logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Empires in Arms

Empires in Arms -kampanja päätökseen – uutta luvassa


Pelaajat vasemmalta: Mikko (GB), Jaakko (Pr), Janne (Itäv), Teemu (Rus), Jussi (GB), Johannes (Spa), Tero (Fra) ja Matti (Tur)

Kerhohuoneella vuoden verran pyörinyt Napoleonin ajan lautapeli Empires in Arms saatiin päätökseen maanantaina. Pelin katsottiin edenneen sellaiseen vaiheeseen, että Ranska tulee pelin voittamaan varmasti. Turkilla olisi vielä minimaaliset mahdollisuudet päästä jakamaan ykköstilaa, mutta se vaatisi erittäin mielenkiinnotonta “istun linnakkeissa ja odotan” -pelityyliä lopun aikaa. Pelin lopetushetkellä vuoden 1812 helmikuussa Preussi oli pisteissä kolmantena.

Pelin lopputilanne - sota käynnissä Preussin maaperällä

Pelin pelaaminen ei kuitenkaan ollut tässä, vaan tarkoitus olisi aloittaa uusi kampanja pikapuoliin. Tällä kertaa aloitusvuosi tulee olemaan 1789, eli ennen Ranskan vallankumousta ja luvassa onkin hyvin erilainen peli. Tässä onkin uusille pelaajille mainio mahdollisuus hypätä kelkkaan. Tarkoitus on muodostaa kahden pelaajan pareja (kokenut + uusi) ja saada peli rullaamaan viikottain maanantaisin. Ota yhteyttä mikäli kiinnostaa!

Bookmark and Share

3 comments to Empires in Arms -kampanja päätökseen – uutta luvassa

 • avatar Niilo Kalakoski

  Tälläkin kertaa kiinnostaisi olla mukana, mutta maanantait eivät vaan onnistu.

 • avatar jaakko

  Jep mulla itellä on talvikaudella aivan sama ongelma. Teoriassa jos esim. tiistai saa paljon kannatusta uusien pelaajien puolella, se voisi olla mahdollinen pelipäivä. Se sopi huonohkosti osalle nykypelureista, mutta ei kai ollut aivan mahdoton, jos/kun pareina pelataan.

 • Vai Ranska julistettiin voittajaksi, no se nyt oli selvää alusta asti. Grande Plan oli ensin ottaa lukua, sitten parkailla ja voivotella, kerätä säälipisteita, liittoutua ja nousta, tehdä taktiset kusetukset neuvotteluissa, palkata ammattijohtaja ja lopuksi murjoa naapureita nekkuun. :)

  Hyvä, että Tero tuli ammattimaisesti hoitamaan loppupelin, ja voiton sinne minne se kuului.

  Uudesta:
  ———–
  Voin olla maanaantaisin ns. junior-pelaajana jossain valtiossa. Onhan toi helvetin kuluttava peli, mutta myös järjettömän koukuttava.

  Säännöt olisi hyvä sopia heti alkuun ja lyödä lukkoon.

  Mites bidaus? PROt bidaa ensin valtiot ja valitsee sitten pienimmästä valtiosta lähtien partnerit Junior-poolista.

You must be logged in to post a comment.