Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Galleria

Hamburger Tactica 2010 Pictures

Muutama lajittelematon kuva tapahtumasta.  Some pictures from Hamburger Tactica. Fiwa was there with figure-looting-strike-team (“Mika, i have 25.000 figures plus plastic ones.) and was also introducing Winterwar game “Motti”

Bookmark and Share

6 comments to Hamburger Tactica 2010 Pictures

 • avatar Niilo Kalakoski

  Kannattaa oikeasti käyttää more-tagia kun laittaa näitä poskettoman suuria viestejä etusivulle. Näkyy sitten vähän jotain muutakin.

 • avatar Niilo Kalakoski

  Aika kiitettävästi tullut muuten liikennettä Saksasta tähän galleriaan. Yli 1600 käyntiä eilen ja neljättä sataa jo tänäänkin. Sivujen entinen päiväennätys taisi olla viidensadan käynnin hujakoilla.

 • avatar Marko Sysipuro

  Komeeta. Kiitos kuvista Mika. Pelasitko mitään, vai kuvasitko vain?

 • avatar Mika

  Joo, pelasin Pulp city superhero peliä. Olin pahis, tuli tunti. Seurasin vierestä Nosferatu, 3D Dungeon Crowler, Grimm’n Atomic Cafe 1957 ja Seven Samurai pelit. Toki monia muitakin pelejä tuli seurattua mutta noissa vierähti enempi aikaa ja heittäessä jo tutun jengin kanssa läppää. Noo kauppakin tuli koluttua.

  Norferatu on todella hienosti tehty lauta, sinällään pelin taktinen puoli jäi mulle vähän epäselväksi. Alusta loppuun asti seuratussa pelissä pahis vei (kenties vaan onnekas) hyviksiä sata nolla. Huono puoli oli että peliin mahtui vain kaksi pelaajaa kerralla. Poolimaista herrasmiestunnelmaa loi että pelaajat käyttivät vaaleita/tummia sormikkaita.

  3D Dungeon crowler vaikutti hauskalle. Kangas peitti kenttää ja sitä poistettiin pelin edetessä, joten hirviö saatoi lyödä piilostaan heti kun ovea avasi niin kuin luolaseikkailuun kuuluukin.

  Gimmin peleissä on aina ollut hauskoja yksityiskohtia. Pelaajista kukin selvittivät omaa tehtäväänsä. Esimerkiksi armeijan miehet MIB vahvistuksella tulivat etsimään mihin bunkkerin vahdit olivat kadonneet. Zombienahan ne kentältä löytyivät. Keilajengi palloineen oli tappava yhdistelmä, loistavaa innovativiisuutta kyseisen jengin luomisessa. Etsintä tapahtui siten että kentällä oli pieniä tokeneita joita paljastamalla sai jotain kivaa tai vaikka superduper miehen silmilleen.

  Seven samurai lauta oli hieno, noppien lukeminen oli joskin heiman haastavaa, kun niissä käytettiin merkkejä.

  Star wars pelissä käytettiin ukkojen mukana tulevia sääntöjä ja kortteja.

  Lord of the rings elf mansion oli aivan tajuton maastorakennelma. Siinä ei pelattua, mutta kaikki yksityiskohdat ja maastot olivat käsittämättömän hyvin viimeisteltyjä. Tuon määrän jos joku on käsin kuviosahalla tehnyt niin hattua nostan. Joskin luulen että vanerien muotoilu on hoidettu laserleikkurilla. sinällään paikalla olikin laserleikkaaja joten oman puusäleikön teettäminen olisi ollut mahdollista.

 • avatar Marko Sysipuro

  Vai käytettiin Star Wars -pelissä figujen omia sääntöjä ja kortteja. Olipa tylsää.

  Roolipelimäinen figupelaaminen näyttää olevan enenevissä määrin in.

 • avatar Antti Lahtela

  Upealta näyttää tuo tapahtuma. Täytyy ehdottomasti päästä joskus käymään.

You must be logged in to post a comment.