logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

BloodBowl: ICB korjasi pisteet örkeiltä

Torstai-illan mittelössä kerhohuoneella kohtasivat norsejoukkue Ice Cold Blood ja örkkitiimi Badruck Brutals. Kokeneen ICB:n vastustajaksi uskaltautuneille käytännössä nyypiö-örkeille jaettiin erilaisia vahvistuksia kaksin käsin tasaamaan joukkueiden tasoeroa. Lopulta avuistakaan ei apua ollut ja ICB korjasi potin 26.000 norse-enemmistöisen katsojan edessä maalein 2-0 (cas 4-2).

Avausjakson alku oli perin mielenkiintoinen. ICB iski kaksi örkkilinjaa cassuboksiin (eka oli palkattu mercenary ja toka apotettiin takaisin pelikuntoon) ensimmäisellä vuorollaan ilman, että joukkueen varsinaiset mättöpelaajat ehtivät edes aloittaa. Tämän johdosta örkit olivat sen verran pahasti kanveesissa, että norset kikkailivat pallon itsevarmasti maaliin kolmessa vuorossa ilman suurtakaan vastarintaa. Maalintekijänä sopuisasti #16 Henning.

Örkit saivat miehistönsä täyteen ja hyökkäys käynnistyi samalla tavalla. Ensin norselinjamies löysi itsensä ruumisarkusta ja perään yleisön suursuosikki lumipeikko Örrmrrgh meinasi vammautua pysyvästi, mutta tähän väliin apoteekkari heitettiin kehiin ja peikko pelastui. Neljä casualtya siis käytännössä kahteen vuoroon – hyvältä näytti! Tämän seurauksena norset olivatkin alivoimalla ja joutuivat vääntämään toden teolla pitääkseen puolustuksen tiiviinä. Pallo vaihtoi pariinkin kertaan omistajaa örkkien yrittäessä läpäistä norsepuolustusta, mutta lopulta tauolle lähdettiin kuin lähdettiinkin ICB:n 1-0 johdossa. Molempien joukkueiden maalintekoyritykset pysähtyivät nopan yhteistyökyvyttömyyteen.

Toiselle jaksolle Örrmrrgh teki paluun kentälle ja örkit joutuivat ahdinkoon, vaikka näillä hyökkäysvuoro olikin. Kun örkkien palkkaama taikurikaan ei osunut tulipalloillaan edes sinne päin, oli örkkihäkillä pian ankeat oltavat. Pallonkantajaa saatiin painostettua ja örkkipeltikin rusahteli mukavasti luoden norseille ylivoiman kentällä. Sanottava tosin on, että myös molemmat ICB:n susihukat tönittiin KO-boksiin. Lopulta yksinkertaisesti ICB:n skilliylivoima oli liikaa örkeille ja pallon käsiinsä saanut #5 Petter kipitti sen maaliin päätösvuorolla. Kuin viimeisenä kiusauksena ICB:n kapteeni Magnus the Mad ehti kuitenkin tätä ennen rusentaa yhden black orcin entistä kädettömämmäksi (-AG). Toinen palkattu apoteekkari osoittautui yhtä päteväksi kuin taikuri aiemmin (reroll -> -ST) ja tämän palveluksia eivät örkit yllättäen kaivanneet.

Poikkeuksellisesti ICB sai pelissä SPP:tä juuri niille pelaajille, jotka sitä kaipasivatkin. Rahaakin tuli taas ovista ja ikkunoista (heitto 4 + voitto + raportti + fanit – kulut), joten yhden linjamiehen kuolema ei tuntunut kiinnostavan ketään ICB:n johtoportaasta. Ainoa harmitus koettiin, kun nämä tajusivat, ettei Hermanni Hiiri & co ole samassa lohkossa. Fanit pitivät selvästi asenteesta ja taas muutama kausari lisää meni kaupaksi. Hmmm.. voisikohan komissaaria lahjoa järjestämään kohtaamisen bonuskierroksella?

ICB:n tilastomerkinnät:

  • #2 susihukka Asle jr 1 cas
  • #3 susihukka Gnup 1 MVP -> oppi taidon Block
  • #4 heittäjä Havard 60 yrds, 1 comp
  • #5 juoksija Petter 95 yrds, 1 TD
  • #8 berserker Tor 1 cas
  • #9 berserker Magnus the Mad 25 yrds, 1 cas -> oppi taidon Tackle
  • #12 linjamies Thomas -> RAATO
  • #15 linjamies Sigurd 1 comp -> oppi taidon Wrestle
  • #16 linjamies Henning -> oppi taidon Dirty Player

BloodBowl Ice Cold Blood roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.