logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 22.11 – Vietnam

30-vuotisen sodan ruotsalaisten rakentaminen etenee liiankin hyvässä vauhdissa joten vaihdettiin teemaa ettei pääse tulemaan valmista. Ebob julkaisee paikkoin uusia Vietnam figuja, tämän innoittamana jatkettiin loppukesällä kesken jääneiden jenkkijeeppien kokoomista.  Metallin ja green stuffin kanssa puuhaminen oli hieman puuduttavaa verrattuna muoviruotsalaisiin, mutta hyvältä näyttää.  Jeepit  pakattiin täyteen miehiä ja ovat Westwindin kesäisestä 50% alennusmyynnistä. Syksyn aikana  yksi rengas oli hukkunut. No, voimamies pitää jeepin pystyssä. Jos jollain tulee vastaan ylimääräinen rengas kerholla niin saat siitä vaihtarina pari prikkaa.

Lotr maastoa on pitänyt jo useampana iltana rakentaa lisää. Pieni alku saatiin GW:n uudesta tornista viime lauantaina. Torni näytti sopivan Lotr teemaan, joskin siinä on muutama Empire tyylinen koriste, n+1 pääkalloa ja ihmeellinen maagihässäkkä lattiassa. Sille näytettiin puukkoa ja sahaa. Oli kyllä työn takana saada pyöreä osa irti keskeltä paksumuovista tornin alustaa. Pieni sahanterä ei tykännyt taivuttelusta, mutta lähti kuin lähtikin irti. Tilalle liimattiin pahvista täytettä ja muotoiltiin milliputista uudet kivilaatat.

Bookmark and Share

2 comments to Askartelumaanantai 22.11 – Vietnam

  • avatar kalle

    Aika jännä että GW julkaisee fabaan rauniotornin, kun raunioille ei kai ole oikein mitään sääntöjä fabassa. Hinta ja laatuhan tuossa näyttäisi olevan muuten kohdallaan, ja sopisi vaikka Mordheimiin tms. Sitten se fabaan pelillisesti parempi torni onkin jo aika arvokas, eikä näytä ainakan kuvissa kovin hyvältä. Pääkallojakin tossa Tower of Sourceryssä on taas about satoja. Pitää vähän pläräillä olisi faban sääntökirjan erikoisobjektisäännöissä jotain hauskaa sääntöä tuollaiselle rauniotornille, on toi kuitenkin aika houkuttelevan näköinen.

  • avatar Tero Särkijärvi

    Toi pääkallojen määrä on naurettava, eikä sääntöjen puute tule yllätyksenä. Mordheimiin tosiaan voisi sopia tuollaisenaan.

You must be logged in to post a comment.