logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Galleria

Talavisota 12.-14.2.2010 “Kollaa kestää”

Kuvia Oulussa järjestetystä viidennestä Talavisota tapahtumasta, joka toimi samalla ensimmäisenä isompana testitapahtumana Motti säännöille. Kankaalle jäljennetty kartta on 1:1000 kopio Kollaanjoen alueesta.

Bookmark and Share

4 comments to Talavisota 12.-14.2.2010 “Kollaa kestää”

 • Hienolta näyttää. Juna on jees. Laittakaapa jotain kirjallistakin rapottia, miten pelit meni, miten säännöt toimi, ketä on kuvissa, jne?

  Noi nopat kentällä voisi yrittää korvata jollain muulla systeemillä, lähinnä visuaalisuuden takia. (tai pienemmillä nopilla :))

 • Joo pienemmät nopat ovat tulossa ja ideana olisi viedä nopat pelikentän takalaitaan niin ne eivät häiritse tuolla kentällä.

  Raporttia tulee kunhan kerkeän kirjoittamaan. Niilo ja Mikko voisivat laittaa minulle komentajien näkemykset taistelusta.

 • avatar Marko Sysipuro

  Tai aina voi käyttää jotain pieniä siistejä valkoisia numerolappuja, joissa vain numerot ovat eri värisiä – jos värillä on siis merkitystä.

 • avatar Niilo Kalakoski

  Nopan kääntäminen on kyllä helpompaa kuin numerolappujen vaihtaminen, silmäluku kun elää pelissä aika paljon.

  Noissa massahyökkäyksissä noppia on kyllä aluksi paljon, mutta pelin kuluessa niiden määrä vähenee ja ukkojen määrä kasvaa. Loppupelistä ei näytä enää yhtä pahalta. Vaikka kyllä tuo venäläisten tykistösyötti oli aika häröpallo koko viikonlopun ajan.

You must be logged in to post a comment.