logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelu- ja EIA-maanantai 8.11

EIA:ssa käytiin kiivas venäläisten valloitussota Turkkiin. Epäonnekseen miehet eksyivät metsään ja karmaisevien tappioiden jälkeen loput joukoista jäivät vangiksi kenraalien kera. Turkki mehusteli rauhanehdot ja valloittajat palasivat häntä koipien välissä talvisiin maisemiin uralille. EIA-pelin taustalla rakenneltiin taas aiemmin työn alla olleet aidat ja Morian porttia loppuun. Kuka piru vie on piilottanut sakset? Heinän istutus oli haastavaa..

Lännen peliin valmistui kaksi isoa karja-aitausta. Kuviin joutuivat kuitenkin puolittain valmiit savannit eläimet. Morian portti eli valmiiksi maalattu akvaariokaupasta löydetty vuori on näppärän pieni ja heti valmis pelikäyttöön. Sille tehtiin kuitenkin alusta, jotta voitiin rakentaa pieni lampi ja puro vuoren läpi. Onton vuoren sisälle on rakennettu aiemmin laatoitus ja kaksi välitasoa. Fantasy battleen tehtiin joukko objektimarkkereita Sampon tuomista maastonkappaleista. Lisäksi jatkettiin 40k talojen pohjamaalausta. Nyt on kaikki talot  metallin sävyisiä, seuraavaksi litkutus ja vanhennus.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.