logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Formula De

FiWa Vormulaliiga – Melbournen osakilpailun kuvat

Ohessa otteita Pizza Express tiimin varikkologista.

Pizza Express varikkotiimin miehet olivat vielä spraypullo kädessä kun kisa alkoi. Auto oli saanut melkein täydellisen värityksen pintaan.  Lähtöpaikka oli hyvä  erinomaisesti aika-ajonsa ajaneen Jaakon takana toisessa lähtöruudussa. Aurinko hymyili.

Uskomatonta mutta totta Jaakko unohti kytkimen päälle ja jo toisen kisan paalupaikka epäonnistui häneltä d20:lla heitettyyn ykköseen. Pizza Express eivät edes huomanneet lähtövalon vaihtuneen virheään kun innolla vielä spreijasivat autoon vauhtiraitoja (lähtö heittö myöskin ykkönen, uh).

Kolmannesta ja sitä taaempana olleet kuskit ampaisivat näiden kahden epäonnisen sankarin ohi keulille.  Ensimmäisessä mutkassa oli ruuhkaa. Paalupaikalta lähetenyt Jaakko  pystyi kuitenkin hetken kärjen mukana,  mutta putosi pian kärjen vauhdista. Toisena lähtenyt Pizza Express  jäi auttomattomasti kolmanneksi viimeiseksi.

Edellisen kisan toinen Tero hyödynsi taidokkaasti johtavien autojen koheltamisen ja ampaisi kisan kärkeen. Aivan uskomatonta ajamista. Tero kiidätteli kokoajan vaan kovempaa ilman minkäänlaista huolta tiukoista kurveista. Kisan päättyessä Tero oli muutamaa ruutua vaille saavuttanut kisan hitaimman. Uskomaton ajo!

Ensimmäisen kierroksen alussa Pizza Express onnistui heittämään juuri oikeaan paikkaan d12:lla 12 ja oli taas mukana ksisassa, sen jälkeen tuuri pysyi mukana. Teroa jo saavutettiin ja etäisyys kolmantena tulevaan oli kohtuullisen pitkä. Ennen viimeistä kierrosta oli pitsamiehen renkaat käytetty loppuun. Päätettiin ottaa varmaan päälle ja haettiin varikolta autoon tuliträt renkaat ja lisää bensaa. Takaisin radalle tultaessa pitsamies enää osannutkaan aja, liekö uudet renkaat olleet vialliset vai aurinko häikäisi.

Kun 3-4 seuraavaa mutkaa jäivät ruudulla tai parilla vajaaksi äkkijarrutukset ja pakotetut ajolinjat radalla lojuneen  romun läpi sai pitsakuskin auton hajoamaan. Pitsa suussa katseli loppukisan muiden jo radan varteen aiemmin hajonneiden Tapion ja Mika M. autojen joukkoon. Tällöin kertaakaan varikolla käynyt paalulta lähtenyt Jaakko kiihdytteli toiseksi. Kolmannesta ja neljännestä sijasta käytiin kovaa taistelua. Ajolinjat olivat vaikeita, romua oli radalla toisen kierroksen  jälkeen melkoisesti.

Hienosti pelissä tilanteet vaihtuivat ja eri autot olivat vuoroin perään kärjen tuntumassa. Kaikilla oli mahdollisuus voittoon. Trabant teemin Hannu aiheutti hienot 6 kolaria muille! Tapio lupasi jo tulla tankilla seuraavaan kisaan.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.