logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Figuarvostelu – Conquest Games Normans

Markkinoille on tullut jälleen yksi uusi historiallisia 28mm mittakaavan muoviukkoja valmistava englantilainen yritys, Conquest Games. Tätä ei pidä sekoittaa jo pidempaan mainioita metallisia intiaaneja ja uudisasukkaita valmistaneeseen amerikkalaiseen Conquest Miniatures yritykseen.

Normannit on valanut useimmille valmistajille loistavaa työtä tekevä Renedra ltd. Ukkojen detaljit ja valujälki on tarkkaa, pienellä puhdistuksella joukkio koostui nopeasti. Normanneja on vain yksi 12 ratsun paketti saatavilla, toivottavasti sarja saa pian seuraajia. Helpoiten ukkoja saa Warlordseilta.

Ohessa myös kuvia viime päivien peleistä ja askartelusta.Kerholla on pelattu tavalliseen tapaan Flames of Waria, 40k:ta ja Warmachinea monen pelaajan voimin.

Rauhallista joulua!

Askartelurintamalla Tapion örkkien maastot etenivät ja omat Vietnamin 15mm miehet saivat liudan antitank-tykkejä, mutta jäivät ratsuväen yliajamaksi. Ensin tehtiin joukko ratsastavia Normanneja. Ensimmäinen mielikuva oli käyttää näitä Rohanin ratsastajien täytteenä. Kaikki hevosen jalat liimattiin alustaan, se on jo iso bonus aitojen Rohanin ratsastajien näkökulmasta, joiden hevoset katkeavat kovin helposti alustasta. Minkä perään jatkettiin 30-vuotisen sodan ruotsalaisten rakentelua.Nyt on kuuluisat suomalaisratsut rakenneltu, hakkaa päälle!

Ratsumiesten mukana tuli hyvät muovialustat ja oli vaikea päättää käyttääkö niitä vai prikkoja. Neliskulmainen sallisi joukkojen tiivimmän muodostelma, mutta metalli vei voiton. Se pitää mukavasti muoviukon pystyssä ja se tuntui ukkoa käsitellessä paremmalta.  Maanantaina 27.12 aloitetaan 15mm Ranska kun kinkut on sulateltu..

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.