logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 27.12

Kinkut syöty ja taas kerholla pelailtiin Flames of Waria. ORC:n kaverit kävivät myös lainaamassa Kallen Faba-maastoja tulevaan turnaukseensa. Vastapalveluksena ystäviltämme ORC:stä kerholle saatiin lahjoituksena turnausmaastoiksi pari Imperial cityä  ja kerhon jäseneltä Faba-rauniotorni. Enää maastot tarvitsee koota.

Askartelupuolella rakenneltiin joukkoa erilaisia maastoja ja hiekoitettiin ennen joulua rakennetut hevoset. Tiimarista tehtiin alennusjoulukoriste löytö joka näytti aivan tankkiesteeltä. Pienen rakentelun jälkeen syntyi tankkiesteiden pieni perhe kun raaputettiin kultamaalia pois, veisteltiin kulumia sekä pieniä boltterin reikiä ja liimattiin alustalle hiekan kera. Isoimmat piikit katkottiin koska ne pisteli ikävästi.

Flamesiin koottiin pieni suomalaiskylä ja tehtiin n-skaalan kemikaalitankkeja. 40k maastoja täydennettiin joululahjapaperista saadulla putkella, vaikkakin huonolaatuinen  koko joulun houkutteli päästä rakentamaan siitä öyjyputkistoa. Tankithan eivät ilman löpöä kulje paitsi fuusioreaktorilla.

Bookmark and Share

8 comments to Askartelumaanantai 27.12

 • avatar kalle

  Jeps, isot kiitokset Juusolle ja ORC:ille maastolootista ! Boksit ovat peräisin Fantasiapeleistä ja tarkoitettu turnauksissa käytettäviksi, mutta ilmeisesti ORCilaiset eivät ole saaneet niitä askarreltua, joten Juuso pisti ne kiertoon. Nämä 40K maastot on siis tarkoitettu mihin tahansa turnauksiin käytettäväksi, eli tulemme niitä tarjoamaan muillekin mahdollisille 40K turneejärkkäreille, ynnä tietysti käyttämään 40K sessioissamme, joista seuraavana on vuorossa Apocalypse 9.1, ja ensimmäinen noppakerhon iso kaksipäiväinen 40K turnaus 19-20.3.

  Noilla bokseilla on kaupassa hintalappua reilut 300€, joten ihan vähäisestä tuesta 40K turnajaisiin ei ole kysymys.

 • avatar kalle

  Tarkoituksena olisi järjestää talkoot noiden 40K maastojen kasaukseen ja maalaukseen. Koska Apo matsi on 9.1., niin voisi pistää alustavasti ainakin 8.1. session, ja viikolle 1 vielä vaikkapa alustavasti perjantain 7.1.

 • avatar jaakko

  Tuolloin 8.1. kertsillä on ainakin BB:n Präntti-turnee ja FoW-megamättö, mutta onhan tuolla tilaa, jos/kun askartelumestat vähän sivummalla kelpaavat.

 • avatar kalle

  No on vähän ahdasta, pitänee katsoa kalenteria huomenna uudemman kerran.

 • Mulla on muuten valmistumassa läjä 40K-“betonimaastoa”, joka
  on jo pohja/perusmaaleissa, joten noista saanee lisämaastoa kohtuu nopeasti kuivabrushaamalla ja basettamalla. Itse olisi myös tarkoitus sutia örkkien puolustuslinjavarustus valmiiksi lähiaikoina.

 • avatar Mika

  to 6.1 ja pe 7.1 käy mulle :)

 • avatar JaakkoB

  Loistavaa! Maastoa ei ikinä voi olla liikaa – etenkään 40K:ssa. Iso kiitos Fantsulle.

  Kiitos myös Mikalle 40K ja FOW maaston väkertelystä. Kutkuttaisi päästä käyttämään noita 15mm mökkejä.

 • avatar kalle

  Koitetaanpa ottaa tuota ensi viikon torstaita ja perjantaita sitten talkoohengen nostatukseen. Lisään kalenteriin, kaikki innokkaat askartelijat tervetuloa !

You must be logged in to post a comment.