logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

BloodBowl: 11TT kurmootti hiiriä Tapanina

Näin tänään

Kovia aiemmissa peleissään kokenut Hermanni Hiiri & co sai jatkoa alkukaudelleen Tapaninpäivän kohtaamisessa, kun vastassa oli dark elf -joukkue 11 Tapaa Tappaa. Haltiat jyräsivät ensimmäisen jakson vahvasti ja ottivat selkeän ylivoiman kentällä. Tästä hiiret eivät koskaan toipuneet ja toisella jaksolla 11TT kaunisteli voittolukemat 4-1:een.

11 Tapaa Tappaa (Dark Elves) vs Hermanni Hiiri ja kaikkien kaverit (Skaven) 4 – 1 (cas 4-0)

Yhteensä 18.000 kannatussuhteiltaan tasaisesti jakautunutta fania saapuivat otteluun mukavassa säässä. Kahden edellisessä pelissä loukkaantuneen pelaajan poissaollessa hiiret saivat tasoituksena taikurin aiheuttamaan kiusaa haltioiden hyökkäyspelille. 11TT vei kolikonheiton ja lähti hyökkäykseen yleisön mylviessä. Pari haltioista pallotteli takakentälle laskeutuneella pallolla keskenään ja loput läiskivät hiiriä näköön. Hiiriä putoilikin kentältä tasaiseen tahtiin yksi vuorossa joko KO- tai cas-boksiin. Hiirille ei juuri blokkimahdollisuuksia suotu ja nämä yrittivät tasata tilejä potkimalla vaivalla maahan telottua salamurhaaja-Myrkyttäjää. Tuomari oli kuitenkin tarkkana ja tuplaykkösten saattelemana hiiri ajettiin ulos kentältä ilman että edes panssari narahti.

Hiirten ollessa neljän pelaajan alivoimalla 11TT pelasi näppärän syöttökuvion ja blitzer Elävältähautaaja löysi itsensä aivan vastustajan maaliviivan tuntumasta pallon kanssa. Loput haltiat läiskivät yhä enemmän hiiriä pihalle tai suojasivat pallonkantajaa vihulaisten epätoivoisiltakin pallonriistoyrityksiltä. Hiirten apoteekkari ehti jo näyttää kykyjään pelastaessaan yleisön hakkaaman blitzerin – tai no ainakin tämä yritti (-ST reroll niggling injury). Tätä rataa jatkettiin aivan jakson lopulle, jolloin hiiriä oli kentällä enää viitisen kappaletta, mutta haltioiden puolustus oli kasaantunut varsin pienelle alueelle kentän kulmaan. Näin hiirten palkkaama taikuri astui esiin ja heitti tulipallolla neljä viidestä tulipallon alle jääneestä haltiasta nurin. Viimeiset pari rottaa juoksivat yllättäen lähes avoimeksi päätyneen pallon kimppuun ja saivat sen vielä kahmaistua haltuunkin. 11TT pystyi kuitenkin iskemään takaisin ja vaikka pallo pomppi välillä yleisöönkin, näki 1-0 osuma päivänvalon haltioiden viimeisellä vuorolla.

Jakson päättäneellä mättövuorolla ei ihmeitä tapahtunut, mutta hiiret saivat sentään toiselle jaksolle viitisen pelaajaa raavittua kentälle. Nopea heittokuvioyritys päättyi epäonnistuneeseen kiinniottoon haltiapelaajien keskellä ja 11TT kuittasi välittömästi 2-0 maalin. Tämän jälkeen peli oli voittajan osalta käytännössä ohi, vaikka hiirten koko KO-boksi viimein tyhjenikin (enää kolmen pelaajan alivoima siis). Hiiret näyttivät vielä tyylikkään heittopelikuvion ahdistettunakin, kun gutter runner kirmasi pallon lähes puolikentästä lopulta maaliin. 11TT kuitenkin kuittasi heti perään omasta hyökkäyksestään ja iskipä vielä neljännen maalinkin avauspotkun blitzillä. Tässä vaiheessa tosin rotat olivat jälleen jo niin paljon alakynnessä, että maali oli lähinnä kosmetiikkaa. Sitä ei kuitenkaan ollut 11TT-blitzer Nälkäännäännyttäjän pelin viimeinen blitz, jonka seurauksena AG5-hiiri ontuu jatkossa pahasti jalkaansa (-MA).

11TT:n valmennusjohto kommentoi ottelua lyhyesti seuraavasti: “Sanottava tästä pelistä on se, että enpä ole tainnut koskaan elämässäni pelata BB-matsia, jossa yksikään oma vuoro ei loppunut turnoveriin. Ekalla jaksolla oikeastaan kumpikaan jengeistä ei edes käyttänyt rerolleja ennen aivan jakson viimeistä vuoroa ja tokallakin puoliskolla haltiat heittelivät kaikki sinänsä harvat 2+ heitot oikein mukavasti, kun tuplaykkösiä ei näkynyt. Hiirten loukkaantumiskierre taas ei näköjään ota loppuakseen…

Fanit luonnollisesti pitivät näkemästään ja 11TT:n fanilauma jatkoi kasvamistaan. Rahaakin saatiin kaavittua sen verran (heitto 4 – liiga +voitto +raportti +rosteri), että säästöjen kanssa joukkueeseen saatiin viimein hankittua 12. pelaaja, blitzer Kaulankatkaisija. Erilaisia skillejä sun muita tuli sen verran paljon, että en jaksa edes tässä luetetella, mutta mainittakoon Team Valuen nousu 270k ja Elävältahautaajan +ST…

11TT:n tilastot

  • #2 salamurhaaja Myrkyttäjä 1 MVP
  • #4 juoksija Skalpeeraaja 2 comp, 1 TD, 1 cas, 65 yrds
  • #5 noitahaltia Viiltäjä 1 TD, 35 yrds
  • #8 blitzer Nälkäännäännyttäjä 2 cas
  • #9 blitzer Pakastaja 2 comp, 1 TD, 75 yrds
  • #10 blitzer Elävältähautaaja 1 comp, 1 TD, 65 yrds
  • #13 linjahaltia Paloittelija 2 comp, 90 yrds
  • #15 linjahaltia Sakinhivuttaja 1 comp, 15 yrds

11 Tapaa Tappaa roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.