logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Pelikeskiviikko 29.12 ja 40k-maastojen rakentelu

Kampin GW:n lahjoittamat marinet lisätty 40k-maastoihin.

Orc:n isosta turnauksesta huolimatta myös kerholla nähtiin tänään toimintaa, kun Flames kampanjassa kohtasivat saksalaiset ja jenkit. Jenkit täräyttivät ensimmäisellä vuorolla tyksitöiskulla saksalaisten kuningastiikerin päreiksi. Sen jälkeen saksalaiset olivatkin altavastaajina jenkkien vyöryessä päälle. Kuningastiikeri kuitenkin pääsi ennen tuhoutumistaan nauttimaan hyvästä noppatuloksesta, kaksi vauriota yhdellä heitolla.

Rakentelupuolella jatkettiin alkuviikosta aloitettuja 40k-maastoja lisäämällä niihin yksityiskohtia. Iso kiitos Kampin GW:lle lahjoitetusta kourallisesta pikkubitzejä, turnausmaastoiksi tarkoitetut tankkiesteet ja öljyputkisto saivat niistä ja omista jämistä mukavia pikkulisäyksiä. Myös Tapion örkkileiri eteni hyvän matkaa.

Bookmark and Share

3 comments to Pelikeskiviikko 29.12 ja 40k-maastojen rakentelu

 • avatar jaakko

  Voi voi noi putkimaastot ois ollu mukavasti käytettävissä vaikka warmachinessakin, mut mariininpäät jne. pilaa kaiken =(

 • avatar Mika

  Eikös ne käy warmachinet höyryllä? Mihin ne öljyä tarvitsee elleivät ole pumppaamassa höyryä todella isolla putkella jättimäiseen steamtankiin.. selvästi Khadorin ovela juoni virittellä.

  Hordes bitzejä otetaan myös vastaan, niin seuraaviin setteihin saadaan paremmin W/H-turnauksiin sopivia maastoja.

 • avatar jaakko

  Joo höyryputkiksi noi ois voinu just kuvitella. Sinänsä harmi, ettei PP:llä ole samanlaista bitzitarjontaa kuin GW:llä, mutta pointti olikin lähinnä et noi ois ilman niitä monikäyttöisempiä. Ei sillä, tee vaan millaista maastoa itse haluat!

You must be logged in to post a comment.