logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Pelitiistai 28.12 ja kerhotilan käytävään uudet seinät.

Harmaa näyttää kyllä hyvälle. näähän on jo valmiit

Tänään kerholla pelattiin Örkit vastaan Pimentohaltiat Blood bowl matsi. Örkit näyttivät saavansa pahasti siipeen ensimmäisellä puoliskolla mutta toisella puoliskolla melkein saivat aikaan tasapelin. Selvä puolustusvoitto Örkeille. Tarkempaa raporttia siitä tullee asianomaisilta perästä.

Kerhotilan viereiseen isoon tilaan tulee uudet vuokralaiset.  Seiniä käytävälle joka vien Tapion huoneeseen aloitetaan rakentamaan ensi viikolla. Tämä todennäköisesti tarkoittaa että 8.-9.1 pelejä joudutaan osiltaan vetämään tiiviimmin :) Esimerkiksi Flames porukka on pelihuoneessa, Blood Bowl turnaus askarteluhuoneessa ja Planet strike..hmm.. käytävällä? Mutta ei anneta tämän menoa haitata ja katsotaan millaiset seinät tekevät.

Askartelun merkeissä jatkettiin aloitettuja maastoja, tehtiin britelle pieni sikh-apujoukko ja varustettiin suomalaisten pioneerikomppanian valioryhmä polkupyörillä.  Ukot ovat Battlefrontin tavallisia suomalaisia, joille on lisätty Peter Pig:ltä ostetut fillarit (Scenery osio). Harmaapohjamaali suomalaisissa mökeissä oli onnistunut, netistä selasin kelomökkien kuvia koska en halunnut taloista ruskeita. Harmaan päälle vedettiin devlan mud ja seuraavaksi aloitetaan yksityiskohtien korostus ja kuivaharjataan kirkkaampi olemus taloille. Tankki esteet saivat samalla mustan pohjamaalin, tarkoitus on maalata ne samanlaisiksi sinisävyksiksi kuin aiemmin tehdyt 40k pikkumuurit ja tykit. Öyjyputkistoa viimeisteltiin kun odotettiin muiden liimauksien kuivumista. Alla joukko kuvia.

Bookmark and Share

4 comments to Pelitiistai 28.12 ja kerhotilan käytävään uudet seinät.

 • avatar kalle

  Ööö. Siis onko 9.1. myös Bloodbowl turnausta, se on jäänyt kokonaan huomaamatta… Ei ole kalenterissa. Tähän asti on tiloihin mahtunut sen verran hyvin, ettei ole ollut paljon ongelmaa mahtumisten kanssa, mutta nyt tuo tilanne muuttui kertaheitolla, ja pitää alkaa myös tiedottamaan ja sopimaan sessioista. Eli sen kanssa joka kustakin pelipäivästä vastaa.

  Ei tulla sitten kyllä kaikki millään mahtumaan, jos fleimssin lisäksi on BB sessiota huoneellisen verran menossa. Luulenpa että ei auta muu kuin peruuttaa Apocalypse pelit. Fleimssin kampanjan huipennusta ei aleta häiritsemään, ja onkos Präntissäkin menossa kauden lopputohinat ?

  Alan kyselemään duunin alakerran tiloja isompiin turnauksiin, koska noihin kahteen huoneeseen ei saa kuin kahdeksan peliä kerralla pyörimään.

 • avatar jaakko

  Ei sunnuntaina ole böbböä, kalenteri on siltä osin kunnossa. Nykyisellään tosin askarteluhuoneeseenkin on aika ahdasta saada paljon pelejä pystyyn, mutta kyllä bb samaan aikaan fowin kanssa menee.

 • avatar Mika

  Hei sori, menin päivissä sekaisin BB turnaus onkin yksipäiväinen kuten kalenterissa oli. Kallokukkulan Präntti turnaus järjestetään lauantaina 8.1.2011. Aloitetaan noin 9:30 ja pelataan 3 peliä. Sunnuntaina mahdutte vetään Apoa askarteluhuoneeseen?

 • avatar jaakko

  Pöytiä luultavasti pystyy asettelemaan myös siihen käytävän levennykseen keittiön edessä. Ahdasta luultavasti on, mutta ehkä onnistuu. Ja katsoo nyt meneekö se iso tila kokonaan ja kaikki muutkin huoneet.

You must be logged in to post a comment.