Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Blood Bowl

BloodBowl: ICB jatkoi voittokulkuaan

Norse-hyökkäys valmiina

Norsejoukkue Ice Cold Blood jatkoi voitokkaasti KKVKL 2517:n neljännellä kierroksella jyräten kaaoksen sekametelisoppa Midnight Harvestin maalein 4-0. Avausjakso pysyi pitkään maalittomana, mutta ottelussa jopa neljä vihulaista loukkaantuneiden laatikkoon telonut lumipeikko Örrmrrgh käänsi voimasuhteet norseille edulliseksi. Lopulta toisella jaksolla kaaoksen sekasikiöt eivät enää pahemmin palloon keskittyneet, vaan yrittivät tasata tilejä telomisrintamalla – siinä myös kohtalaisesti onnistuen.

Mukavassa säässä pelattu ottelu houkutteli paikan päälle jopa 19.000 norsekannattajaa ja 7.000 hengen vierasyleisö jäi pahasti alakynteen. Midnight Harvest lähti kuitenkin hyökkäämään rohkeasti raavittuaan ison kasan vahvistuksia huomattavasti kokeneempaa vastustajajoukkuetta kompensoimaan. Vihulaisen hyökkäyksestä huolimatta Örrmrrgh otti mättöpelissä aloitteen ja pisti vihulaisen minotaurin cassuboksiin, josta ylimääräinen apoteekkari karvaturrin herätteli jatkamaan peliä myöhemmässä vaiheessa. Hetken päästä Orrmrrgh hoiteli boksiin myös kaaoksen ogren ja tätä ei apoteekkarikaan saanut niggling injuryä parempaan kuntoon hoivattua.

Muuten jaksolle oli tunnusomaista norsepelurien kyvykkyys heitellä tuplakalloja ja -ykkösiä varsin vahvalla frekvenssillä. Mm. kaikki rerollit oli tuhlattu neljän vuoron jälkeen ja taisi silti vuorot loppua usein turnoveriin. Lopulta kaaoksen pallonkantaja saatiin kuitenkin juntattua kiinni useamman pelurin voimin ja hyökkäys tyrehtyi lopullisesti. Muutaman vuoron irrallaan olleen pallon päädyttyä Magnus the Madin käteen löytyi se kaaosmaalista jakson päätösvuorolla. Örrmrrgh ehti vielä teloa jonkun tusinalinjurin ulos pelistä.

Toiselle jaksolle Midnight Harvest joutui ottamaan lähes koko vaihtopenkkinsä kentälle ja ICB pääsi hyökkäämään avausjaksoa heikompaa linjaa vastaan. Nyt kuitenkin kaaos onnistui saamaan lievän etulyöntiaseman mättöpelissä ja kentälle palannut minotauri kosti Örrmrrghille pistämällä tämän vuorostaan pihalle. Apoteekkari kuitenkin parsi lumipeikon kasaan. Örrmrrrghin menetyksestä kimpaantunut ICB pelasi nopean hand off -kuvion ja pallo löytyi toistamiseen kaaosmaalista.

Tämän jälkeen kaaosta ei pallo enää juuri kiinnostanut ja ICB pääsi kaunistelemaan lukemia vielä kahdesti. Kentälle comebacking tehnyt Örrmrrgh hoiteli vielä minotaurin toistamiseen ulos kentältä, mutta tämä selvisi ilman vakavia vammoja. Sen sijaan ICB:n tusinalinjuri Jon Arne ehti imeä minotaurin sarvea ja ontuu jatkossa jalkaansa (miss next game, -MA).

ICB kuvitteli tehneensä päätösmaalin jakson viimeisellä vuorollaan, mutta epämääräisen vuorolaskennan perusteella peliä olikin vielä yksi ylimääräinen vuoro jäljellä – totta tai tarua. No tällä ylimääräisellä vuorolla heittäjä-Havard onnistuikin hoitelemaan itsensä omalla blokillaan kylmäksi. Esimerkillistä toimintaa ja näin lopulta pelin casualtyt 4-4!

Rahaa tuli norseille jälleen kunnolla (90k), mutta uuden heittäjän ja linjurin palkkaamiseen tämä olikin tarpeen. Pelin palkintoraati oli hyvin hereillä ja heitti parhaan ICB-pelurin palkinnon minotaurin telomalle Jon Arnelle. Fanit kuitenkin olivat aivan mehuissaan esityksestä ja ICB-fanilauma on seuraavassa ottelussa jälleen suurempi.

ICB:n tilastot:

  • #1 lumipeikko Örrmrrgh 4 cas =>oppi skillin Guard
  • #4 heittäjä Havard 1 comp, 25 yrds, DEAD
  • #5 juoksija Espen 2 TD, 35 yrds
  • #8 berserker Tor 1 TD, 20 yrds => oppi skillin Side Step
  • #9 berserker Magnus the Mad 1 TD, 90 yrds
  • #13 lineman Jon Arne 1 MVP, -MA/miss next game

ICB:n rosteri pelin jälkeen

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.