialueen tuntumassa lähes koko jakson ajan, kunnes ajan loppuessa ja silmukan kiristyessä Klonetzin tähtiblitzerin oli tultava kolostaan esiin – ja heittämään lopulta tuplaykköset turhassa goffissa. Tämän seurauksena pallo vaihtoi vielä pariin kertaan omistajaa ja 11TT:n viimeisen vuoron vastahyökkäysmaali kaatui perinteisesti maaliviivan goffiin. Lopputulos siis 1-0.

Rahaa 11TT:n laariin herui 60.000 kultapalaa ja fanejakin taas tuli lisää. Ottelun parhaana 11TT-pelurina palkittiin luonnollisesti maaliviivaan kompastunut #14 Hukuttaja, joka oppi kenkimään edes palloa (toivottavasti) vähän paremmin.

11TT:n tilastot

  • #4 juoksija Skalpeeraaja 50 yrds
  • #7 blitzer Kaulankatkaisija 2 comp, 95 yrds
  • #8 blitzer Nälkäännäännyttäjä 1 comp, 35 yrds
  • #10 blitzer Elävältähautaaja 1 cas, 1 comp, 5 yrds
  • #13 linjahaltia Paloittelija 1 TD, 5 yrds
  • #14 linjahaltia Hukuttaja 1 MVP, 35 yrds => oppi skillin Kick
  • #15 linjahaltia Sakinhivuttaja -MA, miss next game

11 Tapaa Tappaa roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.